Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד בהוד השרון- בקצה רחוב הסרגל יש שדה.בשדה זרוקה וולבו ישנה- כנראה 121 ופיז'ו 403 רקובה לחלוטין.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

• תגובות 2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בכניסה לשכונת נחלת יהודה בראשל"צ מכיוון הכיכרות עומדת פורד קורטינה ללא מספרים.

אם תסתובבו עוד באיזור תוכלו למצא עוד מספר רכבים מיושנים מוזנחים שאפשר לנסות להצילם.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

הוד השרון- בחניון האחורי של הביניין ברחוב פדויים 8 עומדות זו לצד זו פורד אנגליה ופלימוט וואליאנט.

פורסם

כמעט שכחתי-

ברחוב הדרור בהוד השרון (נדמה לי מס' 20-24) בחניון האחורי עומד משהו מכוסה בסמרטוטים שנראה לי כמו אסקורט ישנה מהסוג שיוצר בנצרת.שמתי לב שיש לה צמיגי 205 R15 אז הצצתי יותר מקרוב...

הורדתי את הסמרטוטים ולאט לאט מצאתי RS 2000.

בירור קצר העלה שזו ה RS שהותיקים יותר ביננו זוכרים עם 300 כוחות סוס ומנוע קוזי.

כיום היא עומדת בחניון, ללא מנוע,משפחת חתולים חיה בתוכה (כי אין כיסאות) -והיא כנראה ממתינה למנוע קוזי אחר שיפיח בה חיים חדשים.

פורסם
מתחת לבית שלי עומד פולצווגן טרנספורטר ישן זנוח, משנות ה-70 נראה לי,

לא יודע מי יכול להתעניין בפרוייקט כזה, אבל בכל זאת, הרכב נמצא בנתניה.

אמנם שלי במצב מצויין אבל אני אשמח אם תגיד איפה היא עומדת, אף פעם לא מזיק לראות. תודה

Jumping high is easy, try to land properly

The Bull Frog

פורסם

בראש העין, ברחוב ששת הימים(רחוב קטן), בחצר עומדת טאונוס סטיישן 82 1600. חודשיים בלי טסט.

יש לה אחות קורטינה mk5, גם 1600 בתור תורמת איברים.

דיברתי עם הבעלים והוא אמר שהוא רוצה למכור.

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

וולבו 264 GLE דגם אמריקאי שנת 79 עם מזגן,למכירה 052-585101

דיברתי עם הבן אדם לפני כשנה, הוא רוצה על הרכב כ-1000 $ אין לרכב טסט שנתיים, והוא לא הפקיד את הרשיונות.

נוסיף לזה את העובדה שהמנוע הוא של הגירסה הבכירה של הרנו 25 (מנוע נוראי שוולוו ירדו ממנו שנתיים אחר כך) וכן את העובדה שהרכב משווע לפחחות וצבע, ותקבלו משוואה שאומרת בין 15 ל-20 אלף ש"ח לרכב שלא ממש נחשב קלאסי....

הצעתי לו 2500 ש"ח, ונעניתי בשלילה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
תודה רבה על הדיווח על המנטה, אני אבדוק את הנושא בקרוב ...

סתם כמה הערות ממני, מנטה משנות השבעים יכול להיות מנטה A כמו שלי (70-75) או מנטה B (75 והלאה), ככה שעדיף שגיד האם היו לה פנסים עגולים מאחורה וקדימה (מקדימה זוג פנסי 5 ורבע אינץ כמו במוו משנות השמונים ומאחורה 2 פנסים עגולים מכל צד כמו לאופל GT) או פנסים מקובעים מקדימה ומאחורה ???

איך בדיוק עלית על זה שהיא 1.2 ליטר ??? מכיוון שלכל המנטות (1.2, 1.6 ו-1.9) יש בדיוק אותם צמיגים, בדיוק אותו גיר, בדיוק אותו מראה (חוץ מלגרסאת ה-1.9 ראלי שלא הגיעה לארץ, לה היה ספויילר קדמי) ...

עברתי ברחוב ולא התעכבתי לבדוק את הפרטים מקרוב!

כמובן שאני לא מומחה למנטה...זה התפקיד שלך:wink:

אם אני זוכר טוב היה לה סמל 1.2 מאחורה אבל אני לא סגור על זה!

אל תשכח שמטרת שרשור חשוב זה היא העברת מידע בסיסי וראשוני!

גורג:-)

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם
עברתי ברחוב ולא התעכבתי לבדוק את הפרטים מקרוב!

כמובן שאני לא מומחה למנטה...זה התפקיד שלך:wink:

אם אני זוכר טוב היה לה סמל 1.2 מאחורה אבל אני לא סגור על זה!

אל תשכח שמטרת שרשור חשוב זה היא העברת מידע בסיסי וראשוני!

גורג:-)

הלכתי היום לחפש את ה"נעדרת", לצערי גיליתי שזו בסך הכל קדט קופה. גורג, הרבה אנשים טועים כי היא באמת דומה למנטה בגדול (לכן אני אסלח לך הפעם :wink: ). השוני הוא במימדים (המנטה גדולה יותר), לקדט יש 2 פנסים מקדימה כאשר למנטה יש 4 פנסים מקדימה, למנטה יש תחת עם קימור פשוט מדהים כאשר לקדט אין את הקימור הזה, ולסיום לקדט יש פנסים אחוריים מלבניים (בהתחלה כשראיתי מרחוק מאחורה חשבתי שזו מנטה B שגם לה יש פנסים כאלה) כאשר למנטה יש 4 פנסים עגולים מאחורה (כמו באופל GT).

הנה תמונה של המנטה שלי אחרי צבע ליד הקדט הצהובה של דרור, עכשיו תוכל לראות עד כמה הם זהות (במיוחד למי שלא בקיא בחומר ועוד מעביר סתם "מבט חטוף") ...

http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=14848

הנה הלינוק לשרשור עם עוד תמונות:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=37423&highlight=%EE%F0%E8%E4

אבל בכל מקרה תודה על הדיווח, אני תמיד אשמח לשמוע על כל מנטה חדשה שאתם רואים ...

ד"א, איזה חיפושית בדיוק חפשת כי אני עברתי ליד כמה חיפושיות אבל כולן לא היו למכירה. למה דווקא חפשת שם ??? בשכונה שלי (שהיא נחשבת לשכונה דיי טובה בר"ג) יש לפחות 4 חיפושיות ברדיוס של 2 דקות הליכה מהבית שלי.

לאחר עריכה:

רק לאחר פרסום ההודעה שמתי לב לחתימה שלך. מצטער חביבי, אני לא מכיר חיפושיות מתחת לשנת 64 ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

ידוע לי על פורד אריקה שעומדת בק.מלאכי (לא ראיתי סיפרו לי).אם זה מעניין מישהו שיגיד ואני יברר יותר פרטים.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אם אני לא טועה אריקה החליפה את הברנדה בשנת 1985

מה לזה ואספנות??

אגב משהוא מעוניין בBXאספנות שנת 1985?? (אני רציני)

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם
אם אני לא טועה אריקה החליפה את הברנדה בשנת 1985

מה לזה ואספנות??

אגב משהוא מעוניין בBXאספנות שנת 1985?? (אני רציני)

האריקה החליפה את הברנדה בשנת 1980.

ברנדות תוצרת ישראל קיימות גם בשנת 1981 (נשארו קיטים....)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...