Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה לא רק הישראלים, כל אדם בעל היגיון בסיסי וללא צרכים מיוחדים יבחר במוצר אשר נותן את התמורה הגבוהה ביותר ביחס למחיר.

נכון - השאלה היא רק איך אתה מגדיר מהי התמורה הטובה ביותר עבורך.

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

Croc משום מה ערכו לי כי נתתי כמה קישורים, ושם היה כתוב במפורשות 8 בדגם הבסיסי ו10 בדגמים המפוארים (צויין בדף הפייסבוק של שבורלט) עם מערכת מולטימדיה ומאחור תא אחסון נסתר, מצלמה אחורית והרשימה עוד ארוכה...

פשוט הרכב הזה נראה טוב מאוד גם מבפנים וגם מבחוץ רואים שעבדו עליו כמו שצריך.

13-2013-chevrolet-malibu-ny.jpg

03-2013-chevrolet-malibu-ny.jpg

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם

אין ספק שמשהו טוב עובר על דייהולט.

אני דווקא אהבתי את הדגם היוצא שעיצובו אומנם לא היה שובר מוסכמות אך היה הרמוני ושידר כוח וגודל.

בתמחור הנכון נראה אותה הרבה בפקקי ארצינו.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אמממ

זה רק אני או שהדמיון ברור?

2.jpg

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם
המאליבו היא לא דייהולט בכלל.

זה בגלל שהיא כל-כך דומה לאפיקה שהיא דייהולט מובהקת.

Chevrolet-Epica_2006_photo_01.jpg

פורסם

לא רע, לא רע. נחמד.

מעניין אם ההגה עדיין אותו הגה "מת" כמו במאליבו 2 דגמים אחורה?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

לא אהבתי את הנסיון לעצב את החלק האחורי סטייל קמארו.. ייצא משהו מוזר לדעתי. אבל אני רואה שאני במיעוט :-)

פורסם
מלבד הקמארו בולשיט, שברולט בקטע של מבחני ריסוק? :roll:

למה שברולט בקטע של מבחני ריסוק? תוכל לראות את זה על הקרוז ששם היא קיבלה ציון מאוד גבוה 97% הגנה על הנוסעים וכמובן גם 5 כוכבי ריסוק, חוץ מזה שהיא דורגה בצור המשפחתית סדאן הבטוחה אבל אנחנו לא מדברים על הקרוז.

חוץ מזה שהמאליבו היא 100% אמריקאית גם בתכנון, ייצור, וכ'ו מה גם שלגבי הבטיחות אם היא מצויידת ב-10 כריות אויר זה אומר על משהו...? אני אומר שהיא תקבל 5 כוכבי בטיחות.

לגבי עתידה בארץ שוב במחיר הנכון, אבזור, מנועים אני צופה הרבה יחידות ממנה ועוד בצבע שחור מן הסתם.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם

נראית מעולה. עם העיצוב והמנועים שחלק מהמכוניות בסגמנט הזה מקבלות, אתה מתחיל לתהות מה הטעם בהוט האצ'ים וכו, לפחות אם אתה מחפש כוח ופוזה. מונדיאו עם 240 כ"ס, אינסיניה עם 220, עכשיו זה. ה200 כ"ס בGTI נראים די אנמיים.

אני מאחל לGM רק הצלחה עם המכונית הזו. הם משתדלים.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
כי זה פוגע באווירודינמיות של הרכב ועלול לגרום למצב של קירור יתר במנוע. כמו שהטרמוסטט סוגר את זרימת המים כשהמנוע קר, התריס הזה הוא מעיין טרמוסטט לאוויר שנכנס דרך הגריל הקדמי.

ממש לא קשור לקירור יתר, התריס הזה נועד לשפר את האוירודינמיות של הרכב. הוא נפתח ונסגר לפי מידת הקרור הנדרשת למנוע. באופן עקרוני, ככל שמהירות הנסיעה גבוהה יותר הספיקה של האוויר עולה כך שאין צורך בפתח גדול וניתן לסגור אותו ובכך להקטין במעט את מקדם הגרר, באחוז בודד אם לא בעשריות האחוז.

פורסם

היא יפייפיה, הקודמת הייתה לא רעה בכלל וזאת ממש מרשימה, אני מחכה לראות אותה על הכביש.

2012-Chevrolet-Malibu-0016.jpg

אני בעד השימוש ברצפת האפסילון 2 כמה שיותר :)

haters will hate

פורסם

מכונית שנראית טוב ואכן משהו טוב עובר על שברולט וגם על תעשית הרכב האמריקאית בכלל.

יש לי נסיון עם המליבו היוצאת. לדעתי היוצאת יותר יפה אבל זאת שאלה של טעם.

ואגב, מה זה "דייהולט"? זה מיציבושי ופליימונט?

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תוכן חדש...