Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה חברה אין לי ממש מושג(כנראה עם הזמן) המכשיר קיבל איכשהו שריטות קטנות ומעצבנות ואני מעוניין לדעת מה הדרך שאפשר לטפל בזה ומה העלות של זה..

אני מדבר על המסך האמצבעי שזז מצד לצד

מדובר בקלריון 786

1271934129_clarion.jpg

Scan Speak

פורסם

שמעתי/ראיתי פעם מישהו שמרח לכה שקופה ואח"כ שייף עם נייר זכוכית עדין מאד את השאריות.

אולי חיפוש ביו-טיוב יתן כיוון.

מתחדשת*

פורסם

שלום

בתחביב האחר שלי יש בעיה מאוד דומה (בניית דגמים) - לשמור על חופות תא הטייס שקופות וללא שריטות

כאן יש שיטה לטיפול בשריטות קלות, אולי זה יועיל

הרעיון - לבצע ליטוש עדין עם נייר זכוכית 800 גריט רטוב, פוליש עם פוליש מתכתי ופוליש סופי עם משחת שיניים

Skoda Van+ '98 -> Citroen Berlingo '00 -> Citroen ZX '93 -> Suzuki Swift '91 -> Suzuki Jimny '09-> Daihatsu Terios '11

פורסם

נראה לי הדרכים די מסובכות כאן וקצת קשה לי להשיג את כל הפולישים וכו'..אני לא מתעסק עם זה.

מישהו יכול לשאר כמה יעלה אחד כזה חדש בחברה?

או שצריך להחליף את כל הפאנל עם כן כמה זה אמור לעלות?

פשוט חשבתי לעשות אחד מהדברים ואז לשים על זה מדבקה נגד שריטות לכל מקרה שלא יהיה..אני לא אוהב לראות את זה ככה בכלל.

Scan Speak

פורסם

די בספק אם תוכל למצוא רק את החלק הזז הגדול, אלא את כל הפאנל.

וגם זה די בספק בארץ :|

מתחדשת*

פורסם

אז אולי מישהו מכיר איזה עסק שמתעסק עם הדברים האלה ומטפל בשריטות בכל מיני מקומות באזור השפלה?

בכל מקרה אני אנסה ליצור קשר עם היבואן נשאל אם זה אפשרי בכלל וכמה יעלה..אם בכלל.

Scan Speak

פורסם

DAn-BP 1.8

עד כמה השריטות עמוקות?

יש עוד שיטה של בניית דגמים. אם השריטות לא מש עמוקות, ישנו חומר שמייצר שיכבה אקרילית שממלאה אצ השריטות על גבי המשטח שקוף. חומר נקרא FUTURE, בארץ חומר דומה נמכר בשם "סנו סופר פוליש" או "סנו פרש פוליש" שזה חומר לרצפה אם אינני טועה

לינק

Skoda Van+ '98 -> Citroen Berlingo '00 -> Citroen ZX '93 -> Suzuki Swift '91 -> Suzuki Jimny '09-> Daihatsu Terios '11

פורסם

DAn-BP 1.8

אני לא בונה דגמי פלסטיק והשתמשתי רק פעם אחת בשיטה כזאת כי בדגמים שלי אין חלקים שקופים מוכנים, אבל אני ראיתי חומר כזה בACE או בהום סנטר.

מה שכן, אם השריטות גדולות חומר זה לא יועיל לך. שיטת השימוש היא פשוט להכניס את החלק לתוך נוזל, להוצי ולייבש בתלייה , אבל זה לא נשמע לי הכי בריאלטבול פנל של HU במשהו שמייצר שיכבה אקרילית עמידה שיורדת רק עם חומרים רציניים. מכחול דק רך הוא כנראה האופציה הטובה, תנועה רציפה ללא הפסקות ומיסוך של פנל שקוף עם איזולירבנד חשמלאים (לא מסקינג טייפ מנייר החומר עובר דרכו בקלות) תעלה תמונה של הפנל השרוט במאקרו.

• תוכן חדש...