Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים, סופ"ש נעים לכולם..

הרכב המדובר הוא רנו מגאן שנת 2006 , אחרי התקנה של דאבל דין נישאר מסביב רווח מציק ומעצבן של מסגרת חסרה.

בתמונה נמצאת מסגרת שמצאתי באינטרנט שייתכן שמתאימה לרכב.

מישהו יודע היכן אפשר למצוא כזו? או מסגרת שתתאים..

תודה לכולם8)

מגאן[1].jpg

פורסם

כל חנות מערכות שיש אני חושב שתוכל להזמין לך מסגרת

תחפש בגוגל ואני בטוח שתמצא !

HU: pioneer DEH8350SD. COM: FOCAL165VB. 6X9: MOREL TEMPO. AMP: HERTZ HE4. SUB: HERTZ ES300

פורסם

אני אף פעם לא הזמנתי מתאם כזה אבל אם זה בדיוק אותו סוג של רכב ואותה שנה זה אמור להתאים,

במחיר שזה עולה 50$ (210 שקל בערך) כבר הייתי שוקל להזמין מחנות מערכות שתדע בדיוק מה להזמין

תחכה לתשובה יותר טובה משלי...:wink:

אבל שוב אם זה אותה שנה, אותו אוטו אז זה אמור להתאים בהחלט !

HU: pioneer DEH8350SD. COM: FOCAL165VB. 6X9: MOREL TEMPO. AMP: HERTZ HE4. SUB: HERTZ ES300

פורסם

אז זהו בארץ המתאמים שראיתי בכמה חנויות לא התאימו והמון אנשים אמרו לי "מגאן 2006 בעייתי מבחינת מסגרת"

זה אותו רכב אותה השנה אותו הכל. אני אזמין מאיביי לא אמורה להיות בעיה לפי דעתי:-D

תודה על העזרה !

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הכי טוב ללכת לחנות שמתקינים מולטימדיה לרכב ולשאול.

חבל להזמין ב200 ש"ח ובסוף מתברר שזה לא מתאים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יש לי פתרון בשבלך, מתאם/מסגרת CUSTOM MADE , נראה יותר טוב ממקורי - להפניה לבנאדם שעושה את זה בה.פ

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

• תוכן חדש...