Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,יש לי כמה שאלות בקשר לסאונד באוטו שלי אז ככה...

קניתי לפני חודש אוטו :) והוא בא אם מערכת די חמודה.

רדיו דיסק: של קנוואד MP3 AUX וכול זה לא מבין כול כך בזה אבל נראלי הוא אחלה.

הרמקולים מקדימה לדעתי מה שבא או האוטו (גולף 99).

מאחורה: התקינו משהו אבל לא יודע עד כמה הם טובים מה שכן יש לי מגבר של קנוואד והם מוגברים על ידו עכשיו יש לי כמה שאלות.

1.האם המגברים של קנוואד נחשבים לטובים(אני יודע שאני לא מביא לכם תנתונים שלו פשוט אין לי מושג לגביהם כי לא אני קניתי תמגבר הוא בא כבר אם האוטו אבל אם צריך אין לי בעיה לצלם אותו אם זה יעזור)

2.יש לי בעיה של באסים כי הרמקולים שלי מאחורה מקרטעים לגמרי כשיש באסים ואני נאלץ להוריד תרמה של הבאסים ברדיו דיסק לאיזה -7 כדאי שיהיה איכות טובה ולכן אני ממש שוקל להביא סאבוופר עכשיו רציתי לדעת האם כדאי שעל מגבר אחד יהיו גם הרמקולים וגם הסאב (עכשיו אני יודע שזה תלוי בהספק של המגבר אבל באופן כללי האם זה לא יעמיס עליו) כי יש לי עוד מגבר בבית של חברת audiobank שהוצאתי מהרכב של אבא שלי אז השאלה היא מה עדיף לשים 2 מגברים ושלאחד יהיה תרמקולים ולאחר את הסאב או מגבר אחד מספיק.

ועוד שאלה היא האם בתקציב של 600 שקל בערך אני יכול למצוא סאב איכותי. הבנתי שקיקר למשל נחשבת לחברה טובה...

תודה רבה לעוזרים ואני מקווה שיהיה לכם כוח לקרוא עד הסוף חחחח

גולף 99 ידנית 8)

פורסם

שכחתי לציין שגם יש לי במחסן רמקולים 6X9 אם אני לא טועה נו לאחורה של הרכב של קנוואד אם טוויטר עליהם

האם הם טובים?

גולף 99 ידנית 8)

• תוכן חדש...