Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8029 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זו בדיוק השאלה שרציתי לשאול את בעלי CLIO SPORT.

קניתי לפני כמה חודשים MK2 וצריכת דלק (מתדלק 98/99) פשוט קטסטרופה.

בנסיעות רגילות (בלי לעבור 4000 סל"ד) בקושי מגרד 450 ק"מ למיכל,

בנסיעות מהירות במצב הטוב מגרדים 350 ק"מ.

האם גם לאחרים יש אותה צריכת דלק ?

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני לא יודע על מה אתם מדברים!!

אני בדקתי את העיניין והרכב עושה 1:9 1ל:10 כשאני מתאמץ בכל הכוח לא לעבור את ה-100 ובעיקר מאיץ לאט לאט ברמזורים [נמנע מרגל ימין כבדה]

בבנזין 95 .

ה-98 פשוט טירוף ממש לירה שטרלינג!!!

לגביי השיקול של רכב ספורטיבי ברור שידעתי,רוב הנסיעות שלי מחוץ לעיר והשובבה שותה.. :?

אגב כמה ק"מ יצא לכם לעשות למיכל מלא? [כמו שאומרים עד האדים..]

דודו

שאלת מה צריך לתדלק, אמרו לך מספר אנשים לתדלק אך ורק 98, ותדלקת 95... :? . לא בריא.

גיא.

פורסם

לי יש השערה.

בספורטיבית הראשונה שלי (וולקן, 125 כ"ס), הייתי מחסל (משמיד, מרטש, מפצפץ) זוג צמיגים קדמיים בפחות מ-20K ק"מ.

בנוכחית (קליאו ספורט, 172 כ"ס) החלפתי את הראשונים לאחר 30K+ ק"מ, ואני נהג הרבה יותר מהיר היום מאז, שנוהג במכונית הרבה יותר חזקה.

אז מה המסקנה?

שאלוהים נותן הנחות "לזקנים"? 8)

או שעם הזמן מפסיקים לרוץ לצומת הבאה, לנסות לתקוף כל יציאה מרמזור, לתת גז-ברקס עצבני בין מכונית למכונית בפקק,וכו', ומשחררים את המכונית מהרצועה רק כאשר באמת צריך או יש פוטנציאל אמיתי להנות קצת. וגם אז כבר לא נכנסים לכל סיבוב בתתיגוי שוחט צמיגים, אלא בקו נכון יפה ונקי, עם גז מדוד ביציאה, ללא פירפורים ושאר ירקות.

דרך אגב, אם אני אשתדל אני מוציא מהקליאו ספורט 1:12 כמו כלום, בנהיגה עדינה מהסוג שתיארת. ייתכן שאתה אכן לא מושך הילוכים, אבל נשאר בהילוך גבוה מדי למהירות, מה שמאלץ אותך לתת הרבה גז בכדי להאיץ.

בכל מקרה, יש בקליאו מחשב דרך שמראה צריכה בכל רגע נתון. תעקוב אחריו ותראה באילו רגעים אתה מבזבז יותר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לי יש השערה.

בספורטיבית הראשונה שלי (וולקן, 125 כ"ס), הייתי מחסל (משמיד, מרטש, מפצפץ) זוג צמיגים קדמיים בפחות מ-20K ק"מ.

בנוכחית (קליאו ספורט, 172 כ"ס) החלפתי את הראשונים לאחר 30K+ ק"מ, ואני נהג הרבה יותר מהיר היום מאז, שנוהג במכונית הרבה יותר חזקה.

אז מה המסקנה?

שאלוהים נותן הנחות "לזקנים"? 8)

או שעם הזמן מפסיקים לרוץ לצומת הבאה, לנסות לתקוף כל יציאה מרמזור, לתת גז-ברקס עצבני בין מכונית למכונית בפקק,וכו', ומשחררים את המכונית מהרצועה רק כאשר באמת צריך או יש פוטנציאל אמיתי להנות קצת. וגם אז כבר לא נכנסים לכל סיבוב בתתיגוי שוחט צמיגים, אלא בקו נכון יפה ונקי, עם גז מדוד ביציאה, ללא פירפורים ושאר ירקות.

דרך אגב, אם אני אשתדל אני מוציא מהקליאו ספורט 1:12 כמו כלום, בנהיגה עדינה מהסוג שתיארת. ייתכן שאתה אכן לא מושך הילוכים, אבל נשאר בהילוך גבוה מדי למהירות, מה שמאלץ אותך לתת הרבה גז בכדי להאיץ.

בכל מקרה, יש בקליאו מחשב דרך שמראה צריכה בכל רגע נתון. תעקוב אחריו ותראה באילו רגעים אתה מבזבז יותר.

כנ"ל בנסיעה רגועה 172 דור ראשון בלי בעיה 1:13-14

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם
אני לא יודע על מה אתם מדברים!!

אני בדקתי את העיניין והרכב עושה 1:9 1ל:10 כשאני מתאמץ בכל הכוח לא לעבור את ה-100 ובעיקר מאיץ לאט לאט ברמזורים [נמנע מרגל ימין כבדה]

בבנזין 95 .

ה-98 פשוט טירוף ממש לירה שטרלינג!!!

לגביי השיקול של רכב ספורטיבי ברור שידעתי,רוב הנסיעות שלי מחוץ לעיר והשובבה שותה.. :?

אגב כמה ק"מ יצא לכם לעשות למיכל מלא? [כמו שאומרים עד האדים..]

דודו

שאלת מה צריך לתדלק, אמרו לך מספר אנשים לתדלק אך ורק 98, ותדלקת 95... :? . לא בריא.

גיא.

ממליצים 98, אבל אפשר גם 95.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
מישהו יכול להעלות תמונה של הקליאו המדוברת?...לא ידעתי שיש לה מינימום 182 כ"ס...

הגיע הזמן שתכיר את google, אתה לא חושב? (או את מנוע החיפוש של הפורום, לצורך העניין)

עצלן!

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

1:10 עם שימוש נרחב בעיר, שימוש מועט בבין עירוני, שימוש בסל"ד בינוני פלוס.

בבעלותי כמעט שנה (מז"ט!)

הורדתי את המדבקות הדביליות אתמול... לא נשאר סימן, אין הבדלי צבע בכלל.

:D

ביטוח מגוחך לרכב ספורטיבי.

ביצועים מרהיבים.

מקדם פוזה נמוך (אנטי סריטות, אנטי גניבות, נראה רכב סבתא).

:D

רון

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

נו מה ....

לא נראה לכם שהגיע הזמן שנפגש?נקים מועדון?

חברים אנחנו זן נכחד אם עוד לא שמתם לב... :wink:

ועכשיו ברצינות..מי שמעוניין שייצור קשר בפרטי ונתאם לנו מפגשון אולי גם טיולון.. :D

דודו

חייב כבר לשנות כינוי :?

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

172 סיבות לחייך:wink:

206XS 110 (רכב ראשון)

פורסם

אם כבר העלת את השירשור הזה, קצת אימפורמציה מעודכנת לגבי ה- 182.

אין לה עדיין תקינה ועקב זה שאין עניין מצד הלקוחות (או יותר נכון הזמנות) להזכירכם היא תעלה מעל 165K, העניין לא זז.

אז אפשר לומר היה שלום לאחת מהיצירות המוטוריות הגדולות ever, היא במצב הנוכחי לא מגיעה ארצה.

לגבי מפגשי RS, היינו דווקא חבורה די גדולה של בעלי 172 שמגיעה לרמת-גן (כחלק מחבורת CF ותפוז), חלק הפסיקו להגיע מכל מיני סיבות כאלו ואחרות.

אני הפסקתי כמעט להגיע בכלל בגלל עומס יתר של התחייבויות קודמות, אני יודע שעדיין מגיעים לשם מדי פעם אחרים בעלי 172, ואפילו יוצאים לטיולים (לא רק 172)...

Finger's gonna kill me.

• תוכן חדש...