Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5486 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יצא לי לבלות בפקק ארוך היום בכביש החוף לכיוון צפון. כשעה ממחלף פולג ועד קצת לפני חבצלת (כקילומטר אחרי מחלף נתניה והמעבר מ-3 נתיבים ל-2). סיבת הפקק כרגיל - תאונה. לפני שהגענו לפקק שמענו ברדיו את הדיווחים, התעדכנו ב-Waze על ה"נזק" כך שלא הופתענו להגיע אליו.

מה שכן משגע אותי כל פעם בפקקים הנוצרים מתאונות הוא הדבר הבא: התאונה כבר פונתה מהכביש ושני הנתיבים היו פתוחים לתנועה. בצד ימין של הכביש, בשוליים עמד הרכב הקורבן במצב קוועץ' רציני ולפניו שילוט כבישים המזהיר מפני המפגע. כל מי שעבר על פני הרכב היה חייב לבדוק מה נסגר בתאונה ולכן כולם מאיטים והפקק נמשך לנצח. אני בכלל לא מדבר פה על הסקרנים מהכיוון השני שגרמו אף הם לפקק של 20 דקות לכיוון דרום...

לדעתי יש פתרון מאוד פשוט לתופעה: ברגע שהמשטרה/מד"א/מכבי-אש מסיימים את תפקידם והרכבים מפונים לצדי הכביש, לוקחים ציליה גדולה, או רשת אטומה ומכסים את הרכבים הפגועים. כך תצטמצם האטרקציה למינימום והפקק יידעך מהר יותר.

אשמח לשמוע את דעתכם ואם יש ברעיון זה חסרונות כלשהם (פרט לחוסר יכולת של שום רשות לבצע דבר כה פשוט...).

חשבתי לכתוב מכתב בנושא לגורמים הרלונטיים ולהעשיר את תכולת פח הגריסה שלהם :?

חג שמח, וסעו בזהירות.

פורסם

רעיון חביב

שכדאי לכתוב עליו לשר התחבורה / למשטרת התנועה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

הרעיון טוב אבל התוצאה תהיה גרועה יותר.

עכשיו מר ישראלי יאט עוד יותר כדי לנסות להציץ בין החיבורים.

מה נראה לך שתסתיר ממנו משהו?

פורסם

לא ייחודי לישראל. נתקלתי בתופעה זו ב-QEW קרוב לטורנטו. הסקרנות היא תכונה אנושית אוניברסלית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

היום שוב, בכביש שש לכיוון דרום, אלפי נהגים עומדים כשעה בשל תאונה קטנה במנהרה לפני מחלף בן שמן. המכוניות פונו מזמן ועומדות בצד הכביש ולידן 4 ניידות משטרה מהבהבות ועוד שני רכבי כביש שש.

שעה עומס תנועה. אלפי נהגים מאחרים ליעדם.

איזה בזבוז מטופש, וכמה קל למנוע אותו.

פורסם

אני מאוד בעד הרעיון, הוא גם כ"כ קל ליישום.

לטעמי אגב - לא סקרנים - אלא מציצנים חטטנים.

סקרנות הינה תכונה חיובית מאוד וחיונית להישרדות המין האנושי. בהיה ברכב מעוך תוך עיכוב מאות אנשים היא מעשה בזוי.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
לא ייחודי לישראל. נתקלתי בתופעה זו ב-QEW קרוב לטורנטו. הסקרנות היא תכונה אנושית אוניברסלית.

שם הבעיה היא יותר צבאים שסקרנים לגלות מה יוצא ממפגש עם פנסים ובמפרים

פורסם

הפקקים וגודשי התנועה עדיין יהיו.

ברגע שיש תאונה גם ללא נפגעים, ורכבים עומדים בצד הכביש ויש ניידת, אנשים מאטים כדי להסתכל.

הרי עד עכשיו עמדו בפקק, הפקק התחיל להשתחרר והנהג מגיע לזירת התאונה, מה הוא לא יעצור להסתכל...?

:roll:

*גם אם תהיה ציליה/אוהל/רשת הסוואה אנשים יאטו על מנת להסתכל בה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני לאט לאט נשחק מהפקקים ,אני לא מאמין שאני אומר את זה ,אבל אני ברצינות שוקל למכור את הרכב ולקנות אופנוע.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אנשים יאיטו יותר, ויתחילו לנסות לנחש מה יש מתחת לכיסוי, כולל עצירה לרגע של הרכב, עקב מקרה חמור של "תראי עופרה, מה'ת חושבת קרה שם? למה כיסו את זה?", ועופרה מוציאה את ראשה מהחלון תוך שאלת "הכל בסדר? צריכים עזרה?".

ביטון השוטר פולט לא, תודה בנימוס האפשרי אחרי ששמע את השאלה הזו 3568907 פעם באותו יום, עופרה מצביעה בעצמה על הכיסוי: "שמעון, זה דם?!", לא- משיב לה שמעון, תוך עצירת הרכב להעפת מבט נוקב- הוא הרי יוצא סיירת מובחרת, שירת בשקם של השייטת- זה נוזל בלמים. כנראה תאונה חזיתית.

אתם קולטים את הראש.

מדינה הזוייה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...