Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רועי ברור שלא. כתבתי את זה באופן כללי , לתאר את מצבו של הענף ואת הרשמים שלקוחות מקבלים בעקבות זאת. ישנם בעלי מקצוע שעושים מלאכתם נאמנה וחלקם הגדול מוציאים שם רע לענף.

פורסם

לNUMBER ONE, בדרך כלל מידים על הדש נותנים פירוט נהדר וגובה אבל הרוחב והעומק משמעותית פחות טובים.

( אני מדבר מניסיוני בלבד )

הכול יחסי. רוחב יותר על הדש מול קיקים. עומק יותר קיקים מול קורות...

פורסם
אוראל תביא ת'סקודה נחתוך לך אותה...

בקרוב. בקרוב מאוד (;

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

יוסי עבודה מקצועית ויפיפייה , ממש אהבתי את השמירה על החזות המקורית של הרכב.

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

פורסם

וואו !! איזו עבודה !! :shock:

כל הכבוד יוסי, יש לך ידיים זהב !!

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

קצת רשמים לאחר כמה ימי שמיעה. במשפט אחד: חבל שלא עשיתי את זה קודם...

ללא ספק המידים קיבלו יותר חיים וכמובן פירוט. אין צורך כמובן לדאוג לגובה הבמה האלמנטים כבר עושים זאת לבד מעצם מיקומם. מבחינת רוחב הבמה לא ניראה לי שיש פגיעה ברוחב. מבחינת כיוונים לא עשיתי הרבה הורדתי את עוצמת המידים ונגיעה קלה בטיים קורקשיין. אני מניח שתבוא עוד סדרת כיוונים. בכל אופן אני מוצא את עצמי יושב בחניה אחרי שמזמן הגעתי כבר הבייתה וזה סימן טוב.

פורסם

לשבת בחניה עוד כמה דקות ארוכות וטובות.

להאריך את הדרך הביתה בשביל לתת לשיר להגמר.

להכנס לפקקים בכוונה תחילה.

:-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ICE

I CAN'T EAR

:?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יוסי כל הכבוד אין מילים, ראיתי ושמעתי פשוט חוויה להאזין.

יש עוד קצת עבודה על כיוונים אבל שומעים שיש אצלך בסיס של סטאפ מדהים.

בהצלחה.

יוני.

פורסם

היום ישבתי לכוון קצת את הרכב של יוסי :)

בהחלט נשמע אגרסיבי ונקי

תענוג לאוזניים!

ישבתי לי שעה קלילה ברכב עם מלא דיסקים

בלי לחשב זויות בלי כלום, פשוט נסיון בהתקנה ואלמנטים מובחרים עושה את שלו :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...