Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יבואן בוחר לא להביא מד סל"ד, עוד 2 כריות אויר (בחו"ל אלטו נמכרת עם 6 כריות ובארץ עם 4 בלבד), פנסי ערפל וחישוקי מגנזיום, וזאת כדי לחסוך בעלויות!

נכון להיום בגלל תחרות ערה בסגמנט המיני, יבואן של סוזוקי מתחיל להוסיף אביזרים שונים וזאת כדי לעמוד מול רמות גימור גבוהות היותר של המתחרים. לדוגמא אצלי רכב מודל 2010 ובמודל 2011 ישנם שינוים הבאים: כיסא הנהג מתכון לא רק לרוחק מההגה אלא גם לגובה (זה מאוד משמעותי כדי למצוא את התנוחה הנוחה ונכונה לנהיגה), אצלי אין כיוון לגובה; בנוסף תא קפפות נסגר ולא פתוח כמו בדגמי יבוא הראשוניים וגם מושב אחורי ניתן לקיפול חצי חצי ולא שלם כמו בדגמי 2010, זה הרבה יותר נוח אם חייבים לנסוע 3 אנשים וקופסאות, אצלי אני מוריד כל המושב כדי להעמיס. תוספות הללו מבורכות אבל לטעמי לא מספיק!

ישנה אופציה להוסיף שעון סל"ד המנוע במחיר אוסטרונומי של 1800 ש"ח כולל מע"מ ועבודה!

כפי שניתן לראות יבואן מתקדם לעט לעט, אבל יש עוד דרך ארוכה עד שנקבל רמת גימור כמו בחו"ל.

Citroen C5 Aircross 1.5 BlueHDi/130 Feel

פורסם

לחסוך בעלויות? למה יש יבואן שעומד לפשוט רגל?

אף אחד מהם לא עושה הון תועפות ממכירות?

מסכנים באמת...:|

יכולים לאבזר כל רכב שנמכר ברמה יפה מאוד,ועדיין להרוויח לא מעט,אבל כמו שציינת - מעדיפים להתקמצן ולחסוך כמה שיותר,בשביל שהקופון שייגזר לאחר מכן יהיה גדול יותר.

חמדנות יתרה.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אם אתה אומר שאתה נוסע באופן די קבוע עם עם רכב מלא,אז אם האלטו היא גם ככה לא רכב חזק,לדעתי יהיה לה קשה עם רכב עמוס,וכדי להתנייד בצורה טובה,אתה תצטרף ללחוץ חזק על דוושת גז,ואז גם הצריכת דלק תיפגע.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני נוסע עם רכב מלא רק פעם פעמיים בשבןע 4-5 אנשים ברכב ממש לא כל הזמן . מה אתם אומרים על גרנדה פונטו 07-08 מנןע 1300 הרכב אמין יש ירידת ערך גדולה !?

קומפוננט: ‏6.5 ‏אינטש PULSE Morel

רדיו דיסק: Pioneer DEHP4050UB

מגבר : HIFONICS TXI640

סאב : 12'' pioneer impp 450w

פורסם
אני נוסע עם רכב מלא רק פעם פעמיים בשבןע 4-5 אנשים ברכב ממש לא כל הזמן . מה אתם אומרים על גרנדה פונטו 07-08 מנןע 1300 הרכב אמין יש ירידת ערך גדולה !?

למה אתה נעול כול כך על להחליף רכב? בתכלס גרנדה במצב טוב תמיד תימכר מעל המחירון (40K+) ואין מצב שאתה תצליח למכור את הפולו מעל המחירון (40K) ככה שמצד זה או אחר תצתרך להוסיף כסף (לדעתי כ10K) כדי לעבור לגרנדה (מדובר ב1300 רובוטי נכון?) ואם תיקח אחת תכונה ממגרש וכו... פשוט תצתער על זה אח כך כי הן רגישות להזנחה.

אבל כמובן שיש כאן חיסכון לטווח הארוך ושיפור מסויים במצב: א.פשוט אל תשים לב למחירון הגרנדה המחירון שלוי יצחק קבע פשוט מצוץ מהאצבע והגרנדה נמכרת תמיד מאליו גם ביקוש לא חסר ב.הטיפולים בגרנדה יהיו זולים משמעותית מהפולו בתנאי שטופלה כראוי גם בגלל שהרכב חדש יותר (הן בק"מ והן בשנה) וגם בגלל החלפים הזולים ג.תחסוך על דלק ועם עליית מחירי הדלק תהיה מרוצה עד הגג.

אבל הפונטו היא גם מכונית מאוד שונה מהפולו הפולו קשה וספורטיבית יותר כנהוג לרכבים גרמניים כאשר הגרנדה רכה ונוחה יותר אפילו בסלון בגלל החומרים והעיצוב ההרגשה בפולו היא כמו במשרד של IBM ובפונטו היא של קפה איטלקי... אני אישית יותר אוהב את הפונטו.

תכלס המעבר לפונטו זה פשוט מעבר לרכב אחר בעל מבט עולם אחר כמובן שיש יעילות כלכלית במעבר אבל יש גם סיכון והשקעה של מאמצים רבים כי למכור ולקנות רכב זאת עבודה של חודשים.

פורסם

אחי רוב הפונטו גרנדה משנת 07-09 נמכרות מתחת למחירון בכמה אלפי שקלים. נכון יש הרבה זבל של יד 3 משנת 2008 גבל המחיר בהתאם 35000. איך הגיר הרובוטי שלה חסכוני יותר מהידני?האם הגיר מקרטע כמו בקורולות החדשות ? כל זה לאחר פשפוש קל ביד 2.

קומפוננט: ‏6.5 ‏אינטש PULSE Morel

רדיו דיסק: Pioneer DEHP4050UB

מגבר : HIFONICS TXI640

סאב : 12'' pioneer impp 450w

פורסם
אחי רוב הפונטו גרנדה משנת 07-09 נמכרות מתחת למחירון בכמה אלפי שקלים. נכון יש הרבה זבל של יד 3 משנת 2008 גבל המחיר בהתאם 35000. איך הגיר הרובוטי שלה חסכוני יותר מהידני?האם הגיר מקרטע כמו בקורולות החדשות ? כל זה לאחר פשפוש קל ביד 2.

מניסיון עם קניית גרנדה כמאת כול אילו שנמכרות מתחת למחירון פשוט מוזנחות... אולי נראות נוצצות ויפות בגלל השנתון הגבוהה והצבע האיכותי של פיאט אך רובן יצתרכו טיפולים גדולים בשנה הקרובה.

גרנדה במצב טוב תימכר מעל המחירון כמאת ולא תפגוש מישהו שמוכר גרנדה במצב טוב במחיר מחירון ויש ביקוש ענק (גם בשל עליית מחירי הדלק וכניסת הסגמנט "מיני") ככה שבזמן שפוקוסים וקורולות נרכבים בלוחות המודעות במחירים הזויים מתחת למכירון הגרנדה הן כמו לחמניות חמות.

לגבי צריכת הדלק אני לא יודע בדיוק איך הרובוטי מול הידני אבל סה"כ גיר רובוטי זה ידני עם מערכת מכטרונית ככה שהדלק צריך להיות זהה אולי + או- קטן לשם או לשם לא הבדל מורגש.

הגיר בפונטו יותר טוב מהגיר בקורולה אך עדיין דורש הסתגלות. לוקח זמן להתרגל לפעילות הגיר הרובוטי חלק מתרגלים תוך כמה דקות חלק אף פעם, פשוט תנסה לשבת ולשכוח שהוא שמה הגוף יתרגל בעצמו.

פורסם

תהיה לך קצת בעיה עם הסעיף הזה מכיוון שבאלטו מותר להסיע רק 3 נוסעים + נהג. אני לא סגור לגבי ה-107 (האם מותר 4 או 5 נוסעים) אבל נראה לי שהיא כמו האלטו.

אני ממליץ לך ללכת על קיה פיקנטו 1 ליטר ידנית (את ההפרש תקח במימון). כאשר אתה קונה רכב מהחברה עם 3 שנים אחריות אתה יכול בקלות לדעת מה יהיה עלויות האחזקה שלך בשנים הקרובות בגלל האחריות ולכן זה שונה מלקחת מימון על רכב משומש.

לדעתי כל עוד אין לך סכום כסף רציני להוסיף שיקדם אותך לרכב כמעט חדש שיענה על הדרישות שלך עדיף להשאר עם הפולו שלך שאתה יודע בדיוק מה המצב המכאני שלה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...