Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אתם יכולים להגיד לי על שני השירותים שבכותרת?

זמני אספקה,אמינות,שווה את הכסף?

מעוניין להביא חבילה גדולה יחסית ושבירה (גיטרה חשמלית)

דעות מישהו?

פורסם

אני קניתי גטירה חשמלית דרך ezbuyus. הכל הלך חלק, שליח הביא אותה עד הבית. לקח 5 ימים.

יש להם מחיר קבוע לגיטרה חשמלית - 60$ נדמה לי. המכס עלה לי עוד 80$.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

בוקר טוב:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2956040&postcount=11

לפני כמה שנים הזמנתי פעמיים בעזרת mustop, לא נרשמו אירועים חריגים.

הפעם הזמנתי מ-ushops בגלל שיש להם מחשבון מאוד נחמד לחישוב עלויות שילוח ומיסים, סתם כי בא לי.

משום-מה החבילה נתקעה כמעט שבועיים בארץ, אולי בגלל החגים (עדיין, יותר מדי).

המחיר שהביא גיל, מעליי, נראה מעולה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

hans,

ידעתי שראיתי איפשהו בימים האחרונים את השמות האלו!

לא זכרתי מאיפה פשוט..תודה!

אני אשמח לשמוע עוד מנסיונם של חברי הפורום

פורסם

רכשתי לפני חודשיים גלאי רדאר ולנטיין V1 דרך MUSTOP, הגיע מהר וזול.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

^ מתי רכשת אותו?

לפעמים לוקח להם כמה ימים טובים ואפילו שבועות לחייב אותך את התשלום של המכס... :|

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם
^ מתי רכשת אותו?

לפעמים לוקח להם כמה ימים טובים ואפילו שבועות לחייב אותך את התשלום של המכס... :|

ליפני שנה:-).

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לגבי TNT, אני הזמנתי חבילה דרכם.

בתוך ארה"ב השילוח היה באמצעות USPS והחבילה הגיעה ל"מתקן" שלהם ביום שבת בוקר בשעה 09:45, אך רק ביום שני בשעה 14:18 הם הואילו בטובם לאסוף את החבילה ולהתחיל בשיגורה לארץ.

להלן דו"ח מסירה של usps

Delivered, May-16-11, 14:18 PM, SECAUCUS, NJ, 00000

Notice Left, May-14-11, 09:45 AM, SECAUCUS, NJ, 00000

לאחר מכן השילוח היה במשך זמן סביר והחבילה הגיעה אליי ביום חמישי בשעה 10:55

אך בשורה תחתונה אני מאוכזב מכיון שחבילה שהגיע אליהם ביום שבת בבוקר נמסרה לי רק אחרי חמישה ימים.

לשם השוואה חבילה שנשלחה אליי דרך פדקס גם כן ביום שבת הגיעה תוך שלושה ימים וקצת (כולל שיחרור מהמכס), כמובן שמשלוח דרך פדקס אפשרי רק דרך מי שעושה משלוחים ישירות לישראל.

גם את חישוב העלות לא בדיוק הבנתי, חבילה ששקלה כ 300 גרם וגודלה היה כ 15*7*10 נעטפה על ידם באריזה שגודלה כ 20*10*30 והשקפיצה את המשקל ל 454 גרם וסך הכל עלות משלוח הגיעה ל 30 דולר למרות שעלות עד קילו אמור להיות 20 דולר.

פורסם

מאוכזב?

זה רק אני או שלא ברור לך איך עובדים בארה"ב?

יום שבת הוא יום חופש, יום ראשון גם הוא יום חופש.

לא טיפלו בחבילה שלך, בגלל שלא עובדים בימים הללו.

ימי הפעילות בארה"ב הינם שני-שישי.

קיבלו את החבילה שלך בשבת? זה כמו שהם קיבלו אותה ביום שני..

TNT WORLDSHOP מתחייבים ל3 ימי עסקים, ולא 3 ימים קלנדארים.

אם היו מקבלים את החבילה שלך ביום שני, אז ביום חמישי עד סוף היום היו מספקים לך אותה בישר

under construction..

פורסם

אם לא עובדים ביום שבת בארה"ב, איך תסביר ש usps כן עובדת וכן ניסתה להעביר את החבילה כנדרש?

ואיך זה שפדקס שגם היא חברה אמריקאית כן קבלה וכן התחילה בתהליכי שיגור ביום שבת?

זאת אומרת שיש לנו כאן סיפור על שלושה חברות, שלושתן אמריקאיות, שתיים עובדות ביום שבת (בבוקר כמובן, חצי יום) ואחת מהן לא.

בנוסף אני לא מכיר בדיוק את usps, אך אם חברה ציבורית במידה כזאת או אחרת יכולה לעבוד בשבת חצי יום, אז בטח חברה פרטית כמו TNT יכולה לעבוד חצי יום בשבת ( ראה חברת שליחות אחרת העונה לשם פדקס)

פורסם

אני עובד עם USHOPS כבר 5 שנים (נקראו בעבר USADDRESS) השירות מעולה, טוענים לזמן שילוח של עד 10 ימי עסקים במשלוח אווירי ועמדו בזה עד היום. החיסרון: מחיר המינימום לשילוח הוא 24$, אפילו למעטפה כך שלא תמיד זה כדאי. בנוסף, עבור מוצר שעלה מעט מעל 50$ הם מחייבים במכס ודמי טיפול בזמן שכאשר שלחתי אותו ישירות לארץ לא חויבתי במכס כלל.

היתרון: מה שרכשת מגיע עד דלת הבית בדואר שליחים.

פורסם
אם לא עובדים ביום שבת בארה"ב, איך תסביר ש usps כן עובדת וכן ניסתה להעביר את החבילה כנדרש?

ואיך זה שפדקס שגם היא חברה אמריקאית כן קבלה וכן התחילה בתהליכי שיגור ביום שבת?

זאת אומרת שיש לנו כאן סיפור על שלושה חברות, שלושתן אמריקאיות, שתיים עובדות ביום שבת (בבוקר כמובן, חצי יום) ואחת מהן לא.

בנוסף אני לא מכיר בדיוק את usps, אך אם חברה ציבורית במידה כזאת או אחרת יכולה לעבוד בשבת חצי יום, אז בטח חברה פרטית כמו TNT יכולה לעבוד חצי יום בשבת ( ראה חברת שליחות אחרת העונה לשם פדקס)

אני לא צריך להסביר כלום.

אתה מצד שני, חייב להבין איך עובד נושא השילוח הבינלאומי.

כל צורת משלוח של כל אחת מחברות השילוח הבנלאומיות כמו UPS, FEDEX,DHL,TNT או כל חברה אחרת, מדברים על זמנים בימי עסקים.

ימי עסקים בארה"ב מוגדרים יום שני עד שישי.

אף חברה לא עובדת בשבת ובראשון, וגם לא USPS, נסה למסור דואר בסניף של USPS ביום ראשון, לא תוכל כי הוא סגור.

ואם אתה חושב שUPS עובדים ביום שבת וראשון, אתה טועה.

בדיוק השבוע הזמנתי מוצר מאחת החנויות הגדולות באינטרנט לאחי שגם במיזורי ,ארה"ב.

החבילה הגיעה לדואר בעיר שלו ביום שישי, והמעקב הראה שזה יסופק רק ביום שני עד סוף היום.

זאת עוד למרות שהמרכז חלוקה נמצא 8 מייל מביתו של אחי.

למה? כי ימי העבודה הם שני עד שישי, וכך גם בדיוק נעשה, אני יכול לצרף לך את הTRACKING שתוכל לראות.

בנוסף, ב6 שנים האחרונות אני עוסק בייבוא ושיווק של מוצרים שונים, קיבלתי אלפי משלוחים שונים מאירופה, ארצות הברית ואסיה, ומהנסיון שלי, מה שכתבת לך בתחילה הוא הנכון.

וזה שאתה רואה במעקב של משלוח שיש סריקת ייבוא או ייצוא ביום שבת, לא אומר שהחברה עובדת, זה רק אומר שנמלי התעופה עובדים 24\7, ואם מוצר מגיע בטיסה ביום שבת, אתה תראה במעקב המשלוח סריקות של ייבוא,ייצוא ומכס.

אבל בפועל, אין תנועה של החבילה.

under construction..

• תוכן חדש...