Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תעשיית רכב כחול לבן...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8050 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אגב צחוק הגורל המפעל שייצר את הרום-כרמל בטירת הכרמל מייצר היום אסלות מפיברגלס... :lol:

אסלות מפיברגלס? זה מה שמורכב על עשרות הונדה סיביק במקום טמבון קדמי, לא?

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לכו תדעו אולי זה יצליח כמו שהנשקים שלנו (תוצרת הארץ) מצליחים טוב מאד החו"ל קחו לדוגמא את היריחו ואת העוזי כם העולם מתלהב מהם אולי גם יתלהבו גם מרכבים תוצרת הארץ בץנאי שלא יעשו אותם מפיברגלס!!! :lol:

GET RICH OR DIE TRYING

Aliens infected us, its about time we infected them

פורסם
לכו תדעו אולי זה יצליח כמו שהנשקים שלנו (תוצרת הארץ) מצליחים טוב מאד החו"ל קחו לדוגמא את היריחו ואת העוזי כם העולם מתלהב

ארץ ישראל כמו שהיא היום טובה יותר בדברים שקשורים למלחמה (נשק, מטוסים, כימיה) מאשר דברי שלום והנאה, כמו מכוניות בעלי מנוע V6 :lol: או סרטים כחולים....

פורסם

השאלה היא למה כן , ההובלה יקרה , הכ"א יקר , אין משאבי טבע או תשתית של מפעלים שעוסקים בתחום ויכולים לספק חלקים או לייצר חלקים ייעודיים , אנחנו לא גדולים ולא שייכים לשום גוף בינלאומי גדול (אירופה או ארה"ב לדוגמא ) , ואני לא סגור על זה שבכל יש פה מספיק אנשים כדי לתמוך במה שמפעל כזה דורש מבחינת חומרי גלם וספקים של ציוד, למה גם שאין פה מומחים לייצור רכב , אין מסורת ולכן כל מי שירצה לייצר כאן רכב יצטרך להביא את כל הידע , השיטות ,והתוכניות מהבית , שימו לב שאני לא מזכיר את המצב ביטחוני עדיין . למעשה הוא יצטרך להביא מהבית ידע ,מומחים , תוכניות ייצור ואת החלקים אז עדיף לו כבר להישאר עם כל הדברים בבית ולא ללכת לטייל , אה , כן וגם כסף , כמויות מטורפות למדיי של כסף , כמויות כסף שאין שום סיבה הגיונית לשים דווקא כאן ולא נניח בטורקיה , או בספרד , או ביפן או בסין , או ברוסיה ,או בגרמניה או בכל מקום אחר , ונניח שמישהו יחליט שהוא כן רוצה להניח כאן את הכסף הזה, הבנקאי הראשון שהוא יפגוש יגיד לא שהוא לא מוכן לשמוע על לשים כל כך הרבה כסף במקום שיש בוא מלחמה כבר 3 שנים ברצף וכל אחד מהעובדים יכול להיעלם פתאום לחודש מילואים או לחילופין להתפוצץ בפיגוע או כל שילוב של השניים ....

אני מצטער על הנימה הפסימית , אבל ישראל היא לא מקום מושלם, ואיזה טמבל ניפץ לי שמשה ברכב אז אני קצת עצבני

קצת נימה חיובית , במסגרת המדיניות של כל דבר יש גם צדדים חיוביים , תחשוב שם מישהו היה מקים כאן מפעל וכל הארץ הייתה חייה עליו כי הוא גדול מספיק ומשווק לכל העולם אז שכהוא היה נופל בסוף אז כל המדינה הייתה בצרות למשך תקופה ארוכה מאוד מאוד מאוד . עדיף שיקימו כאן מרכזי פיתוח , אנחנו יותר חזקים בלפתח דברים מאשר בלבנות אותם ,וזה פשוט עדיף לשני הצדדים שיהיו כאן מרכזים של פיתוח ולא של ייצור .

• תוכן חדש...