Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אפשר להגיד מאברוק אחרי כל הכאבי ראש סוף סוף מאזדה 3 2008 אומנם דגם האקטיב אבל עם 30K ק"מ!! אוטו חדש פנימית וחיצונית לכן נירכש במיידית. עכשיו מגיע שלב הפינוקים לרכב.

נחוץ:

-מרימי שמשות

- חלונות כהים (5)

- מגיני רוח לחלונות.

- מגנזיום

- עץ ריח

- שכפול שלט + שכפול מפתח

אם אתם יודעים מחירים זה הזמן, אבל החשוב ביותר.. כל כמה זמן מאזדה 3 צריכה לעבור טיפול?

פורסם
אז אפשר להגיד מאברוק אחרי כל הכאבי ראש סוף סוף מאזדה 3 2008 אומנם דגם האקטיב אבל עם 30K ק"מ!! אוטו חדש פנימית וחיצונית לכן נירכש במיידית. עכשיו מגיע שלב הפינוקים לרכב.

נחוץ:

-מרימי שמשות

- חלונות כהים (5)

- מגיני רוח לחלונות.

- מגנזיום

- עץ ריח

- שכפול שלט + שכפול מפתח

אם אתם יודעים מחירים זה הזמן, אבל החשוב ביותר.. כל כמה זמן מאזדה 3 צריכה לעבור טיפול?

מגנזיום- לדעתי אם הרכב לא בחניה פרטית פנימית סגורה - לוותר , גניבה ונזקים (למצוא טאסות יפות של מאזדה )

טיפול פעם בשנה , או 15.000 ק"מ

- צור קשר עם שרות לקוחות מאזדה - דלק מוטורס , ובקש ספר רכב , וספר טיפולים , כך יהיה לך את כל המפרטים .

- יש גם הרבה הודעות בפורום , בצע חיפוש, מאזדה 3 .

- ראה דיונים

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=260047&highlight=%D7%9E%D7%90%D7%96%D7%93%D7%94+3

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=341626&highlight=%D7%9E%D7%90%D7%96%D7%93%D7%94+3

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=283942&highlight=%D7%9E%D7%90%D7%96%D7%93%D7%94+3

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

נחוץ:

-מרימי שמשות

- חלונות כהים (5)

- מגיני רוח לחלונות.

- מגנזיום

- עץ ריח

- שכפול שלט + שכפול מפתח

-בין 300 ל-500 שקל לכל זוג חלונות.

-אין לי שמץ אבל זה סתם יראה כמו רכב ערסים וימשוך משטרה, מה גם שלא חוקי להכהות מקדימה עד כמה שאני יודע.

-ראה תשובה קודמת

-מקוריים? יקר מאוד. לא יודע כמה למאזדה 3 אבל ל-MX5 עולה 3 אלף אחד. אני מנחש שמדובר ב-8 אלף לכל הרבעיה לפחות.

-לא סובל ת'ריח, 10 שקלים כמה זה כבר יכול לעלות.

-שלט+מפתח מקורי? כנראה יעשקו אותך באיזור ה-500 ומעלה. לדוגמא שלט של קוברה עולה 180 שכפול.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

מגנזיום חובה, עלות : 1600 מקורי

שלט + מפתח - 250 ש"ח עשיתי והכל עובד כראוי.

חלונות שחורים לכל 5 החלונות 500 ש"ח- לתשובה לפני מותר מקדימה בתנאי שלא יהיה שחור אטום אלא שחור שקוף.

מרים שמשות -300 ש"ח

עץ ריח- ירדתי מהנושא . מבוגר מדי. נשים את הפחית שימורים הזאת היא טובה.

ירדתי ממגיני רוח לרכב.. אם כבר ערסים זה יתרום למראה הזה מאוד. אז נוריד אותו מהפרק..

פורסם

מה 1600? גאנטים סינים מעפנים עולים יותר. אתה מתכוון לאחד אולי, או לגנובים. אם זה לאחד אז הייתי די קרוב.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם
מגנזיום חובה, עלות : 1600 מקורי

שלט + מפתח - 250 ש"ח עשיתי והכל עובד כראוי.

חלונות שחורים לכל 5 החלונות 500 ש"ח- לתשובה לפני מותר מקדימה בתנאי שלא יהיה שחור אטום אלא שחור שקוף.

מרים שמשות -300 ש"ח

עץ ריח- ירדתי מהנושא . מבוגר מדי. נשים את הפחית שימורים הזאת היא טובה.

ירדתי ממגיני רוח לרכב.. אם כבר ערסים זה יתרום למראה הזה מאוד. אז נוריד אותו מהפרק..

אסור להכהות את החלונות הקידמיים. אני עשיתי בזמנו אצל SUNSET, וזה הייה כל כך טוב שאף אחד לא שם לב.

חוץ מאיזה שוטר שחצי שעה ביקש ממני להעלות חלונות, להוריד (על מנת שיראה את הבדלי הגוונים)

ולבסוף פסק, שעלי לקלף את המדבקה או שאקבל קנס.

ומה גם ש500 ש"ח ל5 חלונות, זה אולי מחיר שתקבל אצל שכנינו, וזה יתקלף, יווצרו בועות. בקיצור חבל על הכסף.

מגיני רוח דווקא מאוד עוזרים. אני היתעקשתי וחיכיתי חצי שנה לשלי, של CLIMAIR, הסוג שמחליקים למשקוף, ולא הסוג שמדביקים חיצוני.

COMP: ARC AUDIO Black 6.2

AMP: GENESIS Series III Four Channel

SUB: ARC AUDIO Black 12V2 D2

פורסם

יש כאלו מותקנים אצל אבא שלי, וזה אולי סובייקטיבי, אבל נראה לי שהם מייצרים רעשי רוח...

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם
יש כאלו מותקנים אצל אבא שלי, וזה אולי סובייקטיבי, אבל נראה לי שהם מייצרים רעשי רוח...

צודק,הם באמת מייצרים רעשי רוח בצורה מוגזמת. לי עלו 4 מגיני רוח 200 ש"ח.

פורסם

ומה גם ש500 ש"ח ל5 חלונות, זה אולי מחיר שתקבל אצל שכנינו, וזה יתקלף, יווצרו בועות. בקיצור חבל על הכסף.

.

אתה טועה. אולי בגוש דן עושקים אתכם - אבל בנהריה יש חבר'ה בשם צל פוינט - 100 ש"ח לחלון וזה מחזיק שנים על גבי שנים.

אני מכיר מישהו שמכר את הרכב שלו 7 שנים אחרי שהשחיר את החלונות אצלו, וביום המכירה ההשחרה נראתה כחדשה.

כל האנשים מחיפה צפונה שרוצים השחרה מגיעים אליו - וכמו שאמרתי, המחיר הוא 100 ש"ח לחלון.

פורסם
אתה טועה. אולי בגוש דן עושקים אתכם - אבל בנהריה יש חבר'ה בשם צל פוינט - 100 ש"ח לחלון וזה מחזיק שנים על גבי שנים.

אני מכיר מישהו שמכר את הרכב שלו 7 שנים אחרי שהשחיר את החלונות אצלו, וביום המכירה ההשחרה נראתה כחדשה.

כל האנשים מחיפה צפונה שרוצים השחרה מגיעים אליו - וכמו שאמרתי, המחיר הוא 100 ש"ח לחלון.

תוודא שאתה לא מתבלבל בין השחרה לבין הדבקה. יש הבדל

פורסם
מה 1600? גאנטים סינים מעפנים עולים יותר. אתה מתכוון לאחד אולי, או לגנובים. אם זה לאחד אז הייתי די קרוב.

1600 ש"ח לא גנוב ולא אחד! מקוריים!! ו 4!!! בחנות עם שם טוב . וכידוע לך ברוב המקומות גם איפה שאתה הולך רוב "שכנינו" מבצעים את עבודות וטיפולי הרכב.. אל לנו לזלזל בשרות הזול שהם מציעים לעומת האחים שלנו בעלי העיניים הגדולות שמחפשים רק לגנוב אותך עוד ועוד. זה יאמר לזכותם

פורסם
צודק,הם באמת מייצרים רעשי רוח בצורה מוגזמת. לי עלו 4 מגיני רוח 200 ש"ח.

התמונה שיש לך זה סוג הג'אנטים שאני מחפש. מה הגודל שלהם? והאם יש להם שם שם?סוג?

אם הם מעל 15 אז זה לא רלוונטי

פורסם
1600 ש"ח לא גנוב ולא אחד! מקוריים!! ו 4!!! בחנות עם שם טוב . וכידוע לך ברוב המקומות גם איפה שאתה הולך רוב "שכנינו" מבצעים את עבודות וטיפולי הרכב.. אל לנו לזלזל בשרות הזול שהם מציעים לעומת האחים שלנו בעלי העיניים הגדולות שמחפשים רק לגנוב אותך עוד ועוד. זה יאמר לזכותם

קיצר... גנוב.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

של eyal84 הם 17אינץ, של ספיריט דור1 עד שנת 2006. מה שאולי הציעו לך ב1600 הם ג'אנטים שנראים כמו המקוריים, אבל לא מקוריים שבאים מהחברה. אבל הם בסדר גמור ושווים את המחיר.

תתחדש על הרכב.

• תוכן חדש...