Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

rca של stinger

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל החברים!

לפני חודשיים, רכשתי rca של חברת stinger -level 3, זאת אומרת הרמה הכי גבוהה שלהם?,

ועוד אז שהרכבתי את הדיוס הלך לי גם הrca וקניתי 3 level הם עלו דיי יקר 450 ש"ח+ התקנה.

אתמול בשעה טובה הלך לי הrca של המונובלוק (1500d) וrca התפוצץ כנראה והעומס של המונובלוק החזק,

עכשיו אני רוכש עוד פעם בפעם השניה את הrca עם מפצל אחד והוא רק למונו ב300 ש"ח.

אני, כמוכם מכיר את החברה stinger וגם נכנסתי לאתר שלהם ולא מצאתי את הlevel 3 שלהם.

לפי המתקין שלי הוא אומר שהlevel הוא עד מ"ס 3 .

יש לכם אולי איזה עצות, או איזה משהו שיכול לעזור לי על רמת הrca הזה?

תודה רבה לכל העוזרים!:roll:

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

פורסם

RCA התפוצץ??? מה???

אתה יכול להעלות תמונות של הדבר הזה?

במילים אחרות WTF?!?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

שילמת 450 שקל על כבל RCA? ועוד על אחד שאתה לא יודע מה מי למה וכמה?

זה המון כסף לדעתי. בסה"כ עם כל השם והבלגן מסביב כולה כבל RCA. שעושה עבודה זהה לאחד בעלות של 50 שקלים.

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

יש לי הרגשה שRCA שהתפוצץ היה מחובר במקום כבל רמקול לסאב... זה מה שאני אבנתי.

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

RCA זה מוצר בסיסי בפני עצמו גם אם תלפף אותו בשטן ינשופים גוואטמליים בגלל שזה הופך את הסאונד ליותר "קריספי"...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הrca פשוט קיבל יותר מידי עוצמות והסופית שלו התחלה לכמה חלקים.

אני עוד יעלה תמונות של זה לאלו שרוצים הוכחות.

ולא rca של 50 ש"ח לא יועיל ולא כלום כי זה מה שהיה לי עד עכשיו rca של קנדס ב50 ש"ח.

אז אני חייב טיפה יותר טובים!

450 זה היה עם התקנה ראיתי כמה הוא קנה את הrca אז המחיר עם ההתקנה היה בסדר והיה עוד איזה דבר קטן לתקן.

אדיו קינג אתה יכול בבקשה לתת יותר חוות דעות על הlevel 3 הזה, הוא נראה ממש איכותי.

יששש

מצאתי: http://www.al-eds.com/Stinger-SHI4317-p18805.html

זה מה שקניתי ב450+התקנה.

אני רואה כמה יציאות זה 4! וזה כמו שלי בדיוק!

אני רוצה פרטים ועצות מהמומחים?!?!

אדי אני ידוע שזה דבר מאוד בסיסי וכלן אני רוצה לקנות משהו שיתאים לי, ובנתיים הstinger level 3 עושה את העבודה על הדיוס, אבל על המונו היה לי את הבסיסי ביותר והתפרק לחלקים!

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

פורסם

דודי

מאיפה אתה מביא את השטויות האלה?

אם מRCA של 50 שקלים אין לך ברכב רעשי אלטרנטור - אתה לא תשמע שום הבדל!

תחסוך את הכסף שלך על חוטי וודו שדפקו לך עליהם מחיר מופרז ובסוף בכלל כנראה שהיה להם פאק בהרכבה בגלל שהם כנראה הפכו משהו פשוט למסובך בשביל להצדיק את המחיר עליו.

קפוץ לתחנה מרכזית - בלצר אלקטרוניקה - תקנה ב20 שקלים למחבר - זכר RCA מוזהב עם "נעילה" - גם עם ג'בקה אתה לא תצליח למשוך או לפרק את הRCA הזה בלי לשחרר את הנעילה קודם כל.

תקנה לך ארבעה כאלה, כבל RCA איכותי באיזה 7 עד 10 שקלים למטר ותיתן למעבדת אלקטרוניקה להלחים לך את החוט למחברים ותהנה מכבל RCA סופר דופר טוב במחיר משעשע.

Pioneer TS-X150

פורסם

אדי היום אני מעלה תמונות של הrca אתה תראה הוא מחולק ל3 חתיחות כאלה,

וואלה אתה חייב לראות את זה, וזה היה rca ב50 ש"ח מזה של הרמה הכי נמוכה שקיים!

ממש גועל נפש של rca .

הוא אמר לי בערך יצא לי איזה 150 ש"ח+ התקנה על הrca הזה של הlevel 3.

מה אומר?

פורסם

RCA זה פאקינג כבל שמעביר עליו אות אודיו לפני ההגברה - אם אין לך רעש אלטרנטור, אין לך בעיות.

Pioneer TS-X150

פורסם

דודי לך על הknuKonceptz שגיל המליץ לך - כבל מעולה.

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

• תוכן חדש...