Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, בעקבות הנושא שפתחתי פה - חשבונית בפלאפון - שירותים מתקדמים.

ירדתי כרגע מהטלפון עם נציגה, בהתחלה הכל היה נחמד יפה ורגוע, היא הבינה את הבעיה.

שמה אותי בהמתנה וחזרה עם ההפצצה הבאה: "מה שעשית לא חוקי"

למה זה לא חוקי אין לה הסבר. (רגע אולי אני טועה, שני המכשירים על אותו שם, רק המספרים שונים, עשיתי עבירה פלילית שהחלפתי את הסים בינהם?)

לאחר מכן היא הסבירה לי שבחברת פלאפון לא מבטחים מכשירים ששודרגו, השאלה שלי, למה?!

אני עדיין משלם על המכשיר (תשלום מלא), פשוט הייתה תקופה שהוא לא היה בשימוש.

מה הולך פה?!

(דרך אגב, עברתי כבר פעמיים במרכז שרות ושם אמרו לי תחייג *166, ב*166 אומרים תגיע למרכז שרות.

פורסם

אני יכול להגיד לך דבר אחד תציק להם על תעזוב אותם, אני הייתי במשך שבוע על הקו כל יום כשחזרתי מהעבודה, בסוף הם נכנעו ונתנו לי את כל מה שאני רוצה.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

תמיד כשאתה מתחיל מסלול בחברת סלולר כלשהי,עם מכשיר חדש,הביטוח נרשם עליו,וכשאתה משדרג > הביטוח אוטו' עובר למכשיר החדש.

ניתן לבטח 2 מכשירים ביחד אבל סביר להניח שבעלות לא מבוטלת כלל וכלל.

לגבי מה שהיא טענה שזה לא חוקי\פלילי\לא מוסרי בעליל\וכו',תגיד לה פעם הבאה שזה מעניין לך את ה __________ (הכנס קללה עסיסית כאן :p).

נצל"ש - אני מקבל בקרוב N8 חדש מחו"ל בעזרת ה',כמה יעלה לצרוב לו עברית? (גם לעברת את המכשיר וגם לצרוב על המקשים)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
נצל"ש - אני מקבל בקרוב N8 חדש מחו"ל בעזרת ה',כמה יעלה לצרוב לו עברית? (גם לעברת את המכשיר וגם לצרוב על המקשים)

גם אני לא יודע על איזה מקשים בדיוק אתה מדבר (ואני לא יודע למה אתה קורא N8), אבל בN8 שאני חושב שהוא N8, עברית אפשר לשים ככה:

http://www.pocket.co.il/community/showthread.php?t=271021

רגע אולי אני טועה, שני המכשירים על אותו שם, רק המספרים שונים, עשיתי עבירה פלילית שהחלפתי את הסים בינהם?

זה אחת הסיבות שאני לא לוקח קו של פלאפון, אפילו שאני יכול לקבל אותו בתנאים של עובדי בזק.

אולי הם שינו את הטכנולוגיה, אבל מבחינת רמת השירות והיחס ללקוחות הם עדיין נשארו להיות בזק מלפני 20 שנה, ולדעתי זוהי החברה עם השירות הכי גרוע בכל קבוצת בזק.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אולי הם שינו את הטכנולוגיה, אבל מבחינת רמת השירות והיחס ללקוחות הם עדיין נשארו להיות בזק מלפני 20 שנה, ולדעתי זוהי החברה עם השירות הכי גרוע בכל קבוצת בזק.

כל כך צודק!!

כרגע אני מחוייב 30 שקל בחודש (ואני חייל - לא אין התחשבות) על כלום! על ביטוח של מכשיר שלא נמצא אצלי בכלל (שודרג והם לקחו אותו בחזרה), איך מחייבים אותי על שירות שאני לא יכול לקבל אני לא יודע, פשוט ביזיון!

פורסם

אם שדרגת - למה החזרת להם? בשביל ההחזר העלוב של כמה שקלים בחודש?

תמיד כשאתה משדרג שמור את הישן בבית,הוא עדיף עשרות מונים על כל מכשיר מעפן שהם נותנים בתור חליפי בעת תקלה.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

הלוואי וזה הייתי אני עושה את כל התהליך הזה.

אבא שלי עשה הכל, שהוא סיפר לי מה הלך שם הוא חזר ואמר (כנראה מה שאמרו לו) שהשידרוגים בחינם ולא משלמים על המכשירים החדשים (כמובן שמאותו הרגע התחיל חיוב מלא של המכשירים הישנים, ולא לא אמרו לו את זה).

בקיצור, חזרתי עכשיו ממרכז שירות רעננה, בהתחלה באמת שהייתי רגוע, ואחר כך שוב פעם איי סדר אצלהם, שבוע שעבר אמא שלי טבעה ביטוח והוציאה מכשיר מחודש, הביאו לה אחד תקול, הנציגה רבה איתי שפעם אחרונה שהמכשיר היה אצלהם היה בנובמבר.

"מזל" שהמנהל זכר אותי, ועשה סדר.

בעיניין הביטוח, הלכתי, צעקתי, לא וויתרתי, אמרתי להם או שהם מבטחים לי את המכשיר, או שיתנו לי זיכוי על כל תשלום ששילמתי ביטוח מיום השידרוג.

בסוף ביטחו את המכשיר, נכנס לתיקון, יצא כמו חדש :twisted:

• תוכן חדש...