Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפייפל יש שלוחה בישראל. למה שלא תיצור איתם קשר בטלפון?

רעיון טוב מאוד, נראה אם מציון תבוא הישועה. ננסה מחר. תודה רבה על העצה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ב2 או 3 מהרכישות שלי באיביי,בעיקר באנגליה,נוצר מצב שנפלתי על נוכל/ת ולא קיבלתי את המוצר שהזמנתי[ב95% מהרכישות שלי באיביי הכול היה תקין],10 ימים לאחר שפתחתי "CASE" באי ביי,פניתי לשירות הלקוחות שלהם וללא שום בעיה הוחזרו לי הכספים במלואם וללא שום ויכוח, כמובן שלא הייתי צריך בכלל לפנות לפיי פאל,אני מתפלא מאד על המקרה שלך.

פורסם

מאיזו סיבה הם טוענים שהמוכר צודק?

האם הראה להם חשבונית ששלח את המוצר? אם כן, ואין ביטוח על המוצר, אין לך על מה להתלונן כי המוכר שלח את המוצר ואתה לא ביטחת אותו מפני אבידה בדואר.

הכל שאלה מאיזו סיבה הם מצדיקים את המוכר

וזה שאת מכליל את אירופה, זאת טעות. באותה המידה בגלל נפילה עם מוכר אחד או 2 מהארץ, כל העולם יגיד שאנחנו חרא ולא כדאי לקנות מאיתנו. אתה גם מצמצם לך אפשרויות קניה בכל שאתה מכליל את אירופה כי אין את הכל בכל העולם (למשל אייפון סים פרי)

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

מוכר עם 99% ו 5000 מכירות לא מלכלך את הידיים בשביל 70 יורו.

מן הסתם, הוא סיפק לפיי פאל אישור משלוח וכפי הנראה דבר הדואר אבד.

זו לא הבעיה שלו אם לא ביטחת את המשלוח.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

מהיכרות עם הנושא, פיי-פאל פוסקים לטובת המוכר רק אם הוא סיפק להם הוכחה שהמוצר נשלח.

ברגע שהוא שלח מוצר תקין, האחריות שלו נגמרה. אם זה אבד בדואר, נתקע במכס, נגנב מסניף הדואר וכו', זו בעייתך.

למרות האמור, קרה לי שמוצר אבד בדואר והמוכר מיוזמתו שלח לי מוצר אחר.

גם קרה לי שמחשב נייד שרכשתי בכ-1500$ לא נשלח ע"י המוכר (הבן-אדם פשוט נעלם), וקיבלתי כל גרוש חזרה מפיי-פאל.

להבא, אתה יכול לשלם יותר עבור המשלוח עצמו ולקבל משלוח רשום עם מספר מעקב וביטוח.

בכל אופן, קניה באי-ביי היא עדין הרבה יותר בטוחה מרכישה מכל חנות בארץ.

פורסם

אני אשמח לראות את העמוד של המכירה המקורית.

נראה לי שזה נשלח אליך בדואר ים, וזה לוקח בערך חודשיים משלוח.

עברו 40 יום, פתחת דיספיוט, הוא הציג חשבוניות דואר לשליחה אליך, וברור שלא תקבל כסף חזרה.

אחרי 18 יום נוספים, פתחת דיספיוט נוסף שהמוצר לא מתאים, למרות שבכלל לא קיבלת אותו עד אותו רגע, אז מיידית זה נפסק נגדך בפעם השניה.

האם דיברת עם המוכר? האם ביקשת לראות חשבונית שליחה? או הכתובת לא תקינה?

בכלל פנית למוכר לפני הדיספיוט? כי הדברים הללו יכולים להגמר הרבה יותר מהר מאשר דרך הדיספיוט.

under construction..

פורסם

ממש מוזר, 2 מוצרים שהזמנתי לאחרונה מ2 מוכרים שונים, שלחו לי את המוצר, אחרי 30 יום עוד לא קיבלתי אותם ופניתי אל המוכרים רק לשאול מה קורה עם המוצר, הם מידית זיכו אותי בסכום, ואמרו כשיגיע המוצר תשלם לנו שוב.

חסר בסיפור שלך פרטים, איזה תשובה של המוכר לא סיפקה אותך? מה הוא אמר?

• תוכן חדש...