Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה רבה לעונים, הצלחתם להרגיע אותי מעט,

בכל מקרה העניין הוא שהחשש שלי הוא מפני העמדה למשפט, אבל נחכה בסבלנות. אולי אני סתם אוכלת סרטים .

תודה למגיבים :-)

8)
  • שנה מאוחר יותר...
פורסם
בעשרות אם לא מאות הפעמים שעברתי שם, הוולנטיין מעולם לא פצה פה, מה גם שמעולם לא ראיתי שם הבזק. יתרה מכך, אם באמת המצלמה היתה פעילה, כנראה שכבר היה מחכה לי בדואר מכתב אהבה מהמדינה.

רציתי לשתף שכנראה איזו מצלמה התעוררה שם לחיים לאחרונה.

מיקום מדוייק: "במקום 4 ק"מ 126.6 מדרום.." שזה מצומת מורשה לכיוון צפון - צומת רעננה-כ"ס.

Me-Golf GTI MK6 Premium+Passat 1.8T, my wife-Passat 2.0, my mom-Passat 2.0, my brother-Polo 16V & my sister Polo 1.4

פורסם

אני מקווה בזמן הקרוב להתארגן על ולנטיין ולצאת אל המקום כדי לבדוק את הנושא ולעדכן. לחילופין, אם יש כאן מישהו שכבר יש לו ולנטיין ויכול להעביר לנו דיווח - אני מאוד אודה לו אם הוא יוכל להשלים לנו את פיסת המידע הזאת.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...