Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

התחדשתי בקיה פורטה EX, 2011.

אני אוהב מוזיקה וצליל נקי (פחות דגש על עוצמה) עד כמה שהתקציב מתיר זאת וברשותי חלק מהמרכיבים לשדרוג המערכת המקורית.

1. מגבר - MAC AUDIO 4200.

2. סאב - LANZAR HERITAGE.

3. קומפוננט - ברשותי MOREL PULSE 5.25 אך שוקל לשדרג (אם בכלל).

ועכשיו לעיקר,

אני ממאן ללכת למתקינים כיוון שרמת הפדנטיות שלי לא מסוגלת לסבול פחות משלמות (נסיון מר בהתקנת חיישני חניה באוטו דיפו, צבעו לי את בד הגג בשחור וחוררו את הפגוש האחורי בצורת S, אל דאגה, מברך אותם כל בוקר), ידע מינימלי קיים וכך גם הידיים לבצע את העבודה אך בכל זאת, רכב חדש לכן אני נוהג בזהירות הראויה ומבצע "עבודת מחקר" קטנה.

לשאלות :

1. ידוע לי שיש צורך במתאם למערכת המקורית על מנת שאוכל לחברה באמצעות כבלי RCA למגבר, על איזה דגם אתם ממליצים ?

(ברירת המחדל היא לקנות רכיבים באמצעות האינטרנט מחו"ל או לחילופין לדאוג שיביאו לי מחו"ל)

2. האם כדאי לשדרג את הרמקולים המקוריים בקומפוננט או שמא הם "יסתדרו" עם ההגברה.

3. האם קיים איזשהו מדריך לפירוק הפלטיקה והמלצות למיקום הרכיבים השונים ? למשל, היכן למקם את המגבר ואיך, היכן למקם את הקרוסאובר (במידה ויהיו) וכד'. (מדריך מצולם יהווה פתרון מושלם לדגם באם קיים כזה).

4. על איזה קומפוננט 6.5" (זו המידה למיטב ידיעתי) אתם ממליצים בתקציב של 500 ש"ח (הרכישה תבוצע במחירי חו"ל ולא במחירי שחיטה בארץ).

5. מעבר ל"ערכת ההתקנה" שקיימת מהמערכת הקודמת (8G), האם יש צורך בהחלפת כבלי האודיו המקוריים ?

6. אני זקוק לתיבת תהודה לסאב 12", על מה אתם ממליצים ?

נ.ב.

כל עיצה מלומדת תתקבל בברכה, סבלנות יש ומבחינתי זה פרוייקט לכל דבר.

מודה מראש ושבת שלום.

פורסם

1. יש מנחתים בין 200-700 שקל בערך הטובים הם אודיסון וכו'...

2. לפי מה שרשמת ישלך קומפוננט של מורל, אני לא יודע מה המידת רמקולים אצלך ברכב (אני משער 6.5) וכן חשוב לשים קומפוננט מקדימה

3. את המגבר בדר''כ ממקמים על פלטה בבגאז שעליה שמים את המגבר\ים, קבל אם יש, וקרוסאוברים גם מומלץ לשים שם

אפשר גם להתקין את המגבר מתחת לכיסאות...

4. אני חושב שהקומפוננט המומלץ במחיר הזה הוא המורל טמפו הוא יתן לך תמורה טובה למחיר

5. תשתמש בערכת כבלים הקודמת שיש לך אני חושב שהיא תספיק

6. תבדוק באתר יצרן את הנפח שהסאב שלך זקוק לו ותקנה לפי הנפח שרשום.

מקווה שעזרתי :-D

HU: pioneer DEH8350SD. COM: FOCAL165VB. 6X9: MOREL TEMPO. AMP: HERTZ HE4. SUB: HERTZ ES300

• תוכן חדש...