Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מושלם , כרגיל.

עם דוגמא לעבודה כזאת אנשים שחשבו להתקין מידים בדש וחששו (ובצדק) יכולים להסיר דאגה מליבם.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לבוא לתת בכיוון?:D

סיימת את זה טיקטק

הפתעה יפה ועבודה מעולה!

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

ידעתי טוב מאוד למה אני מעלה תמונה של סטיב ארקל במצב פחד\הלם מוחלט.

הבן אדם בעניין של ימים קצרים פירק דשבורד לגורמים, חתך בו חורים פשוט מושלמים והתקין בהן תושבות למידים לא קטנים ביחד לדשבורד הזה וכרגיל, עשה את זה בצורה מושלמת.

אהבתי מאוד מאוד את התוצאה הסופית (שהיא כנראה עדיין לא סופית כמו שזה נשמע וכמו שאני מכיר את יוסי - :-D )

יש לי הרגשה שהעבודה נמשכה רצוף לתוך הלילה משום מה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לפי דעתי היה יכול להיות הרבה יותר פשוט להסיר את השמשה הקידמית לקדוח 2 חורים וסיימת.

יכול להיות שאני טועה אבל ממבט ראשוני זה נראה יותר נוח מאשר לעבוד יומיים על פירוק והרכבה של כל הדשבורד.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

אז תן לי להגיד לך משהו אתה טועה בגדול...:lol: אני לא זגג... הטבעות קיבלו חיזוק מלמטה בצורת ברגים וחומרי איטום. מה שאי אפשר לעשות כשהדשבורד מורכב (אין גישה). יומיים זה לא הזמן שנידרש לפירוק והתקנת דשבורד (3-4 שעות). היו עוד הרבה דברים נוספים דוגמאת טבעות מפרספקס טבעות אלומיניום שעברו שינויים קלים, תעלות מזגן שהיו צריכות לעבור טיפול בעקבות הקידוח ועוד .לא ניתן לעשות זאת מבלי לפרק את הדשבורד, יותר פשוט בשבילי לפרק דשבורד ולעבוד עליו בחוץ. דבר נוסף פירוק הדשבורד נועד בין היתר לראות אם קורת הרוחב של הרכב מאפשרת בכלל להכניס שם רמקול. איפותטית היה מצב שפירקתי את הדשבורד ואי אפשר היה למקם שם את המידים מבלי לעשות בניה מפיבר מה שלא היה לי זמן והייתי נאלץ להרכיב את הדשבורד חזרה מבלי להתקין את המידים.

זה ניראה בתמונות פשוט (לא כל התהליך צולם) כאילו מורידים דשבורד עושים חורים ומרכיבים רמקולים אין תכנון ושום דבר שם לא מפריע. מה שכן זה בפעם הבאה שאני יעשה גולף כזאת זה יקח פחות זמן....:lol:

פורסם
יוסי התכוונתי שעם כל הכבוד לעבודה היפה והאיכותית שעשית בשלב העלאת התמונות הראשון, התגובות שנכתבו לדעתי דיי יצאו מפרופורציה.

לאחר העלאת התמונות השניה, תגובות אלו היו מתאימות.. לא לאחר פירוק דשבורד.

בכל מקרה, נראה מעולה כרגיל, אני מת על ה"פשטות" שבדבר.

מוטי תודה. הדברים שלי לא נכתבו כלפיך בצורה צינית אלא להיפך. גם לא הכל צולם כי לפעמים אתה "מתעצל" באמצע התקנה לצלם הכל.

יוסי, אתה מפתיעה אותנו מפעם לפעם. גימור חדש ויותר יפה מכול השאר.

שאלה אחרת, לא לעניין. איך נשמע? :wink:

משתדל לגוון את העבודות שלי ככל שניתן.

לגבי איך שומעים... צריך לכוון הכל מחדש. המידים הפכו דומיננטים מידי חייב להוריד גיין. אבל לדעתי זה נשמע טוב יותר מקסימום אם לא הסתדר נוריד אותם חזרה...:lol:

פורסם

ווואו , לא האמנתי שאפשר כך לפרק דשבורד בצורה מושלמת. אומנות לשמה.

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם
המידים הפכו דומיננטים מידי חייב להוריד גיין. אבל לדעתי זה נשמע טוב יותר מקסימום אם לא הסתדר נוריד אותם חזרה...:lol:

אני בטוח שלא תהיה בעיה להוריד אותם חזרה :lol:

רק שלדעתי המיקום הזה להפך, צריך לשפר בהרבה, את רוחב ועומק הבמה. יאללה תעשה כיוונים, אני מגיע לשמוע :wink:

פורסם

אז לצורך ההבהרה מכיוון שרוב חברי הפורום אינם עוסקים בתחום הרכב, וככל הניראה יש להם ניסיון לא מוצלח עם בעלי מקצוע בתחום. נוצר אצלם הרושם שמה שמתפרק לא חוזר לקדמותו או לחילופין זה יקרקש וירעיש. לא כך הסיפור בפועל. הכל תלוי בבעל המקצוע וסוג הרכב. יש רכבים שקלים יותר לעבודה ומתפרקים בקלות (לא רק יפניות) ויש כאלה שבעייתיים יותר. לפעמים כשמפרקים דשבורד מחזקים על הדרך ומסדרים כל מיני חלקים שהתרופפו מעט. כך שיכול להיות מצב שחיזקת משהו שקירקש לך קודם ויש לך עכשו יותר שקט.

לא צריך להבהל מפרוק דשבורד.

פורסם

קרקושים? יוסי ALPINE? זאת לא הייתה כוונתי...

מדובר על מתקינים שמחזירים 70% מהברגים בטענה שהיצרן מגזים. :-D

לNUMBER ONE, בדרך כלל מידים על הדש נותנים פירוט נהדר וגובה אבל הרוחב והעומק משמעותית פחות טובים.

( אני מדבר מניסיוני בלבד )

• תוכן חדש...