Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רם 4000 שלום רב !

אייל צבי שאלה אותך שאלה רצינית ומקצועית, וכוונתו היתה איזה סימפטום של תקלה קיימת ברכבך, שאותה אתה מעוניין להעלים עם תוספי דלק, שניתנו לך במתנה, או אפילו קנית בכסף מלא?

אם אין לך שום בעייה בתפקוד הרכב, למה לחפש בעיות מתחת לאדמה?

למה לנקות טנק דלק, במה לכלכת את הטנק?

דלק בטנק לא גורם ללכלוך בטנק, נסיעה בטנק דלק מלא עד חציו לפחות, תדלוק בתחנות דלק קבועה ליד הבית או מקום העבודה, ולא בתחנות דלק מזדמנות, הם הערובה היחידה לתדלוק בדלק נקי, תדלוק בדלק מהול במים/ סולר/ נפט, או כל מרעין בישין אחר, לא תעלם בעזרת תוספי דלק לא מזוהים, ומומלץ לרוקן את הטנק, ולהגדיל את תדירות החלפת מסנן הדלק בלבד.

עקרונית שימוש בתוספי דלק שהתקבלו במתנה מיותר !

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

מדובר בתוספי דלק לתחזוקה שוטפת כך שאני לא רואה שום מניעה להשתמש בהם, רצוי בזה של וולבולין.

אופן שימוש רשום על האריזה או על המדבקה מאחור וכדאי להצמד להנחיות אלו.

בכל מקרה, אל תשתמש בתוספים ביחד או בהפרשי זמן קצרים אחת מהשני.

פורסם

באידיש יש משפט שאומר שאם הכלב ישן , אל תעיר אותו .

אם הכל תקין , סע ותהנה מהאוטו .

פעם , שמתי תוסף בסופר לנסר ואת כל הלכלוך הוא הביא לי למזרקים .

אחד מהם נסתם והייתי צריך לבצע ניקוי מזרקים .

בקצור , אל תשתמש בתוספים בלי סיבה .

פורסם
פעם , שמתי תוסף בסופר לנסר ואת כל הלכלוך הוא הביא לי למזרקים .

אחד מהם נסתם והייתי צריך לבצע ניקוי מזרקים .

בקצור , אל תשתמש בתוספים בלי סיבה .

אם היית משתמש בתוסף דלק מלכתחילה, מערכת הדלק לא היתה צוברת לכלוך כה רב :-P.

וברצינות, אם משתמשים בתוסף דלק לפי ההוראות ולא לעיתים קרובות, כמו שכתב דניאל, לא סביר שיהיה נזק.

הנזק היחידי הוא לכיס, אני שמתי גולד לייבל ברכב ונסעתי כבר 500 קילומטר מאז ולא ראיתי שום הבדל, אבל אם זה מנקה את המערכת מפיח ולכלוך, כמו שטוענים, אז בוא נגיד שאני מרגיש שהפוטנציאל של מה שעשיתי הוא טוב למרות שלא רואים ממבט ראשון.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

אני אענה לך בפשטות.

אתה יכול להשתמש בשני התוספים. תוסף אחד לשים עכשיו. ובשני תשתמש אחרי שהרכב יעבור 10,000-15,000 ק"מ.

• תוכן חדש...