Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חארות על הכביש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן, הקרצוף הפתיע אותי מאוד - כשראיתי זאת האטתי מיד לאזור ה- 100 קמ"ש וגם רשמתי זאת בהודעה המקורית. דרך אגב, לא היה שום שילוט שמודיע על עבודות בדרך! והקרצוף הזה לא היה שם יום קודם.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ממשיכים:

כביש "חדש" שמחבר עתירי ידע של כפר סבא לכביש 40.

2 נתיבים. ריק.

אני בנתיב שמאלי אחרי רכב אחר ואנו עוקפים רכב שנמצא בנתיב ימני. מהירות סביב 100 קמ"ש.

אני מבחין BMW סדרה 3 לבנה מדור של 2002 בערך מתקרבת אלינו במהירות ולא עושה סימני האטה.

אינסטינקטיבית אני לוקח טיפה שמאלה ו-BMW עובר באמצע ביני ולבין הרכב שבנתיב ימני.

קצב שלו היה משמעותית יותר מהיר משלנו. נראה כמו 40 קמ"ש יותר.

ברמזור הבה עצרתי לידו - בחור צעיר, שחום, לבוש ספורט אלגנט, עם קצת גורמטים (לא יותר מדי).

לא נראה לי בן דוד. יותר כמו איזה משפחת פשע. לאמרות שלא ברור איזה אינטרס היה לו לקום בשמונה בבוקר...

משם הוא המשיך באותו סגנון - קצב מהיר עם מעבר בין המכוניות ועל השוליים.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

בכך אתה רק מחזק את דעתי - צפה את הבלתי צפוי ונהג בהתאם.

תרשה לי להיות ציני - אני מהמר שהיו שלפני הקרצוף הוצבו שלטים, אבל יש מי שחומד את המתכות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
120 זה יחסית איטי לתנאי הדרך, 150 זו מהירות מטורפת בהתחשב בתנאי הדרך, אכן.

תן לי לנחש, גם אתה לא מכיר את הכביש והאזור ומגיב, הא?

120 זה איטי. 150 זה מטורף. אני מהמר אם כך ש-132.5 זה בדיוק מתאים.

אגב, אני לא מכיר כביש שבו 120 זו מהירות איטית יחסית לתנאי הדרך. אני בהחלט מכיר כאלה שאפשר לנהוג בהם הרבה יותר, אבל מכאן ועד לקרוא ל-120 איטי המרחק רב. לא הכל חייב להיות קיצוני כמו אצלך בסיפורים, אפשר להשתמש במילים "מהירות סבירה" ולרכב מאחוריך "מהירות גבוהה".

לא, אני לא מכיר את הכביש. אני מבין שרק תושבי הצפון יכולים להתחיל להעריך את הטראומה והתגובה הכ"כ מושלמת שלך למצב. אם כך, אני מבטיח להגיע לשם בהקדם ע"מ ללמוד את השטח. אנהג במהירות 132.5, תודה על המידע לגבי המהירות המדוייקת המתאימה לתנאים.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...