Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה לכל המפרגנים

יוסי כל הכבוד אין מילים, ראיתי ושמעתי פשוט חוויה להאזין.

יש עוד קצת עבודה על כיוונים אבל שומעים שיש אצלך בסיס של סטאפ מדהים.

בהצלחה.

יוני.

יוני גם אני שמעתי את הרכב שלך והוא מפתיע ברמות בהתחשב בציוד שיש לך.

פורסם

נהדר, עבודה ממש יפה! :-P

אני אישית לא הייתי מעיז לעשות כאלה חורים בדשבורד של הרכב שלי, רוב הסיכויים שאם אני אעשה את זה זה יצא כמו שצריך, אבל הפחד שאם זה לא ייצא...

פורסם

אני מקווה שהצליך להגיע שוב למפגש מרכז הבא, מקווה שיהיה לי כבר עד אז Audiocontrol.:-D

כרגע מה שיש לי זה קרוסאובר של פרמיד והוא פשוט הורס לי את הצלילות בסאונד.

זה הקרוס:

http://www.12voltdistributors.com/images/PYRAMID-CR74.jpg

ואני ממש עצוב שאני לא יכול לנצל את האלמנטים הנהדרים האלה יותר כרגע והם מסוגלים לתת עוד.

פורסם

יוני - מה דעתך לעבור ל4XS של אודיוקונטרול? (אתה יכול להריץ כאן חיפוש על שרשירים שפתחתי עליו והסברתי על איך להשתמש בו).

מבטיח לך שזה יהיה בעלות מאוד סמלית ואם תגיע מהצפון - הקפה עליי.

דבר איתי בפרטי - המערכת שלך תגיד לך תודה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
אני מקווה שהצליך להגיע שוב למפגש מרכז הבא, מקווה שיהיה לי כבר עד אז Audiocontrol.:-D

כרגע מה שיש לי זה קרוסאובר של פרמיד והוא פשוט הורס לי את הצלילות בסאונד.

זה הקרוס:

http://www.12voltdistributors.com/images/PYRAMID-CR74.jpg

ואני ממש עצוב שאני לא יכול לנצל את האלמנטים הנהדרים האלה יותר כרגע והם מסוגלים לתת עוד.

על דברים כאלו מקבלים 3 שנים בכלא.

גיל מוכר את ה-DMX.? :-D

לפני חצי שנה רציתה לשדרג את העולם מה קורה עם זה.?

פורסם

תראה אני קבלתי את הקרוס הזה חינם מחבר, וחוץ מיזה שאני חייל סדיר עוד וגם התקציב שלי מאוד נמוך.

ועל תשפוט אותי ישר לכלא :| כי מי שישב אצלי ברכב לא האמין לתוצאה גם עם הקרוס הזה שעולה חדש 100 ש"ח.

יש לי עוד כמה פינישים קטנים לעשות אצלי שזה דבר ראשון החלפת הקרוס.

פורסם

מזל טוב קאץ ' ! הגיע הזמן מין זאמאן.

מה שתמיד אמרתי מבחינת סאונד נטו מידים צריכים להיות למעלה ולא "לנגן חוליו איכלסיאס מהתחת" :wink:

פורסם
על דברים כאלו מקבלים 3 שנים בכלא.

גיל מוכר את ה-DMX.? :-D

לפני חצי שנה רציתה לשדרג את העולם מה קורה עם זה.?

לא מוכר ולא אמכור את המפלצת הזאת. מאז שהתקנתי אותו השינוי שמיים וארץ!

:)

ולגבי שדרוג, הג'וק עוד יחזור. אתה, אתם יודעים איך זה...

צריך פניות רגשית לזה :) וזה יגיע...

בנתים אני עוד מחכה לקרוס 3 חלקים פאסיבי של HAT לנסות עם ה DMX... אמממ אמממ..אליקו??

ECLIPSE7200MKII, L6L1V2, GENESIS DUAL MONO EXTREME, ARSENAL 10, SUNDOWN SAE1000D

• תוכן חדש...