Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני חודש היתי ליד המפעל של FUJI בקרית אריה (פתח תקווה) וראיתי מול השער רכב מסוג MERCEDES UNMOG צהוב ככל הנראה שנות ה 70. כל מי שמעוניין שילך לבדוק היא נראת במצב מעולה.

כל מי שמעוניין בתמונה שיפנה אלי בדוא"ל כי התמונה גדולה ואין אפשרות לעלות אותה כאן.

נ.ב.

רק תיכתבו שזה בקשר לרכב הצהוב ואני יבין מיד במה מדובר.

**GMC SAFARI 4.3 SLE** ** American muscle** :evilbat:

• תגובות 2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ישנה בקרית גת מיני אדומה לאחר שיפוץ כללי נוסעת. הבעלים גר ברחוב אדוריים יש על יד הבית מלגזה ישנה וגם האוטו חונה שם לפעמים. לא מזמן היא היתה למכירה בלוח פוקוס יש תמונה.

MINI_198.JPG

פורסם
ישנה בקרית גת מיני אדומה לאחר שיפוץ כללי נוסעת. הבעלים גר ברחוב אדוריים יש על יד הבית מלגזה ישנה וגם האוטו חונה שם לפעמים. לא מזמן היא היתה למכירה בלוח פוקוס יש תמונה.
ממתי העיתון ?

אני רואה אותה מידי פעם על הכביש ,היא נראת טוב והנהג נראה מבסוט.....אולי מהצפירות עידוד שלי...

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
ממתי העיתון ?

אני רואה אותה מידי פעם על הכביש ,היא נראת טוב והנהג נראה מבסוט.....אולי מהצפירות עידוד שלי...

היא נמצאת גם בלוח שיצא ביום שישי האחרון עכשיו הוא ירק ל19 אלף

כבר הרבה זמן הוא מנסה למכור אותה יש לה מנוע 1000 אבל בגלל הסאן רוף הוא רוצה הרבה

ניראת טוב בתמונה

מיני רכב שכובש את הלב]

פורסם

נראתה עכשיו בראשל"צ פורד טאונוס למכירה.

על השלט היה רשום משוםמה קריזלר 64 למרות שעל מכסה המנוע יש את האותיות המפורסמות של פורד.

טלפון בה"פ.

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

ברחוב יוסף הנשיא בתל אביב אופנוע BMW ניראה לי R25, במצב גסיסה, שייך לזקן בבניין.

מחר אני אולי יברר יותר פרטים,

כמו כן BSA דומה מאוד לדגם M20, רק עם שתי מושבים, ממש ענק, עומד על קרטונים כבר כמה שנים טובות (בגלל נזילות) ברחוב שנקין 12, גם כן שייך לזקן, שיש לו עסק ממול לאופנוע, לא ביררתי עם הוא מוכר (אין תמנות).

תמונות של הR25 למטה.

PICT0171.jpg

PICT0172.jpg

PICT0173.jpg

פורסם

ההודעה על האופנועים מוכיחה את הסריטה שלנו.

זה לא שהאופנוע עומד מול העסק שלו אלא העסק מול האופנוע....

ואני בטוח שזה נכתב בטיבעיות....

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

שכחתי להוסיף שבקרית-גת צמוד לשער של המרכז קליטה(עמיגור) חונה מזה 3 שנים או יותר רנו 12 לבנה במצב טוב.

rossi_renault_f.jpg

rossi_renault_lat.jpg

rossi_renault_sp.jpg

פורסם
היא נמצאת גם בלוח שיצא ביום שישי האחרון עכשיו הוא ירק ל19 אלף

כבר הרבה זמן הוא מנסה למכור אותה יש לה מנוע 1000 אבל בגלל הסאן רוף הוא רוצה הרבה

ניראת טוב בתמונה

כן הסן-רוף הוא עשה אותו לא מזמן על כל הגג.

פורסם

חיפושית גוססת

נמצאת 20 מטר דרומית לשער 17 של אוניברסיטת ת"א (באזור שיח מוניס)

morris8 035.jpg

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

יש שלט למכירה על החיפושית?

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם
כמו כן BSA דומה מאוד לדגם M20, רק עם שתי מושבים, ממש ענק, עומד על קרטונים כבר כמה שנים טובות (בגלל נזילות) ברחוב שנקין 12, גם כן שייך לזקן, שיש לו עסק ממול לאופנוע, לא ביררתי עם הוא מוכר .

האופנוע בשימוש יומיומי !!! לא עומד, נוסע....

פורסם

פעם ראשונה שאני רושם בשירשור זה, אז אני ירשום מה שאני זוכר מהתצפיות שלי מראשון:

1)פורד אנגליה במצב מוזנח מאד,עומדת הרבה שנים כך, זרוקה בתוך חצר .

2)סיטרון אמי בחניה ,גם עומדת כמה שנים.

3)פורד קורטינה MK2 במצב סביר

4)סוסיתא במצב מוזנח עומדת הרבה שנים

ועוד...

צריך פשוט להיזכר.

לירון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...