Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

הלך השואב של אמא שלי ועכשיו היא מחפשת אחד חדש, הדרישות לא בשמיים (נראה לי):

*תקציב- איזור ה-700 עד 800 שקלים (אם צריך למתוח טיפה את התקציב בשביל לקחת משהו טוב משמעותית-אפשרי).

*ניידות- חייב להיות על בסיס גלגלים כדי שיהיה קל להתנייד איתו בבית ולכן גם עדיפות לאחד קטן מידות.

זהו פחות או יותר.

אשמח לשמוע המלצות לדגמים/מחירים/מקומות לרכישה.

תודה

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לא יכול להגיד לך אם זה הכי טוב בטווח המחירים האלה כי לא ניסיתי אחרים, אבל לא מזמן קניתי את זה:

ufesa5918

עושה את העבודה טוב מאד, מגיע עם סט חלקים נוח ויעיל, עוצמת שאיבה מצויינת, מיכל איסוף טוב וגם בטווח מחירים שציינת (אולי גם יישאר עודף).

בשורה התחתונה אני מאד מרוצה.

פורסם

בוס שלי קנה אופסה שתקלקל לו די מהר. אחר כך קנה LG בלי שקית.

לפני כמה שנים מתוך דחף רגעי קניתי קירבי. אתם יודעים מה? דווקא בנ ז^נה של שואב אם מתאלמים ממחיר קניה.:lol:

פורסם

קירבי אכן שואב מצוין, אבל המגרעות שלו חוץ מהמחיר הן עוצמת רעש גבוהה, משקל עצמי יחסית גבוה והעובדה שהוא זקוק לשקית.

אני רכשתי לפני מספר חודשים את החדש של בוש - Roxx'x

2986316.jpg

אומנם המחיר הוא בדיוק כפול מהתקציב של אמך, אבל מדובר בשואב שקט מאוד, יחסית קל משקל, ציקלוני ובעל עוצמת שאיבה גבוהה מאוד (השטיח מתרומם כשאני עובר עליו). הדבר היחיד בו שבאמת מפריע לי זה שחסרה מברשת רכה באבזור שלו, כך שלשאוב ממשטחים כמו מזנון זה קצת בלתי אפשרי. חוץ מזה, בובה של מכשיר.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

יש לי שואב אבק שני של EIO (חברה גרמנית לא מוכרת).

עכשיו קוראים לה SHAUB LORENZ.

הראשון עבד 6 שנים והוחלף לאחד יותר חזק (בגלל שארות של כלבה).

השני עובד ללא דופי כבר 11 שנים.

נכון שזה לא קירבי או שואב ללא השקית, אבל הוא שואב חזק מאוד, אמין ולא יקר.

http://www.schaub-lorenz.co.il/pl_products~5.htm

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לגבי שואב רגיל.!

יש את השואבים שמבוססים ציקלון. הם המומלצים (לא לקחת מבוסס שקית. קירבי זה דבר אחר!!)

ויש שואבים מבוססי מים. כמו רייבנו (קשת בענן) שהוא שואב חזק מעוד. יחסית קל. ושואב הכול!!

מים. חול. חרא. זכוכיות. פשוט הכול ובלי בעיה. במשפחה יש כבר 3.

נכון שהוא לא זול. אבל ניתן לקנות דגם ישן (שלדעתי עדיף) במחיר יחסית סביר. סביב ה 3.5K

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

דווקא ראיתי אתמול פירסומת לשואב אבק החדש של LG ,מה שטוב בו שהוא דוחס את האבק/ליכלוך פנימה,

וכשאתה מרוקן את השקית לא מתפזר אבק באויר (מעולה לאלרגיים לאבק). אם הוא גם חזק-מה טוב.

• תוכן חדש...