Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חארות על הכביש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שבוע חסם אותי ועוד רכב שלידי, אוטו של "בן דוד", חיפשתי מסביב כמה דקות של מי הרכב, ניסיתי לתת מכות עדינות על פח הרכב החוסם בשביל להפעיל אזעקה אבל לא עבד. חיכיתי עוד 10 דקות, בסוף שלפתי סכין נפתחת שמושחזת עד לרמה שאפשר להתגלח איתה, והעברתי אותה לאורך כל הצד של האוטו החוסם. בדיוק דקה אחרי זה הוא בא, מבלי להתייחס אליי ישב ברכב ונסע.

אני חייב להגיד, כל הדרך נסעתי עם חיוך על הפנים.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפי דעתי נהגים חדשים

ככה זה נהגים שיש להם רישיון חודשים שלוש

כרגע יש לי לאופנוע רק ברוב לאוטו אבל איך קשקיבלתי תרישיון שלי נסעי כמו מטומם

עכשיו אני נוסע לאט בשקט רק שיש כבישים ריקים ויש בי תאנרנלין אז אני מרביץ

פורסם
העיקר שהמשטרה רודפת אחרי מי ששם אגזוז לחץ בשני שקל .

כי לרוב אלה ששמים אגזוז בשני שקל הם אלו בדיוק המתלהבים שעדיין לא התבגרו ונוהגים כאילו הם במשחק מחשב

במקרה היותר גרוע החבילה גם מגיעה עם אורות כחולים מסנוורים בצורה מחרידה עד כדי-כך שאם הרכב מגיע ממולך אתה עלול לסטות לשולי הכביש מרוב סינוור (קרה לי מלא פעמים)

אחד פה רשם משפט יפה שאני יאמץ "זה לא שהכבישים לא מתאימים, אלו הנהגים" (למרות שהכבישים לא מושלמים, בוא נודה)

ואני יחזק את האמירה שהנהגים בארץ צריכים להבין מהי אחריות מאחורי ההגה, כי מנסיון שלי, אין להם מושג.

פורסם

ממשיכים:

כביש 762 בירידה מרמת טבעון לכיוון כפר חסידים, 2 נתיבים לכל כיוון - אני נוסע על 120 בנתיב השמאלי מבין שניים, בדיוק סיימתי עקיפה.

מאחוריי מגיעה במהירות אדירה (בערך 150 קמ"ש) מאזדה לאנטיס 323 כסופה, ג'אנטים ממגנזיום לא מקוריים עם חלונות משוחרים מאחור ועוקפת אותי מימין - בקטע הזה הכביש מקורצף והוא כמעט איבד שליטה ונכנס בי. אני כבר האטתי ל- 100 קמ"ש עקב הנסיבות ובדיוק הכביש נהפך להיות נתיב אחד לכל כיוון.

נהג המאזדה נלחץ (עוד לא הספיק לעקוף אותי מהימין ב- 100%) כי הנתיב שלו הסתיים ושבר שמאלה אליי, אני שברתי לנתיב הנגדי, במזל לא היו מכוניות. מס' מטרים אח"כ הנהג פנה לאיבטין...

פורסם

stio - אתה לא יותר טוב מהפושע שעקף אותך. בכבישים כאלה מקפידים על מהירויות נמוכות, ושבני הדודים ישתגעו ושהם יעברו לנתיב הנגדי.

אני לא מכיר מקרוב את הכביש המדובר אבל מכיר את הסביבה, ולא סתם יש בה הרבה מאוד תאונות (עכשיר קצת יותר טוב, מאז שהכפילו את כביש 70 עד צומת יבור).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

את האמת שהעיר שלנו היא מקום בעייתי, הם באמת מתפרעים ומפחיד לנסוע איתם, אתמול נסעתי לכיוון קריית יהודית (איפה שיש שופרסל, והמוסך של סיטרואן ועוד), אני נוסע סבבה בכביש בנתיב הימני, 70 קמ"ש לפי החוק, מצד שמאל שלי הונדה שחוטה שנכבתה ברמזור (!) ושומעים משהו חורק כשמניעים את האוטו (בואו נגיד שזה לא נשמע טוב), מה הוא לא עשה כדי לזנק לפניי ראשון ברמזור עם העגלה שלו... הכול כדי לחתוך אותי אחריי הצומת...

הם נוהגים ככה בכל מקום, גם בביג אם תלך בשעה מאוחרת, אתה תראה אותם נוסעים במגרש חניה בלי בעיות, כמה עשרות קמ"שים (שמתקרבים למספר תלת ספרתי) וזורקים זנב עם איזו מיצובישי "משופרת".

את זה המשטרה לא רואה...

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

צודק זה מעצבן לגמרי לראות דברים כאלה.

והמשטרה באמת לא תטרח יותר מדי.

אבל תחכה עוד כמה שבועות תוכל לראות את שניהם בגלרית תאונות הדרכים בhnn,

או באחת ממודעות האבל בעיתון.

MINI COOPER S 2012 - קארטינג ליום יום :arrow:

פורסם
stio - אתה לא יותר טוב מהפושע שעקף אותך. בכבישים כאלה מקפידים על מהירויות נמוכות, ושבני הדודים ישתגעו ושהם יעברו לנתיב הנגדי.

אני לא מכיר מקרוב את הכביש המדובר אבל מכיר את הסביבה

אם אתה לא מכיר את הכביש עדיף שלא תשפוט. אני, להבדיל ממך, מכיר את הכבישים באזור הזה גם מתוך שינה, ואסע בהם במהירויות שמתאימות לדעתי לתנאי הדרך - וכן, 120 זאת מהירות איטית יחסית לכביש הזה ולתנאי הדרך, צר לי שגם לך "אור ירוק" שטפו את המוח.

עברתי לנתיב הנגדי כדי לא להתנגש בו, לא כי שיעמם לי...

פורסם

מאחוריי מגיעה במהירות אדירה (בערך 150 קמ"ש) מאזדה לאנטיס 323 כסופה

וכן, 120 זאת מהירות איטית יחסית לכביש הזה ולתנאי הדרך

120 זה איטי יחסית, ו-150 זו מהירות מטורפת.

ואף מילה על דמגוגיה.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

אני לא אוהב לקרוא תגובות של אנשים שנוסעים מעל המהירות המותרת ומתלוננים על אנשים אחרים שנוסעים מעל המהירות המותרת.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
120 זה איטי יחסית, ו-150 זו מהירות מטורפת.

120 זה יחסית איטי לתנאי הדרך, 150 זו מהירות מטורפת בהתחשב בתנאי הדרך, אכן. מעבר לזה, חבל שאתה לא מתמקד על הניסוח, רשמתי במפורש "בערך 150 קמ"ש", זה יכול להיות גם 170 קמ"ש - לא מדדתי את הנהג עם אקדח לייזר.

תן לי לנחש, גם אתה לא מכיר את הכביש והאזור ומגיב, הא? :shock: וכמובן אף מילה על גמגוגיה.

אני לא אוהב לקרוא תגובות של אנשים שנוסעים מעל המהירות המותרת ומתלוננים על אנשים אחרים שנוסעים מעל המהירות המותרת.

גם אני לא אוהב הרבה דברים, אבל זה פורום. מקס' מדלגים הלאה... קח דברים בפורפורציות.

פורסם
אם אתה לא מכיר את הכביש עדיף שלא תשפוט. אני, להבדיל ממך, מכיר את הכבישים באזור הזה גם מתוך שינה, ואסע בהם במהירויות שמתאימות לדעתי לתנאי הדרך - וכן, 120 זאת מהירות איטית יחסית לכביש הזה ולתנאי הדרך, צר לי שגם לך "אור ירוק" שטפו את המוח.

עברתי לנתיב הנגדי כדי לא להתנגש בו, לא כי שיעמם לי...

להכיר את הכביש פירושו לא להכיר רק את המהמורות (ולפי התאור שלך די הופתעת מהקרצוף, כך שאני מסופק אם ההיכרות שלך כל כך טובה) אלא גם, ובעיקר, את אופי שאר המשתמשים בדרך ואת השגעונות הקטנים שלהם (למשל - איפה נתיב יהיה חסום בגלל טור ארוך של ממתינים לפניה). וכיון שמדובר באזור של כפרי מיעוטים אתה צריך לצפות לבלתי צפוי ולא לנהוג לפחות 30 קמ"ש מעל המותר בנתיב השמאלי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...