Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר'ה

בהתלבטות בקנית רכב בשנתונים שבין 99 ל 2003 (תלוי בסוג הרכב) לעומת רכב חדש.

האפשרויות הם:

1. סיריון או שרייד, שנתונים 99 או 2000

2. פונטו (רגילה או ספייס) שנתונים 2000 עד 2003

מעולם לא החזקתי רכב ולכן אין לי מושג איזה הוצאות לקחת בחשבון.

אם להתעלם מהטיפולים השוטפים שאותם יהיה לי גם אם אקנה רכב חדש, מהי לדעתכם העלות שיש לקחת בחשבון כדי לספוג תיקונים לרכבים הישנים האלה?

לדוגמא, החלפת קלאץ', מנוע, ראש מנוע, משאבת דלק, צמיגים, טיימינג וכו' - כל אלה מושגים שאין לי שמץ מה הם אומרים או מהי העלות שעומדת מאוחריהם.

אשמח ואעריך מאוד אם מישהו יכול להכניס תג מחיר למושגים האלה ותיקונים רציניים אחרים שיכולים להיות לרכב מהסוגים שציינתי לעיל.

תודה!

פורסם

אני אפרט לך מהניסיון שלי של רכב ישן שרכשתי מאדם.

2 צמיגים חדשים - 450 שקל כולל התקנה.

החלפת רצועת טיימינג + מותחנים - 800 - 1200 שקל תלוי ברכב ובגישה.

טיפול כללי תצטרך לעשות כי לך תדע מה עבר על הרכב, זאת אומרת שמן מים מסנן שמן, מסנן דלק, מסנן אוויר - אני מעריך שכולל עבודה 400-500.

נזילות למינהן אולי יש וצריך לטפל.

זה בגדול מה שאני זוכר, אני ממליץ לקחת את הרכב לבדיקה לפני קניה ולבדוק האם יש לרכב טיפולים כדי לדעת לאן אתה נכנס בדיוק.

בהצלחה.

פורסם

עבור רכבים מהסוג הזה, בהנחה ולא קניתי "מציאה" שמורה וכו'...

האם להניח שהוצאה כספית של כ 5000 שח בשנה היא ריאלית עבור תיקונים?

(אני מדבר על תיקונים כמו שפתאום הולך מנוע וכו' שהם מעבר לטיפולים הרגילים והסדורים שהרכב צריך לעבור)

פורסם

5000 שקל - זה מעל ומעבר.

יש להקצות בסביבות 1000 שקל + כל מה שמסביב שחל על כל רכב : טסט...

ברגע שתיקנת חלק מסוים אתה אמור לקבל שקט למספר שנים.

אני מחזיק אפלאוז 93 ובסיכום שנתי לשנה האחרונה עלה לי 170 שקל (שמן+פילטר שמן+עבודה) + החלפת צמיג למשומש במצב מעולה 50 שקל סה"כ = 220 שקל

• תוכן חדש...