Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש ברשותי יאריס 2002 sol ואני מעוניין להתקין קומפוננט

וברכב הנל יש רק 2 רמקולים '4 בדש :-( (אי אפשר לתאר איך זוועה יוצא מהם)

אני "מבלה" המון שעות על ההגה(1500 ק"מ בחודש) כך שזה מאוד מפריע לי

חיפוש נרחב בפורום לא הניב תוצאות בנוגע לדבר.

וכמובן שפניתי למתקינים שחלקם סירבו לעשות לי חיתוך בדלתות בטענה שאין מרווח מספיק

בדללתות וחלקם אף הציעו לחפש בפירוקיות דש לדלתות של דגמים 2003-4.

אשמח לדעת על מתקין שמכיר את הרכב ומבין במחיר סביר לסטודנט :wink: באיזור המרכז (ראשל"צ)

כמו כן אשמח לעשות את העבודה בעצמי:sissies:

ואשמח על רמקולים מומליצים במידות המתאימות (לא מעוניין ב6*9 במגש)

נ.ב

ברשותי מגבר kicker 350.4 שממתין בקוצר רוח להתקנה

*חפרתי קצת :evil: מקווה שאתם מבינים את התיסכול ותודה לכל חברי הפורום ולמומחים בפרט

פורסם

א. כנראה שלא חיפשת מספיק, יש לפחות שני שרשורי התקנות ביאריס בארכיון הפורום.

ב. אתה רוצה לומר לי שאין בדלתות אפילו הכנה לרמקולים? אין גרילים בדיפון? :shock:

אני לא בטוח שדיפונים משנת 2004 יתאימו לך, תוכל לדעת רק ע"י בדיקה. במידה וכן אז בהחלט ניתן להתקין רמקולים בדלתות על טבעת הגבהה. קח בחשבון שדלתות היאריס די צרות ולכן תצטרך להתפשר על רמקול בעל עומק התקנה צר או לרדת למידה 5.25 או 4", שם לא תהיה בעיית עומק אבל פחות באס.

אני לא מכיר בארץ רמקולים 4" טובים, רמקולים "בסדר" הם מורל פולס\טמפו קואקסיאליים בקוטר 4" אבל עד שלא תציין תקציב לכל מה שאתה רוצה לא נוכל לעזור.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תודה איתמר על המענה המהיר

אם יש שירשורים בנושא אשמך לקבל קישור(מצאתי רק בקשר לדגם ספורט)

אני בטוח שאין לי הכנה בדלתות (בדקתי אפילו בדפנות) :?

בדקתי ואין כמעט יאריס (לצערי ושמחתי גם יחד), והרוב היה דגמי ספורט כך שלא יכולתי לבדוק תאימות

כמובן שאין לי בעיה "להיתפשר" על 5.25 אני בטוח שזה הרבה יותר טוב מהמקורי ('4)

אם מישהו מכיר מתקין שמבצע הגבהה אני אשמח לפנות אליו

וכמו שאמרתי אין לי בעיה להכין בעצמי, רק שאיני יודע מאיפה לקנות את החומרים

התקציב מוגבל ל 1200 ש"ח כולל קומפוננט ועבודה

פורסם

דגם הספורט זהה ליאריס הרגילה מבחינת המערכת. בשתיהן היא מעאפנה.

לא ניתן להכניס רמקולים יותר גדולים מ 4" בדשבורד, הכוונה שלי הייתה לדלתות בהן הרמקול מוגבל בעומקו.

אם תוכל לצרף תמונה של דיפון הדלת זה יהיה מצויין, מאוד מוזר לי שאתה אומר שאין שם אפילו הכנה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

היה לי יאריס בדיוק של השנה , יש לו הכנה בדלתות ל 6.5 נירא לי , אבל צריך לחתוך את הפלסטיק

H.U
CZ-500

AMP SAX 100.4 COMP
MLK165

AMP MONO1.2K SUB 2X
ES300

פורסם

איתמר

מבידקה קצרה התברר לי שהדלת בספורט ארוכה במקצת וגם שיש להם הכנה לרמקולים 5.25

דימה

אכן אתה צודק פתחתי את הריפוד של הדלתות ואכן יש שם מקום יעודי לרמקול ואפילו לטוויטר נראה לי

לפיע בדיקה בעין נראה לי שהמידה היא 5.25 וזה מתאים לרמקולים דקים (אין מספיק עומק)

ולפי התאמה של הריפוד זה יוצא בדיוק בחלק המתעקם ולא נראה לי שיהיה פשוט לחתוך כי איפה אני ימצא גריל מתאים

צירפתי קישורים לתמונות שצילמתי

http://www.up2me.co.il/images/61445608.jpg

http://www.up2me.co.il/images/80097380.jpg

http://www.up2me.co.il/images/31343978.jpg

פורסם

לפי מה שאני רואה יש לך שתי אופציות:

1.לחתוך את הדיפון,בעזרת טבעת הגבהה לביא את הרמקול עד הדיפון ולסגור עם גריל-זול אך לא כלכך אסתטי.

2.לעשות בניה מפיבר על הדיפון-יקר אך יצא יפה יותר מאופציה 1.

בשיפוצים...

פורסם

לחתוך את הדיפון ולהגביה את הרמקול -> אין מצב אני עושה את זה רק מלדמיין את זה אני מרגיש ערבי

לעשות בניה מפיבר -> נראה לי אחלה אופציה רק שצריך לקחת בחשבון שהדיפון עשויי פלסטיק

ואני לא מכיר מקום או מתקין שעוסק בזה אשמח אם תפנו...אני גר בראשל"צ

נ.ב

אני עדיין מעוניין לבדוק דיפון של 2003-4 מקווה שמתאים אז אשמח לקבל מידות לפחות

ואני ימשיך לחפש בפירוקיות

**איזה חברה שמכבדת את עצמה מוכרת רכבים בשילוב רמקולים באיכות שלא משתווה לטרנזיסטור :evil:

פורסם

אני שמתי טוויטרים במשולשים איפה שהמראה , יש חווט מיועד לטוויטר

H.U
CZ-500

AMP SAX 100.4 COMP
MLK165

AMP MONO1.2K SUB 2X
ES300

פורסם

שמתי קומפוננט במידע 4 במקום המקוריים dls ps 4 ושומעים די בסדר כמובן לא כמו 6,5 אבל סביר , לא רציתי לחתוך את הפלסטיק

H.U
CZ-500

AMP SAX 100.4 COMP
MLK165

AMP MONO1.2K SUB 2X
ES300

פורסם

היום ראיתי יאריס סול 2003 ומבדיקה מאולתרת נראה שהדלתות זהות לחלוטין רק שלדגם הנל יש גריל מקורי בדיפון של הדלתות

אשמח לדעת אם מישהו מכיר או יודע על מגרשים/מוסכים שאפשר למצוא בהם דיפון לדגם yaris sol 2003-4

פורסם

אתה לא באמת רוצה לרכוש דיפונים חדשים מהחברה.

אין לך ברירה אלא לבצע שיטוט רגלי בין פירוקיות. יאריס היא לא רכב נדיר במיוחד, אני מאמין שתמצא די בקלות. השאלה היא האם יתנו לך "למדוד" (לא עם מטר, ממש להלביש אותו על הדלת) את הדיפון לפני הרכישה.

לחילופין גש לפחח או למוסך מורשה, דבר עם המחסנאי ותשאל אותו כמה יעלה להזמין דיפון כזה מפירוקייה דרכם.

איתמר.

• תוכן חדש...