Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחלה פורום, אחלה שרשור!

טוב, אז אני רוני, חולה על האוטו הדנדש שלי - הונדה סיוויק 2006 (צורה חדשה, הדגם המפואר - ES)... מכונית פשוט פצצה - גם ביצועים, גם יפה, נוחה בטירוף, וגם לא זוללת דלק :)

חולה על רדיוהד, מייקל ג'קסון, קולדפליי, אלאניס מוריסט, בלונד רדהד, סיגור רוס ו... ריטה (מה הקשר, אתם שואלים? - זה בסדר, גם אני שואל :) )

אוהב מאוד לטייל (צפון, דרום, מזרח, מערב), אבל אין לי עם מי (רוב החבר'ה שלי - או תפרנים, או תקועים יותר מדי בלימודים \ עבודה, או נשואים עם ילדוד'ס קטנטנים...) אז אם יש פה אנשים שבא להם להזיז את עצמם - דברו איתי :)

מחפש לדבר עם עוד חובבי הסיוויק החדשה ו... זהו בינתיים...

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תגובות 4.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום לכולם.

הייתי אורח בפורום דיי הרבה זמן ועכשיו פיתאום החלטתי להיצטרף מסיבה די ברורה, מצאתי את מקומי.

שמי ודים, בן 18 מאזור הדרום - ערד.

חברותי, עוסק במדע מדוייק בעיקר.

חולה הגה מגיל 5 (הכל נשאר במשפחה מאב לבן) בעל לפורד סיירה 1990 1.6 ידנית שאוהבת מוסכים :-(

עקב ביקורים רבים בחו"ל למדתי מעט להיסתדר עם רכבים שונים במצבי אקלים קיצוניים, -20 מעלות +40-50 מעלות... קרח, שלג, חום וכו'... אוהב הרבה מאוד רכבים, מדליק ומאתגר הנעה אחורית ובעיקר הנעה כפולה :-)

מוסיקה: יש הרבה ז'אנרים, בואו נגדיר את זה ככה "כל מה שנשמע שאוזן" רוק שנות ה70, 80 , 90 ורוק חדשני יותר בעיקר..

מממ... זהו בעיקר, שאלות נוספות יתקבלו בברכה :wink:

פורסם

אני אסף, בן 30 וגר במושב יד רמב"ם.

עובד בחברת "מאיר" (יבואנית של הונדה, וולוו ויגואר).

בעלים של הונדה ג'אז 1.2 ידני וטויוטה קורולה 2003 אוטומטית. בעבר, הייתי בעלים גאה של 106XSI ופיאט אונו 1.4 משופרת.

אוהב מאוד את עולם הרכב והפלייסטיישן.

פורסם

היי חבר'ה :)

שמי איתי, נולדתי ממש לא מזמן (בן 19) ואני ממושב משמר השבעה. כרגע חייל, במסלול קצונה של חיל החימוש.

אני חי ונושם מכוניות מגיל צעיר. מגיל 7 אני קורא את מרבית ירחוני הרכב שהיו באותה תקופה (אוטו, הגה/ הגה בשטח, טופ גיר, מכוניות, רכב, דרייב ז"ל ואף את פינות הרכב הקבועות של ידיעות אחרונות, כולל מוספי הרכב המיוחדים של "ממון" ושל מעריב), אני צופה במיטב תכניות הטלוויזיה ("רישיון ליהנות", "המופע המוטורי", 10G, טופ גיר, פיפת' גיר, טסט ראשון וכיוב'..) וכמו כן אני פוקד את מרבית ההשקות המקומיות כמו גם את תערוכות הרכב מאז שנת 2002. כמו כן, את רחוב המסגר אני מכיר כמו ששלמה ארצי מכיר את האמפי בקיסריה - ככה זה כשעושים את הרחוב הזה עשרות ואף מאות פעמים, בעת סקירת התכולות העדכניות אשר ברחוב המדובר.

כבר בגיל 8 התחלתי את קריירת הנהיגה שלי על גבי הקלנועית של סבתי, עליה השלום, כמו גם על מכסחת הדשא המשפחתית. מאז, יצא לי לנהוג במכוניות רבות - מסוזוקי סוויפט וטויוטה היילקס עתיקים, דרך משפחתומטיות (I30, מאזדה6) ועד רכבי שטח - לנד קרוזר V8, פאג'רו, פאת'פיינדר וניסאן פטרול, כאשר עברתי איתם טיולי שטח שונים ומגוונים, כולל את רכס הפירינאים עם הפטרול.

אני משתמש בידע שצברתי עם השנים על מנת לסייע לאנשים לקנות מכוניות,חדשות כמו גם משומשות. אני מתאים את הרכב לצרכיהם ולפי דרישותיהם, אך יחד עם זאתאני גם חושף בפניהם, לעתים, גישות מקוריות, מעניינות ולעתים אף נכונות יותר, לגביסוג הרכב הנדון. במידה והרכב משומש, אני מלווה את אותם אנשים מהרגע של בחירת הרכבהמתאים ועד לתהליך בדיקת הרכב, על מנת לצמצם את הסיכוי שהם ירכשו רכב פגום.

לפני גיוסי לצה"ל, הגשמתי חלום וחברתי למשפחת "מגזין אוטו", בו אני משתדל לקחת חלק פעיל ככל האפשר גם בעת השירות בצבא.

הרכב עליו אני נוהג בדרך כלל זהו יונדאי אקסנט, השייכת לאמי. אני לא מאוהב בה - משום שאין שום דבר לאהוב בה - אבל אני אוהב לנהוג ואני אוהב מכוניות ואניי מאמין שגם לאקסנט יש נשמה - "האדם עושה את המכונה, ולא המכונה עושה את האדם".

אני מצפה בכיליון עיניים לרגע בו אקנה רכב משלי - כרגע אני זומם על סיטרואן דה-שבו מקסימה, או על טרנספוטר נוסטלגי.

בימים כתיקונם, אני חולם על האחד והיחיד - ריינג' רובר TDV8 אצילי. יחד עם זאת, אני משתדל לא להתנתק מהמציאות ובימי משבר אני משתדל שהחלומות שלי יהיו זולים יותר, ואז אני חולם על שברולט סילברדו HD ופורד F350, המשתלמים-כלכלית. עכשיו ברצינות - יש לי חיבה גדולה לבהמות האלה, ככה אני אוהב אותם.

לגבי מוסיקה - אני מאוד אוהב לשמוע את אהוד בנאי ורובי וויליאמס, אך יחד עם זאת גם red hot chili peppers, אתניקס והדג נחש. בקיצור - גג פתוח וגלגל"צ רוב הזמן ומתי שלא - אז 100FM בפול-ווליום בנמל תל אביב P:

שאלות? :)

פורסם

אני פה מדצמבר ורק עכשיו שמתי לב לשירשור הזה,

אבל עדיף מאוחר מאשר אף פעם :-)

אז שמי נטלי כמו שלא קשה לנחש, בת 22 מהמרכז.

אהבתי למכוניות ספציפית התחילה רק כשקניתי רכב משלי, הלא הוא ה206 שלי, הראשון שלי ;-) [וכן, מבחינתי הרכב שלי הוא זכר ולא נקבה!]

אהבה לנהיגה הייתה מאז שאחזתי בהגה, שזה מאוחר יחסית, בגיל 18.

במקרה אני גם עובדת בחברה להשכרת רכב, למרות שזה בפן שממש לא קשור לרכבים מכנית וכו', אבל הכל מתבחר ביחד

אוהבת לנהוג 8), טיולי נהיגה, צילום

וזהו לבנתיים

Peugeot 206 1.4 automatic '01

פורסם

שלום לכולם!

שמי ארתור, בן 29 מהדרום. עובד בשרות המדינה,רווק, אוהב הרבה דברים בעיקר קצת מהכל.

אך אם לפרט, אוהב מוסיקה,סרטים,לקרוא ספרים,מחשבים(גרפיקה,עריכת ווידאו,אינטרנט), צילום,בישול,ספורט( שחיה, טניס שולחן, טניס שדה, חדר כושר) ועוד...

רכבים, זה נושא שתמיד עיניין אותי, לאחרונה שמתי לב עד כמה זהה יכולה להיות אהבת רכבים לאהבת המחשבים.

לפעמים אני חושב "למה אני לא טכנאי" כשאני עומד מול טכנאי ופותח את הארנק על מנת לשלם על השירות.

מאוד סקרן בגילוי דברים חדשים, כמו למשל להיות נוכח בטיפול במוסך ולראות מה עושה המוסכניק( לא בקטע שלילי, כמו, אני לא מאמין בעבודה שלו או שמה שלא ירמה אותי),כי אולי אלמד לעשות זאת בעצמי, אבל משום מה אף לא יוצא לי לעשות דברים לבד, מה לעשות, אם לא יודעים עדיף לא להיכנס לדברים האלה אחרת אפשר לעשות יותר נזק מאשר תועלת.

ממש חדש בפורום ומקווה להשתלב לחברה, ללמוד דברים חדשים בעיניין הרכב וכמובן להועיל במידה ואוכל :)

עוד דבר שדחף אותי לבוא הינה, הם השאילות והבילבול לפני קניית רכב חדש, במיוחד עם המבחר הגדול שיש לנו בשוק.

כרגע נוהג על רנו 19 94' 1.4 ידני, רכב שהיה פעם של אבא מיום קנייתו מהחברה ועד לפני 3 שנים שעבר לידיים שלי.

בלי עין הרע, טפו טפו טפו, לא רואה מוסכים! טסטים בלבד וטיפולים. עבר 283K ועדיין יש בו כח להמשיך.

בכל אופן, שמח להיות כאן ומקווה שזה המקום הנכון.

אחלה יום לכולם :)

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

וואו, הדיון קיים משנת 2002... מגניב. :)

אני דוד מאשקלון, בן 22 ועובד בחברה לייצור זכרונות Flash. מנגן על גיטרה בס כבר 5 שנים.

נוהג על פיאט פונטו גרנדה 2010 של המשפחה (אחרי 10 שנים של נהיגה על פיאט פונטו 2000)... מתגעגע לאוטו ההוא, רכבים חדשים מרגישים מלאכותיים עם כל ה ABS וההגה כוח וכו'. בנוסף אני גם מכור לסימולטורי מרוצים משנת 2005 בערך, בעיקר LFS ו RBR. :)

פורסם

אהלן

אז ככה, אני תומר עמיר

בן 22(כרגע) ממודיעין, נולדתי בשנת 89

נוהג על יונדאי גטס, 2007, 1.4 ידני ומתעניין בעיקר בשיפורים ואודיו

|HU-Pioneer 7250UB|

|1stAmplifier-DLS XA40|2ndAmplifier-DLSXA10 |

|F.Set:Boston S60|

|SubWoofer:Boston G1 12''|

פורסם

היי, שלום, מה שתרצו...

אני דן, גר בכפר סבא, במקור מאילת, בן 27, וחולה מכוניות מצוי...

עובד בשדה דב, מפרנס את עצמי בכבוד כעובד חברת ישראייר (תעופה זאת האהבה המשנית שלי...).

כרגע נוהג זמנית על שרייד 97 ידנית, אחרי שהשיגעון הקודם (אודי A6 2.8 98) חלף ונמכר בצער, וכרגע ממתין לפולו GTI חדשה מהקופסה.

בתור חובב אודי מושבע (ולא יכול להרשות לעצמי אחת חדשה לכן הלכתי על הדבר הכי קרוב לזה) יש לי היסטוריה די עשירה עם היצרן הזה:

התחלתי עם אודי 80 מודל 85 1.6 ידנית בתור רכב ראשון

אחרי צבא הרשתי לעצמי "להתקדם" ל80 שנת 90 אוטומטית

מיד אחרי זה התנסתי ב100 שנת 92 2.0

ואז, באה הסוכריה, A6 2.8 1998 שמורה להפליא, (נקנתה ב10 מתחת למחירון, נמכרה ב3 מעל :)) כל כך נהנתי ממנה שעשיתי איתה 50K ק"מ בשנה והרכב לא אמר מילה מבחינת אמינות. פינקתי אותה בפנסי LED בחזית, וכמו שנראה בתמונה, היא היתה סוג של R8 במראה האחורית לרכב שמלפניי :) רק מה שכאב, כמובן, זה הדלק... אבל ההנאה גברה על העניין הזה.

כאמור, ממתין כרגע לפולו GTI חדשה, שהשילוב של העוצמה והחיסכון שלה די הדהים אותי.

זהו בסה"כ, די מגניב הפורום, אני די בטוח שהגעתי למקום הנכון.

הכי שומר בארץ :scatter:

AAA: Audi 80>Audi A6>Alfa Romeo GT

פורסם

שלום לכולם ,אבי וקנין בן 18

מאזור הצפון-

כיום נוהג על מיצובישי קולט שנת 94 בעלת 1600 סמק ו113 כ"ס ידנית.

ונהנה מכל רגע

JDM its my life,Subaru b3 Sport

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לכל חברי הפורום שלום רב!

שמי קונסטנטין (קוסטא בקיצור), הנני בן 29 מהרצליה ובינתיים רווק.

כיום מתפקד כמנהל שיווק של החברה המשפחתית המתמחה בבניה שיקום ופיתוח יקבים בארץ, זאת במהלך היום; במהלך הלילה הנני סטודנט לתואר שני במנהל עסקים.

לפני כחודש רכשתי רכב חדש מסוג פולקסווגן פולו TSI, ובינתיים רק דברים טובים יש לי לומר על הרכב, אשר כבר קיבל שם חיבה אולי נדוש אבל בהחלט מתאים לאופי של הגבר החדש במשפחה APOLO.

חשבתי שנכון יהיה הדבר להפוך לחבר בפורום לאחר רכישת הרכב החדש, הרי שאין דבר יקר יותר מייעוץ מקצועי (נכון גם בעסקים).

הרכב הספציפי אותו רכשתי הוא בצבע לבן.

תוספות מיוחדות יש לו בשפע אבל כנראה זה לא המקום הנכון לפרט עליהן.

בכל מקרה צירפתי תמונה.

IMG_0242.jpg

זמין 8)

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אני נתי בן 24 מהדרום

איש קבע בתפקיד מוזר בצבא

בעבר נהגתי על 205 CTI מנוע 1900 ו106 XSI

והיום נוהג על מיצובישי מיסתורית

פורום נחמד .

פורסם

היי לכולם, כצפוי הרוב גברברים

טוב אז אני סוניה בת 21,

אהבתי לרכבים תחילה בערך בגיל 16 לא זוכרת למה ואיך,

הייתי נהגת בצבא גם בקבע. משוחררת חצי שנה.

הייתה לי גולף (רכב ראשון) נמכרה לצערי,

כרגע אני נוהגת במאזדה לאנטיס שנת 97.

מממ גם לי יש כלבה, בינונית מעורבת

(עוד מישהו שם לב שלכולם פה יש כלבים )

אוהבת מוסיקה לפי מצב רוח, רק רוסית ואנגלית, מממ,

אוהבת לנהוג בעיקר כרגע מובטלת לצערי... זהו...:crazyeyes

:roll:Son Son:sissies:

• תוכן חדש...