Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5530 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, אבא מעוניין להחליף את הרב שלו S350 2008 לרכב חדש, חשבנו להחליף ל-S חדשה אבל יש כמה בעיות, בטרייד אין ישחטו אותנו בגלל שלרכב שלנו יש 150 אלף קילומטר והטרייד לא ממש בעד רכבים כאלה, אנחנו מודעים לעבודה שנאלץ להתגמש ולרדת די הרבה מהמחירון אבל זה שיקול שאנחנו לוקחים גם בקניה של הרכב הבא. לאבא שלי יש כמה דרישות: רכב בסדר גודל של ה-S הוא אדם נכה עם רגל שמאל ישרה ולכן חייב רכב עם דלת גדולה, מה גם שהרכב אמור להיות נוח לפחות כמו ה-S הנוכחית. חשבנו על BMW סדרה 7, יגואר XF החדשה שנראית מדהים אבל הפחד הגדול הוא בעיית סחירות עתידית, או אאודי A8 שגם עלולה לסבול מירידת ערך קיצונית. גם S חדשה תילקח בחשבון אבל הבעיה היא שבעוד שנתים בערך הדגם יוחלף לגמרי ואז המחיר בכלל ירד.

כרגע בסוכנות של מרצדס מוכנים לקחת את הרכב שלנו ב-300 אלף ש"ח כשהמחירון עומד על 368, בסוכנות לא משלמים על תוספות שהרכב שלנו עמוס בכאלה שעלו בסביבות ה-200 אלף ש"ח. בשביל לשדרג למודל 2011 בחברה דורשים בסביבות ה-400 אלף ש"ח.

כמובן שנשקול גם יבוא אישית שיוצא משמעותית זול יותר, רכב מאובזר ברמה מטורפת יעלה 650 אלף, מה שבחברה יחצה בקלות את ה-900.

השאלה היא כזאת, איך שאר הרכבים בהשוואה ל-S? אני בטוח שכולם מצויינים אך האם מישהו יכול לתת חוות דעת אמיתית עליהם?

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם

אם אני לא טועה, מרצדס יצאו דווקא במבצע על הS-350 במחיר "שווה לכל נפש" של 550K.

זאת, במסגרת מלחמה שהם מנהלים נגד היבוא אישי שנוגס להם משמעותית במחירים.

אם אכן אלו פני הדברים, ממליץ להתאמץ קצת ולמכור בשוק הפרטי את הרכב, ואז לקנות חדשה מהחברה.

פורסם

זה 580K על S300 בלי שום תוספת, ואם עושים טרייד אין אז זה כבר נהיה בסביבות ה600 ללא שום תוספת, שבדגמים האלו רק על תוספות מוסיפים בקלות 50K וזה ממש ממש בלי להשתולל.

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם

לא מזמן ערכו מבחן קצר והשוואתי בין הS \7\A8\XJ .

ה7 של ב.מ.וו הוצבה אחרונה במבחן.

הA8 לקחה את המקום הראשון.

כמובן שישנם המון פרמטרים שהתייחסו אליהם וברור שבקטגוריה שכזאת אין רכבים רעים.

הXJ קיבלה המון פידבקים על עיצוב פנימי וחיצוני מוקפד ומושקע מעבר למתחרותיה.

אני הייתי שוקל את היגואר הנ''ל.

אם הוא מוכן "להתפשר" הוא יכול לרכוש ריינג' רובר שעומד מבחינת אבזור,סטטוס וכד' ברמת המתחרות הללו רק בתצורת ג'יפ.

יכול להיות שעקב היותו נכה הישיבה והכניסה לרכב יהיו נוחים יותר למרות גובהו של הרכב.

שווה לנסות ולבצע נסיעת מבחן על המתחרות בשביל לצמצם את הבחירה.

בהצלחה

פורסם

אני לא מבין למה אנשים חוזרים וקונים רכבים כאלו מהיבואן.

שמישהו קונה רכב כמו ה-S קלאס היית מצפה מהיבואן שמרוויח הון על הרכב הזה שיעשה הכל בשביל הקונה ולמעשה אתה לא הראשון שמספר שהרכב הזה מאבד מהערך שלו בקצב כזה.

היבואן מוכר לך תוספות ב-200 אלף שקל שזה שווה ערך לעוד רכב איכותי מאוד ואז שאתה בא לעשות טרייד-אין לא נותן לך עליהם אגורה?

אני יודע שאם היה לי כסף לקנות S קלאס או כל רכב אחר במעל חצי מיליון אז:

א. לא הייתי קונה רכב בחצי מיליון, זה לא שווה את זה.

ב. הייתי מחפש שירות סופר סופר סופר פרימיום.

תבדוק מה לקסוס ואינפיניטי מציעים.

פורסם

אני כרגע לא מתייחס לתוספות של הרכב, שזה סיפור בפני עצמו, תוספות ששמת ב200,000 שקל שוות היום אולי עוד 50,000 שקל , אני לא ייכנס לזה.

המחיר של 300K שקל שהציעו לכם נשמע לי בהחלט סביר,גם אם הרכב היה נוסע 80K אולי היו מציעים עוד איזה עשירייה.

אני מאמין שגם בשוק הפרטי לא תקבל מחיר יותר טוב,דבר נוסף ,זה רכב בלי שוק כיד 2, מי שיש לו את יכולת האחזקה והרכישה של 300-350K שקל לרכב בסגנון הS קלאס, לא בעיה בשבילו לשפוך עוד טיפה לרכב חדש.

דבר נוסף, גם כלקוח פרטי שמגיע היום לרכוש מרצדס(ללא טרייד אין) כסף מזומן, המחירון של הרכב הוא מבחינת המלצה ותו לא, בהתמקחות ממש קלה עוד לפני שישבת בשולחן אתה יכול לגרד סכומים של עשרות אלפים.

דבר נוסף, כמו שאמרת יש גם את עניין הייבוא האישי.

אביב8)

פורסם

שמוליק, בכל מקרה, ודא שאבא עושה מבחן נגישות ונסיעת מבחן בכל רכב פוטנציאלי.

חג שמח

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

מה זה יתן לכם אם תחליפו S בעוד S ? הרי הרכב זהה כמעט לחלוטין.

אני הייתי בודק את הA8 (או את הA7) ראשונה, בגלל שהיא הכי חדשה ומקבלים 3 שנות אחריות.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

GTI33, אחרי הרבה שנים עם ג'יפים טנדרים ורכבים אמריקאיים, הגענו למסקנה שהכי טוב בשבילו זה רכב פרטי, אחרי שמכרנו את הג'יפ עברנו לC שם הנוחות השפרה פלאים, לאחר מכן לE שם ממש אבא הרגיש בנוח ועכשיו בS הוא מרגיש כמו בבית, הרכב מאוד נוח ותומך וגם בנסיעות ארוכות כמו שלנו הרכב ממש נוח ומגיעים לכל מקום בנוחות מקסימלית, מה גם שברכב שלו יש כיסאות אורטופדיים והמשענות של הכסא מתנפחות בכלל סיבוב על מנת למנוע תזוזה של הגף, זאת תוספת מאוד יקרה אבל הנוחות מדהימה.

Nakamichi מהיבואן בטוח שלא נקנה חדש, מי שלא תומך במוצר שלו אין טעם לקנות דרכו, ההבדל במחיר הוא עצום, נכון שאין את אחריות החברה אבל המכוניות האלה אמינות בצורה מטורפת, ועדיין יצא הרבה יותר משתלם לקנות אחת בלי אחריות מאשר להוסיף עוד לפחות 200 אלף בשביל אותו רכב רק עם אחריות. מה גם שבקנייה חוזרת היבואן מנסה לשחוט אותך חי, אחרי ששילמת הון על תוספות בקניה הוא אינו מכיר בהם במכירה. נכון שבשום מקום לא יכירו בכול התוספות אבל לפחות בחלק מהן.

אבא די נדלק על היגואר החדשות, מעולם הוא לא נהג באחת אבל נזמין נסיעת מבחן ונבדוק, בגלל היבוא אישי אפילו נתעניין הCL שהיא גם מפוארת ונוחה בפנים כמו הS אם לא יותר וגם הדלת גדולה יותר ותאפשר לו גישה נוחה יותר, וכל זה בלי להזכיר את עיניין הסטייל.

פורסם

רצה הגורל ואני גר ליד שכנים דיי מסודרים, כנראה שמישהו למעלה רצה שיצאו לי העיניים כל בוקר :wink:.

עוברים אצלהם הרבה רכבים מטורפים אבל אבי המשפחה נוהג כבר שנים ב-S קלאס ומשדרג אותה כל כמה שנים. כרגע זאת 350 2010 עם קיט AMG חיצוני וחבילת דיזיין פנימית עם ריפודי עור כמעט לבנים. לאם יש XF ולאחרונה היא נאלצה לשהות לילה במוסך אז הם קיבלו את ה-XJ הלבנה שמשמשת כרכב בדגמה ללילה כרכב חלופי.

מה אפשר להגיד, הרכב פשוט מדהים! עליתי עליו לסיבוב קצר בתור נוסע וגם העמידו אותו ליד המרצדס כדי להבחין בכל מיני הבדלים, לדעתי היגואר פשוט מדהימה. העיצוב החיצוני עוצר נשימה, היא יפה ומאיימת בנשימה אחת. תא הנוסעים גם בה הגיע עם פאנלים ענקיים של עץ כהה בשילוב עם עור בהיר וכיסאות נוחים בטירוף, גם המרווח מעולה מקדימה ומאחורה.

אני חייב להודות שהמרצדס ממלכתית ורשמית יותר אבל היגואר זה סיפור אחר לגמרי. אני נטרף איך אנשים שרוכשים רכבים בסביבת המחיר הזאת לא מעיפים בה מבט. אולי זאת "ההתמכרות" למותג מסויים או סתם התמדה.

גם ה-A8 החדשה מדהימה, יצא לי לראות פעמים ספורות על הכביש והיא עושה רושם מאוד מיוחד.

אני מלא קנאה רק מההתלבטות שלכם :cry:.

בהצלחה וחג שמח.

פורסם
GTI33, אחרי הרבה שנים עם ג'יפים טנדרים ורכבים אמריקאיים, הגענו למסקנה שהכי טוב בשבילו זה רכב פרטי, אחרי שמכרנו את הג'יפ עברנו לC שם הנוחות השפרה פלאים, לאחר מכן לE שם ממש אבא הרגיש בנוח ועכשיו בS הוא מרגיש כמו בבית, הרכב מאוד נוח ותומך וגם בנסיעות ארוכות כמו שלנו הרכב ממש נוח ומגיעים לכל מקום בנוחות מקסימלית, מה גם שברכב שלו יש כיסאות אורטופדיים והמשענות של הכסא מתנפחות בכלל סיבוב על מנת למנוע תזוזה של הגף, זאת תוספת מאוד יקרה אבל הנוחות מדהימה.

אבא די נדלק על היגואר החדשות, מעולם הוא לא נהג באחת אבל נזמין נסיעת מבחן ונבדוק, בגלל היבוא אישי אפילו נתעניין הCL שהיא גם מפוארת ונוחה בפנים כמו הS אם לא יותר וגם הדלת גדולה יותר ותאפשר לו גישה נוחה יותר, וכל זה בלי להזכיר את עיניין הסטייל.

אני מבין בדיוק את מה שאתה כותב, רק שהמצב אצלי הוא שונה מכיוון שאני בא מעמדה של מכירה וקנייה של מכוניות פרימום. ככה כשאני בא להחליף את אחת הבימרים אין דבר כזה שאני לא מקבל מחיר מחירון על האוטו זה דבר ראשון, ודבר שני הם קוראים לזה "עמלה" על התוספות של הרכב ואני קורא לזה תוספת למחירון על התוספות שאני הוספתי ושילמתי עליהם :lol: שלא נדבר, שגם חיכיתי בגלל זה כמה חודשים עד שהרכב הגיע. אבל כשאני מגיע לקמור אני אפילו לא נכנס לסוכנות אני ישר עולה למשרדים כי יודעים שם, כשאני מגיע אני בא להחליף את האוטו או לעזור לחבר לבחור אוטו חוץ מזה שאני בקשר טוב עם המנכ"ל ככה שזה עוזר למומנטום במכירה.

לגבי המרצדס ממליץ לכם לבדוק את ה-CL חוץ מזה שהיא אחת המכוניות הקופה הכי יפות שנוסעות על כבישי ארצנו, היא גם מבוססת על אותה פלטפורמה של ה-S זה אותו רכב רק במרכב קופה הכניסה והיציאה נוחים הדלת היא ענקית שזה עוד + בשביל אביך. יש לי שכן שלא מזמן רכש כזאת וגם חבר שרכש בייבוא את ה-CL500 עם קיט של AMG הרכב בצבע אפור, והוא נראה בן ז*נה אבל אם נמאס לכם ממרצדס הייתי ממליץ לכם על סדרה 7 בתור אחד שיש לו את הדגם הקודם אני ממליץ עליה בחום.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם

קנית יגואר או ריינג רובר הינה בגדר התאבדות כלכלית. עם קילומטראז כזה יתנו לך חצי ממה שנותנים על S קלאסה

פורסם

מנסיון של חבר שנוסע על ML65AMG - הרכב נוח וחזק בצורה בלתי שפויה כמעט. ולנכה בהחלט נוח יותר ברכב גבוה. דווקא ה-CLS יכולה להיות בעייתית בגלל גישה נמוכה מאוד.

עוד אפשרות - קאדילק STS - אמנם מעט פחות יוקרתית, אבל זולה בהרבה ויש היצע יפה ביבוא אישי

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

• תוכן חדש...