Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני מספר חודשים ביצעתי לאופנוע שלי (DR350) שיפוץ כללי, השיפוץ כלל טיימינג,כיוון שסטומים,קלאץ,שיפוץ מלא של כל רכיבי הקרבורטור + הגדלת דיזות, פילטר פתוח ואגזוז זרימה חופשית. -אלו הדברים שנעשו במסגרת המנוע, מעבר בוצעה גם צביעת שילדה וכו' אבל זה לא רלוונטי..

אחרי שהרכבתי הכל חזרה, האופנוע עבד כרגיל משהו כמו שלושה שבועות, רק מה? אם הייתי מניח אותו כמה ימים ואז מנסה להניע הוא היה מתקשה להניע והיה לוקח הרבה זמן.

בשבוע האחרון הוא לא מניע בכלל, ישנו ריח חריף של דלק, גם כשאני מוציא את הפלאג יש ריח חזק מאוד של דלק ממנוע.

כשאני פותח את התיבת אויר וחוסם לו את יניקת האויר+מחזיק פול גז,אז הוא מניע!

לא יודע מאיפה להתחיל...

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

את השיפורים ביצעתי בעצמי, לא נראה לי שיש טעם להגיע עם זה למוסך..זה משהו פתיר, רק צריך לבוא האדם עם התשובה הנכונה :)

כי ברגע שהוא מניע הוא עובד כמו שעון,ללא בק-פיירים ויציב מאוד בטורים נמוכים.

פורסם

הייתה לי תקלה זהה בעבר.

ברז \ בורר דלק דולף גרם להתנעה קשה מאוד אם האופנוע עמד כמה ימים ללא תנועה.

פורסם

כשהבורר\ברז דולף, זה ניתן להבחנה ויזואלית? זאת אומרת: האם רואים דלק נוזל? או שמריחים דלק?

כי אם כן אז כנראה שזה לא המצב אצלי, כי האופנוע יבש לחלוטין, ריח הדלק מופיע רק בניסיונות ההתנעה.

• 9 שנים מאוחר יותר...
פורסם

היי חברה אני גם עם DR350 ועשיתי לו ניקוי קרבורטור ואחרי שהרכבתי הכל חזרה אז המנוע נדלק רק שברגע שלחצתי גז המנוע נחנק ונכבה וגם יוצא הרבה עשן יש למישהו פיתרון מה זה......

• תוכן חדש...