Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

"אני רק לי שאלה ..."

היום נסעתי כהרגלי בפקק ופתאום אני רואה מפלצת שלא הכרתי, הסתכלתי וראיתי את הכיתוב לנד קרוזר.

אני לא מבין כמה דגמים יש לרכב הזה תחת אוטו השם ?

יש את הדגם שכולם מכירים [הג'יפ שדומה לפאג'רו של מיצובישי].

ויש את הדגם של 2011 החדש שהוא יותר קוביתי ,

אבל מה זה ???

IMG-20110327-00203.jpg

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

זה הלנד-קרוזר V8. זה כמו הרגיל רק שהעלו את כל הכל ב150%

אכן מפלצת, נסעתי ליד אחד כזה לא מזמן בדרך לעבודה, הוא פשוט גרם לכל דבר על הכביש להראות כמו צעצוע

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

הלנד-קרוזר "הרגיל" שנפוץ כל כך על כבישי ישראל משווק בחו"ל תחת השם פראדו. למעשה, הדגם הראשון של הלנד-קרוזר שהגיע לישראל הגיע עם המדבקה פראדו וכך הוא גם מכונה בקרב אנשי השטח עד היום. הדגם שהחליף אותו כבר הגיע בלי המדבקה ומכונה בארץ לנד-רובר.

המכונית שצילמת זה לנד-קרוזר V8. הוא שווק באופן סדיר בארץ במשך שנה או שנתיים וכיוון שלא נמכר במספרים גדולים היבוא הסדיר שלו הופסק. מנוע דיזל 4.5 ליטר 286 כ"ס או מנוע בנזין 4.7 ליטר 288 כ"ס.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אכן מפלצת, נסעתי ליד אחד כזה לא מזמן בדרך לעבודה, הוא פשוט גרם לכל דבר על הכביש להראות כמו צעצוע

גם אני חשבתי כך, עד שראיתי אותו ליד טויוטה סקויה, ולידה הוא נראה כמו RAV-4 :)

פורסם

זה הלנד קרוזר האמיתי כפי שכולם מכירים אותו.

דומני מדובר בדגם 200. מכוניות שנמכרו בארץ אכן שייכות לסדרת פראדו.

כדי למנוע בלבול עדיף להשתמש במספר של הבודי כמו במרצדס.

פורסם

זה הלנד קרוזר האמריקאי שמקביל,אבל יותר קטן , לניסן פטרול V8 5.6 האמריקאי שהיה לי בניגריה. את הצעצועים עם מנועי הטיסנים שמוכרים כאן לא מכירים שם.

פורסם

לא אמריקאי ולא בטיח. זה הלנד קרוזר 200 הנוכחי כפי שהוא נמכר בכל העולם.

הוא נמכר ככה גם בטורקמניסטאן או זימבבווה.

פשוט בעשור האחרון באירופה הורידו את כיתוב הפראדו מלנד קרוזרים ששיכים לליין הזה כגון 120 הקודם בהיה הצלחה הסטרית בארץ ו150 הנוכחי.

שניהם ראויים להקרא לנד קרוזרים, הגדול הנוכחי נקרא 200 והקטן נקרא 150.

פורסם

אגב ראיתי כזה דגם בדיוק ששיפרו אותו והוסיפו לו ספייסרים, אמא'לה :shock:

אני בטוח שאם הוא עושה רוורס הוא עולה על ה206 שלי ולא מרגיש את זה אפילו.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

היום ראיתי שני לנדקרוזרים מהדגם החדש (והמכוער) של פראדו ועל אחד מהם היה את הכיתוב PRADO, על השני - לא.

מוזר :? זה עם הכיתוב היה הדגם הקצר של פראדו, אולי רק על הקצרים שמים אותו עדיין?

פורסם
היום ראיתי שני לנדקרוזרים מהדגם החדש (והמכוער) של פראדו ועל אחד מהם היה את הכיתוב PRADO, על השני - לא.

מהסוכנות הם יוצאים בלי שום מדבקה, אולי מישהו החליט לקחת יוזמה "וקישט" את הקרוזר שלו.

ה-V8 הזה פשוט מדהים. מבפנים הוא בגודל של דירה קטנה ולעלות איתו על מדרכה זה כמו לדרוך על צינור עם רכב רגיל. גם זמינות הכוח במנוע הדיזל היא פשוט אדירה. יצא לי סיבוב קצרצר בכזה ונסיעה אחת קצת פחות קצרה, חוויה.

פורסם

זה עם הכיתוב הגיע בייבוא אישי. בארה"ב הם עדיין נקראים PRADO

פורסם

אם הלנד קרוזר הזה נראה לכם מפלצת אז איך ההאמר הזה נראה לכם?:-D

התינוק שלידו זה x5 למי שלא זיהה.

<a href=y0ngoemctgqy.jpg' alt='y0ngoemctgqy.jpg'

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תוכן חדש...