Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה הקטנה זה מסלול, הבעיה הגדולה זה מתי כבר יתחילו לתת רישוי חוקי לחלוטין לרכבים שעברו שינויי מבנה. בארץ אפשר לקחת משאית לשים לה ארגז של אוטובוס ולהעביר אותו רישוי בדרך חוקית אבל לשים טורבו לפרייבט או להנמיך את האוטו, חס וחלילה.

• תגובות 226
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה מאמין שאותם פרחחים ישלמו תמורת שימוש במסלול? צר לי, הסיכוי קלוש. הם ימשיכו להתפרע בכבישים ציבוריים.

מסלול מסודר יתאים למי שמוכן להשקיע הרבה כסף בנהיגה כתחביב, סביר שהוא גם אותו אדם שמבין את הסכנות שבנהיגה פרועה וממעט בה. הערסים משיכו להתפרע בדרכים הציבוריות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עמותת אור ירוק שמה לה למטרה פחות או יותר להלחם בכל הגורמים הכי פחות לא קשורים לבטיחות בדרכים, ובהם מהירות.

מי שראה באחד מהפרקים של תוכנית הרכב של הערוץ הראשון את הפינה על האופנועים, ראה מגוון בלי נגמר של אופנועים שביצעו עבירות תנועה חמורות ביותר (אור אדום, עקיפה מסוכנת, חציה במעבר חציה וזה רק קצה הקרחון) אבל הקריין דיבר בכלל על דברים אחרים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

רגע, אז מי לקח בסוף?

וברצינות, הלוואי שמקבלי ההחלטות יבינו מהתמונות האלה את הדבר הנכון שהוא קידום הספורט המוטורי והזזתו מכבישים ציבוריים למסלולים מוסדרים, אולם אני די פסימי, כנראה שזה רק יגרור עוד סנקציות על חובבי הספורט המוטורי ומשפרי הרכבים בארץ.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם
לגבי כל אלו שמלינים על הנהגים, אתם מזכירים לי את כל הטוקבקיסטים שבכתבות פוליטיות-ביטחוניות, רושמים "אין כזה דבר עם פלסטיני \ פלסטין". חברה הגיע הזמן להכיר במציאות. יש אנשים שזה התחביב שלהם, וזה שזה לא חוקי לא יגרום להם להעלם. אני לא טוען שזה בסדר מה שהם עשו, ממש לא, אבל במקום להילחם בזה שיקימו מסלולים מסודרים. הרי זה גם יעלה את רמת השליטה ברכב לכל מי שיתנסה בספורט מוטורי עממי. זה נראה לכם הגיוני שאלא אם הנהג עבר על החוק, הפעם הראשונה שהוא יתקל במקרה של היגוי-יתר\תת-היגוי\החלקה יהיה על כביש ציבורי במקרה אמת? זה פשוט מתכון לאסון.

עם כל הכבוד, האנשים האלו נראים לי כמו חבורת חוליגנים שמשתוללים בכביש ציבורי. רכב משופר או לא משופר, זה לא משנה.

לא נראה לי שהאנשים האלו באמת מתעניינים בספורט מוטורי אלא סתם רצו "ללחוץ" קצת בזמן שהם מפריעים לשאר הנהגים בכביש.

התגובה של אור ירוק כרגיל, טפשית ביותר, כאילו הרכבים המשופרים הם הגורם לתאונות הדרכים.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

איזה אנשים מקבלים במה בטלויזיה, פשוט לא יאומן. ההזויים האלה יודעים שככה אימפרזה טורבו נראית בסטוק וכנ''ל הגולף?

מה שהיא בעצם אומרת שהיבואנים מוכרים כלים לרצח, עדדדד מתתתיייי ישראל 2011:brickwall:

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

הנושא כבר נטחן מספיק, ברור מאליו שברגע שיהיה מסלול מסודר התופעה גם אם לא תעלם תקטן בכבישים.

אמנם הנהגים עברו לכאורה על החוק (מה שלא ברור מאותה תמונה), אבל לעניות דעתי ישנם מספיק גורמים אחרים אשר לגביהם הייתי מציע למשטרת ישראל לנצל את משאביה. כמו לגבי נהג הפורשה 911 שעקבו אחריו במשך שבועיים למי שזוכר.

השוטרים אוהבים מאוד כתבות מצולמות, אבל במציאות בפועל העבודה שלהם עוזרת כקליפת השום. ואנחנו בסוף אלה שמשלמים בין בכסף או בנפש.

הייתי מתחיל מאכיפת נסיעה בנתיב השמאלי שלא לצורך עקיפה...

אברה קדברה

פורסם

אל תהיה נאיבים , גם בארהב שיש הרבה מאוד מסלולים , עדיין יש מירוצי רחוב לא חוקיים , תמיד יהיו את אלה שלא שמים על החוק , ועושים מה שבא להם אז גם אם יהיה מסלול מסודר בארץ תמסכו על בני האדם , הם ידעו בכל זאת לעשות דברים אסורים ונגד החוק כי זה הטבע של חלק מאיתנו

פורסם

אני לא מבין למה לאור יום????? ועוד שיש רכבים על הכביש , משפרי הרכב כאן מרימים להנחתה למשטרה , עדיין מוזר שהמשטרה בזבזה כלכך הרבה משאבים ומעקבים רק בשביל זה , מה אין עבירות תנועה אמיתיות על הכביש ???

keep drooling im spooling :twisted:

פורסם
במשטרה לא יודעים להתעסק עם טכנולוגיה.. אז כנראה שלא :p

קודם כל זה WRX ולא STI,

ולפי מה שראיתי בחדשות בזמן צילום הWRX בזמן המירוץ היתה המובילה אבל התמונה פה באתר זה בזמן שחסמו את הכביש ולפני שהתחילו ללחוץ.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם
אני לא מבין למה לאור יום????? ועוד שיש רכבים על הכביש , משפרי הרכב כאן מרימים להנחתה למשטרה , עדיין מוזר שהמשטרה בזבזה כלכך הרבה משאבים ומעקבים רק בשביל זה , מה אין עבירות תנועה אמיתיות על הכביש ???

אתה עוד בא בטענות למשטרה ? החצופים סוגרים את כל הנתיבים כדי שמכוניות ייתקעו מאחורה ואז הכביש שלהם מתפנה לרייסים :evil:

פורסם

אם באמת היה מסלול מרוצים זה לא היה קורה והכל השיפורים שעושים ברכב שלהם שיהיה להם לבריאות למה זה יפריע למישהו.

הכביש היה ריק, אף אחד לא נפגע אז למה עושים מזה כזה סיפור.

אני עושה ככה לפחות פעם בשבוע זה רק כיף אף אחד לא נפגע אז די לסיפורים האלה.

תנו לאנשים להנות זה לא שהם פגעו במישהו.

• תוכן חדש...