Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם הלנד קרוזר הזה נראה לכם מפלצת אז איך ההאמר הזה נראה לכם?:-D

התינוק שלידו זה x5 למי שלא זיהה.

<a href=y0ngoemctgqy.jpg' alt='y0ngoemctgqy.jpg'

אם מישהו יראה את ההאמר הזה - שישאל בבקשה את הבעלים בשבילי איך המזג אוויר שם למעלה.

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=261465

הינה הוא לפני שנתיים.

בחו"ל דברים הרבה יותר קיצוניים נוסעים על הכביש:wink:

http://www.youtube.com/watch?v=nBzaOnABRFw&NR=1 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

http://www.youtube.com/watch?v=4txgWMMhPGI&feature=related דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם

יש לג'מוס הזה גם גרסת לקסוס.

http://en.wikipedia.org/wiki/Lexus_LX

השיווק בארץ של הלנד קרוזר 200 הפסיק שהתחילו לייבא את הלנד קרוזר פראדו החדש...למרות שנמכר במספרים נאים ביחס למחיר שלו.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

בלקסוס דווקא יש הבדלה בין גרסאות המרכב.

פראדו בשפה לקסוסית נקרא GX ואילו הרגיל (להלן V8 ) נקרא LX.

לנו היה GX470 הקודם שמבחינת מכלולים ועיצוב פנים נראה מאוד דומה לפראדו 150 החדש.

נראה לי שהם פשוט "מורידים לעם" את לקסוס ומביאים דגם חדש מלמעלה.

יש לי הרגשה שגם ניסן עושים אותו דבר עם אינפיניטי. לוקחים את המנועים ומכלולים ומורידים אותם לניסן, כאשר אינפיניטי מקבלים את החידושים.

פורסם

משהו די מעניין לגבי אינפיניטי.

זה הניסאן פטרול החדש:

800px-Safari%28sdfPatrol%29.jpg

וזה אינפיניטי QX56 החדש:

800px-2011_Infiniti_QX56_--_07-17-2010.jpg

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אכן, לנד קרוזר V8 הוא הלנד קרוזר האמיתי. בארץ עשו לכמה דגמים טריק של שינוי שמות הדגם, למשל דייהו רייסר מוכר במקומות אחרים כמו נקסיה, הפאראדו בארץ מוכר כלנד קרוזר ועוד. הנדסת מיתוג זה דבר מקובל, למשל יונדאי גלופר נמכר בשווקים מסויימים תחת השם פג'רו, סנג יאנג כמרצדס ועוד.

בלי קשר, גם הדגם הרגיל עם המנוע של טיסן (כמו שהזכירו :lol:), רכב מאוד נחמד גם בשטח. אולי אף בזכות אורכו הקצר יותר - העבירות טובה יותר.

מי שרוצה מפלצת קלאסית, הולך לכיוון הברירה האמריקאית, יש שם ג'יפים לכל טעם וריח, כאלה כמו סברבן עם מנוע בנזין 7.4 (אבל גם המנוע הקטן בסדר 5.7 - אפשר לשים ראשים של קורבט ולגדוש עד השמיים), כל מיני טנדרים עם מנועים מפלצתיים בנזין ודיזל.

למען האמת בשלב מסויים הצטערתי שלא לקחתי סברבן, היה אחד שמור במחיר טוב. אבל עכשיו אני שמח כי מבין שלהתנהל איתו בעיר, למצוא חנייה וכד' - זו משימה בלתי אפשרית. מניח שגם עם הלנד קרוזר האמיתי זה לא קל, כמו אצלי בערך.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

וזה אינפיניטי QX56 החדש:

800px-2011_Infiniti_QX56_--_07-17-2010.jpg

אוהים אדירים!! ראיתי רכבים עם עיניים, עם פיות, עם ירכיים. פעם ראשונה אני רואה אוטו עם מצח

מה זה הדבר הזה?! :shock2:

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

זה לא רכב! זו דירה על גלגלים, קרווילה.

ראיתי אחד מהדור הקודם בצבע לבן ונזכרתי במבנה היביל שבו שהיתי בצבא...

:lol:

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

את האמת דווקא מההאמרים H2 ו- H3 אני לא מתלהב כי הם נראים לי פשרה גדולה מדי ובמיוחד ה H3 שהוא טנדר כביש של פורד בתחפושת

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

H2 זה שברולט טאהו (יוקון) עם בודי אחר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ליד העבודה שלי יש H2. לידו מחנה רכב של בעל עסק אחר, F350, וכשאין חניה מאחור, מחנה לידם הלאנדקרוזר 150 ארוך של בעל עסק נוסף.

עם כל הכבוד לפורד וטויוטה, הם פשוט נראים מיניאטורים לייד ההאמר.

• תוכן חדש...