Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב.

אני מקווה שפתחתי את השאלה במקום הנכון,

שבוע שעבר מישהו נכנס ברכב של אמי מאחורה בזמן שהיא עמדה, הנהג מאחורה לא שם לב. למרות שזה קרה במהירות די נמוכה, הפגוש כמובן נשבר, אבל יש נזק גם לפח מאחורה,הפח שמחזיק את הפגוש נכנס פנימה וכעת קצת קשה לפתוח ולסגור את התא מטען,

הבנתי שיש לי בעצם 3 אופציות, מוסך הסדר בעלות נמוכה של השתתפות עצמית או מוסך שאני אבחר,כמובן השתתפות גבוה יותר,

ואופציה שלישית (שכרגע היא המועדפת עליי),לא לערב את הביטוח שלי,כך אני לא אשלם השתתפות עצמית בכלל וגם שנה הבאה לא תתיקר לי הפרמיה,.

יש לציין שהייתי כבר במוסך והוא העריך את הנזק ב4000 שקל בערך.

דיברתי עם הנהג אתמול(מבוטח בביטוח ישיר) כי הפרטים שמסר לא היו ברורים, והוא אמר לך תתקן את הרכב, כמה שיעלה אני אשלם אין צורך לערב ביטוח,( השיחה מוקלטת ,ככה שהודאה ברורה שהוא אשם יש,אם היה בכלל ספק אפילו לאור המקרה).

כמובן שאני מניח שהוא חושב שזה נזק רק לטמבון,(אמא שלי לא הספיקה להגיד לו שהנזק מוערך ב4000 שקל).

2 שאלות:

א) באיזה אופציה אתם הייתם בוחרים או ממליצים לפעול מתוך ה3 שציינתי למעלה.

ב) אני מבוטח "בשלמה חברה לביטוח" , מישהו מכיר מתוך ניסיון שמאי טוב(כמובן מתוך הרשימת שמאים שלהם)? אחד שיהיה כמה שפחות משוחד לטובת החברה המעסיקה אותו.

אביב8)

פורסם

הודע לנהג הפוגע מה העלות המוערכת של התיקון, ייתכן שהוא יעדיף לערב את הביטוח.

כשאתה הצד הנפגע - אתה לא תובע את הביטוח שלך אלא מדווח לו על התאונה וחברת הביטוח שלך תתבע את הביטוח של הצד הפוגע.

• תוכן חדש...