Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עצה רפואית [פיאט טיפו 1.4 ]1992

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצטער על הכותרת , ין לי רעןו יותר מתאים לזה

יש לי טיפו 92 1.4 (כן הצקתי איתה קצת בפורום)

התחממה לי לפני כמה חודשים וכו' [ בלי טסט]

השאלה שלי אם יש טעם לשפץ ראש \ למצוא מנוע חדש

(בלי לציין את זה שלא הורדתי את הראש , משמע שיכול להיות שזה אולי רק האטם ויכול להיות סדק וכל דבר אחר)

או שלמכור לפירוק באיזה 600 ש''ח או כמה שיציעו (יותר)

[אין לי ממש תקציב לאוטו חדש , אבל תיקון של הכל אני משער יצא 1500 ראש (תקנו אותי) , בלמים , וטסט זה מה שצריך לטיפו..]

אשמח לכל עצה , רעיון . אני במצב דיי נואש כי אני לא יכול לנסוע באוטובוסים לעבודה יותר [ מצטער שאני נשמע מפונק חחח]

תודה מראש :)

פורסם

אם יש לך תקציב לתקן אותה ולנסוע עוד אז תלך על זה, בכל מקרה גם אם תבחר לתקן ולהעביר טסט, אני חושב שאת ה1500 שקל אתה תוכל לקבל במידה ותמכור אותה.

פורסם
אם יש לך תקציב לתקן אותה ולנסוע עוד אז תלך על זה, בכל מקרה גם אם תבחר לתקן ולהעביר טסט, אני חושב שאת ה1500 שקל אתה תוכל לקבל במידה ותמכור אותה.

התכוונתי ש1500 יצא לי מינימום ( ז''א רק הראש ) לא כולל בלמים וטסט , הלוואי לפחות ראש ובלמים היה לי 1500

(אולי יש פה מישהו בפורום שמתעסק בזה ויכול לעשות במחיר כזה אז זה יהיה חלומי)

פורסם

לא רואה שום סיבה להתעקש להחזיק רכב כשאין ברשותך כסף לממן אותו .

טיפול של 1500 בשביל שיפוץ ראש ומה שאמרת , אבל מחר משהו אחר ילך - בכל זאת זה רכב ישן שעוד שנה תוכל לשלוח אותו לגריטה ..

עם העלויות אחזקה שרק עולות והמיסים שרק עולים , הדלק !!!! תאמין לי תיסע באוטובוס עם ראש שקט אל תכניס ראש בריא למיטה חולה . כשיהיה לך רכב אז תקנה באמת אחד , ולא להתעקש לגרור גרוטאה עייפה .

• תוכן חדש...