Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבא שלי מעוניין להתקין וו גרירה ברכבו. האם צריך טפסים,אישורים מיוחדים או קורס מיוחד של נהיגה עם נגרר.:?:

תודה לעוזרים.

יש לציין שהרכב הוא קאיה קרניבל 2007 (צורה חדשה)

מטרת הגרירה היא בשביל ארגזים עם ספרים (משקל די כבד)

Kia Forte 1.6 126 HP

פורסם

ככל שזכור לי משקל הנגרר (עצמי + מטען) מותנה במשקלו של הרכב הגורר. ההליך המקובל הוא לפנות למתקין מורשה של ווי גרירה , הם יתקינו את ההתקן עם הוו המתאימים לרכב. אני ביצעתי את ההתקנה אצל "ווינגולד", אנשים מקצועיים ומקצוענים והם גם יכולים לסדר את כל ה"טופסולוגיה" הכרוכה בכך. כל שנותר, הוא לפנות למשרד הרישוי שיחליף במקום את הרשיון לרשיון שרשום בו שמותקן וו גרירה.

בהצלחה.

פורסם

הכי טוב וקצר, לך לאחד המתקנים המורשים כמו "ארגזי הצומת" או "המייעל זנגי את זנגי" והם ידאגו לך לאישורים במקום או רק יתנו לך טופס ותלך למשרד רישוי לחתימה וזהו.

אבל תזהר אל תתקין התקנה חאפרית אצל מקום לא מורשה כי בטוח תהיה לך בעיה איך להשיג אישור ועד שתעבור כל מיני מבחני רכב במסרד רישוי וזה כאב ראש גדול.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

צודק, לא כדאי ללכת למתקינים חפארים מכיון שההתרוצצות אחר כך בשביל לאשר את הוו גרירה תעלה לך יותר.

אני התקנתי לפני כחודש תפוח גרירה אצל "טל נגררים" (ואני מרוצה מאוד מההתקנה והשרות), בסיום העבודה הוא נתן לי מסמכים על ההתקנה, על כך שהוא מורשה להתקין וכו'

עם מסמכים אלה הלכתי למחרת למשרד הרישוי ותוך פחות מחמש דקות אצל הפקידה יצאתי עם רישיון רכב חדש שבו כתוב שמותקן ברכב תפוח גרירה ומה משקל הנגרר שאני ראשי לגרור. עוד חמש דקות בדואר הצמוד למשרד הרישוי ויצאתי לדרך.

פורסם

אצל "ציקי נגררים" בפתח תיקווה התקנתי וו גרירה לסקודה אוקטביה במקצועיות, יחס טוב ומחיר הוגן.

היתרון היה שהוא העביר את ההתקנה ברשיון החדש וחסך לי את משרד הרשוי.

ממליץ בחום.

• תוכן חדש...