Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב יד שנייה ב - 35,000-40,000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני צריכה עזרה, אני מעוניינת לקנות רכב יד שנייה קטן, אך לא יותר מדי, בתקציב של 35000-40000 ש"ח, עם עדיפות לדיזל.

חשוב מאד שיהיה חסכוני בדלק.

אשמח להמלצות

פורסם

למה דיזל? את נוסעת כל כך הרבה? האחזקה של דיזל יקרה יותר ובד"כ רכבי דיזל ישנים הם בעלי קילומטראז' גבוה מאוד.

יש רכבים קטנים עם מנועי בנזין חסכוניים. בתקציב שלך תוכלי לקנות פיאט פונטו ואולי אפילו גרנדה פונטו 2007 (אולי תצטרכי להוסיף מעט).

פורסם

לא פשוט למצוא רכב דיזל קטן בתקציב כזה. לא נמכרו הרבה רכבי דיזל קטנים בשנתונים שמתאימים לתקציב שלך. הדגמים היחידים שעולים לי לראש כרגע ומתאימים לדרישות שלך הם סיטרואן C3, סקודה פאביה ורנו קליאו (שהיא קצת יותר זולה ממה שאתה מחפש).

פורסם

למה שלא תלכי על גולף?

אני מפרסם אחת בלוח מכירה מודל 2001.

בניגוד למה שחושבים גולף מנוע 2000 אוטומטית צורכת דלק פחות מגולף 1600.

אני יכול להעיד על צריכת דלק משולבת של 1:12.

אשמח לענות לך על כל שאלה ואת מוזמנת לבדוק בלוח מכירה את הפרטים.

בברכה,

עידן

פורסם

אם כבר גולף, ניתן למצוא גולף דיזל sdi חסכוני מאוד. קשה למצוא אחת פרטית עם קילומטרז סביר, אבל הרכב צורך 1 ל20.

אופציות נוספות עם מנוע הזה קורדובה ופאביה. הבעייה שהרבה מרכבים האלו היו מוניות. יצא לי לא מזמן לראות גולף כזו עם קילומטרז 300,000 שזה סביר מאוד לדיזל. כך שאם קצת מאמץ אפשר למצוא.

עידן, אין צורך לדחוף את הגולף שלך בכל שרשור. פרסמת בלוח המודעות, אנשים שהרכב מעניין אותם יסתכלו.

גולף 1600 חסכונית יותר בעיר ובכביש ההפרש מתקזז.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...