Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לי דווקא יש ניסיון מעולה עם פייפאל, הדוגמא הקרובה ביותר, רכשתי לפני 3 שבועות 2 זוגות נעליים באתר ioffer , המוכר הבטיח שהוא שולח את הנעליים תוך יומיים מרגע שאני משלם, ונותן לי track id , המוכר משך אותי בערך 3 שבועות בלי לשלוח, טען שאין לו כרגע במלאי ושזה בדרך אליו, למרות שלפני ששילמתי וידאתי שאכן יש לו במלאי והוא אישר.

ב4 ימים האחרונים המוכר הפסיק להגיב להודעות שלי, אתמול ב 12 בלילה פתחתי ישר claim , בלי dispute, היום ב 6 בבוקר קיבלתי הודעה שפייפאל פסקו לטובתי,והכסף הוחזר. תוך 6 שעות.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ידידי אז אני שמח לבשר לך שאתה הוא אחד מברי המזל שכן קיבלו שירות טוב מהם. אותי לימדו שתמיד שאתה מאשים מישהו שים לב שתמיד 3 אצבעות מופנות כלפייך. לפיכך לפני שאני קופץ בראש בחיים בכל מיני נושאים אני בודק את עצמי טוב טוב כי זה פאדיחה לגלות שיצאת פארש.

בדקתי את עצמי בשני המקרים האלה שאני אוכל מהם מירורים ולא מצאתי שום טעות שעשיתי חוץ מזה שהייתי יותר מדיי טוב לב והלכתי לקראת המוכר. מה גם מדובר בשני המקרים בפריטים שאני באמת צריך כי קשה מאוד להשיג אותם במקום אחר. זוהי אגב אחת הסיבות מדוע נתתי צאנסים למוכרים.

אני שמח שלך זה הסתדר על הצד הטוב ביותר.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

תודה, אבל אני לא חושב שאני בר מזל, היו לי המון בעיות עם מוכרים שונים , ותמיד פייפאל דאגו ״לשמור עלי״ . רכשתי כיסויים לאייפון מסוג מסויים באתר סיני, בתיאור מוצר הם רשמו. Ginune (מקורי) ואחרי שהכיסויים הגיעו (בעלות 50$) , ביררתי עם היצרן והבנתי שמדובר בזיוף, פתחתי תיק בפייפאל ותוך כמה ימים הכסף הוחזר אלי במלואו, והכיסויים נשארו אצלי. סתם עוד דוגמא, פשוט אני אישית מרגיש מאוד נוח ובטוח לרכוש דרכם. עובדה שגם אצלך העיניינים הסתדרו בסוף, אולי באמת הייתה אי הבנה. בכל מקרה, תמיד צריכים להיות עירניים ואסרטיבים, ובסוף הכל מסתדר ;)

פורסם

תגידו תודה שהדואר לא גנב לכם משהו.

לפני כמה שנים טובות שלחתי מצית זיפו לתיקון בארה"ב בתוקף האחריות.

קיבלתי תוך שבוע וחצי מעטפה עם כמה פלאיירים אבל ללא מצית...

זונות. ערך סנטימנטלי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
תודה, אבל אני לא חושב שאני בר מזל, היו לי המון בעיות עם מוכרים שונים , ותמיד פייפאל דאגו ״לשמור עלי״ . רכשתי כיסויים לאייפון מסוג מסויים באתר סיני, בתיאור מוצר הם רשמו. Ginune (מקורי) ואחרי שהכיסויים הגיעו (בעלות 50$) , ביררתי עם היצרן והבנתי שמדובר בזיוף, פתחתי תיק בפייפאל ותוך כמה ימים הכסף הוחזר אלי במלואו, והכיסויים נשארו אצלי. סתם עוד דוגמא, פשוט אני אישית מרגיש מאוד נוח ובטוח לרכוש דרכם. עובדה שגם אצלך העיניינים הסתדרו בסוף, אולי באמת הייתה אי הבנה. בכל מקרה, תמיד צריכים להיות עירניים ואסרטיבים, ובסוף הכל מסתדר ;)

כן, עניין אחד הסתדר לאחר מפח ועוגמת נפש לא קטנה. עצבים, ביזבוז של זמן, כסף ודלק. הסתדר בסוף כן אבל הוציאו לי את המיץ. ועכשיו עושה רושם שהם עושים זאת שוב. זהו עשיתי עם עצמי הסכם, לא קונה יותר מאירופה וספק אם מאנגליה. אמריקה בלבד וגם זה בסימן שאלה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

פורסם

אם אתה מחפש מחיר זול - הונג קונג :)

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

הזמנת מוצר מסין ובאמת חשבת שזה יהיה מקורי?

אתה אופטימי...

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

למי שזוכר פעם שעברה פתחתי שירשור על כך שאיביי התעקש לפסוק לטובת המוכר למרות שאני בתור הקונה הייתי זה שנפגע וזה שצדק לפי דעתי ולפי דעת רבים מחברי. הסיפור נגמור בטוב ובסוף איביי הודה שטעה ותיקן את הטעות.

הפעם סיפור חדש שלוקח אותנו לאוסטריה הרחוקה. קניתי גומיות למוט מייצב לאוטו אספנות. המוכר בעל 5000 פלוס מכירות עם 99 אחוזי שביעות רצון. למראית עין הכל טוב ויפה.

קניתי את הגומיות ושילמתי עליהן דרך פיי פאל. עברו 40 יום ושום דבר לא קורה. הגומיות עדיין לא הגיעו. פניתי למוכר ומאחר שתשובתו לא סיפקה אותי פתחתי דיספיוט בפיי פאל. למה? הנה הסיפור.

החלקים ניקנו דרך איביי אוסטריה. למרות שהקשתי את מספר הפריט באיביי ארה"ב ודרך גם שם שילמתי אז איביי ארה"ב טוען שאני צריך לעבוד מול איביי אוסטריה. לא מקובל, מעצבן אבל בסדר. אין ברירה.

אני נכנס לאיביי אוסטריה והכל רשום בגרמנית. אוקיי, משתמשים בתמרגומון והבנתי איפה מקישים ומה עושים.

איביי אוסטריה משום מה מעביר אותי לפייפאל. נו שויין, לפחות זה באנגלית. אני מסביר לפיפאל את כל הסיפור שקניתי מוצר, שילמתי, עברו 44 ימים ואין שום דבר. פייפאל הבטיח לבדוק את הסיפור. עברו 18 ימים והנכבדים של פאיי פאל קבעו שהצדק עם המוכר ולכן כסף לא יוחזר. זהו זה, אין אפשרות לערער גם עם אלוהים ירד למטה.

עירערתי בשנית, איך זה? פאייפל נותן אפשרות לערער במידה ומשהו אחר לא בסדר, כגון: מוצר מזויף, מוצר שלא הגיע לפי הפירוט, חוסר בפריטים וכיוצא בזה. פתחתי דיספיוט חדש עם כותרת "שהמוצר לא תואם" ושוב פעם הסברתי להם את הסיפור.

עברו עוד 18 יום והם קבעו שנית שהצדק עם המוכר. זהו, עכשיו גם עם אלוהים והשטן ירדו לעולם פאייפאל לא ישנו את דעתם.

מבחינתם כל מה שאפשר לעשות הוא להוריד את המכנסיים ולהתכופף. אולי אם אני אהיה בר מזל הם ישתמשו גם בווזלין.

נכון לעשיו, אין גומיות למוט מייצב, אין כסף ואין שום אפשרות לערער.

אז אם פאייפאל מתגאים בכך שהם שומרים עלינו ומגינים עלינו רק תדעו שהם משקרים. אני אפרסם בקרוב את שם המוכר שתדעו לא לקנות ממנו ואת העתק של המייל שפאיפאל שלח.

מסקנות, חוץ מזה שפאי פאל משקרים, קחו בחשבון לא להזמין מאירופה. לא מאיטליה ולא מאוסטריה. אם כן, תכוננו להרבה כאב ראש, ביזבוז עצום של זמן ועצבים. ותכוננו נפשית ופיזית להתכופף.

תודה על 70 יורו שהלכו ואינם.

פורסם

אבל למה זה צריך לקרות? אם פאי פאל מצהירים קבל עם ועדה בכל העולם שהם מגינים על זה שצודק למה זה הם נותנים לזה לקרות? הם משקרים אם ככה. לא מספיק שהם גובים עמלה של 12-15 אגורות על דולר או על כל יורו. אני מבין שהם צריכים להתפרנס ואין לי בעיה עם זה. יש לי בעייה עם אנשים או גופים שלא מקיימים את מה שהם מבטיחים, זה הכל.

לא שאני הולך לקפוץ מהגג בגלל הסכום הזה אני פשוט המום שגוף כזה כמה שהוא מתיימר להיות ישר ואמין בסוף מתגלה כרמאי ושקרן. לא עשיתי כאן שום דבר רע לאף אחד. שילמתי על פריט ממיטב כספי ומעולם לא קיבלתי את הפריט. מה אני אשם כאן?

• תוכן חדש...