Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזון גלגלים.

לך למוסך בכדי לבדוק האם יש לך חוסר באיזון הגלגלים.

יונתן :wink:

עדיף לאבד רגע בחיים, מאשר לאבד חיים ברגע

פורסם

אם ההגה רועד - כיוון פרונט.

אם כשאתה עוזב את ההגה הרכב מתחיל לסטות - איזון גלגלים בד"כ אבל לפעמים יכול להיות פשוט ג'אנטים דפוקים

(בעיקר לרכב עם נסועה מעל 100K) כמו שקרה אצלי.

SEAT Ibiza 2001 Stella, Automatic. :cry: נמכרה בצער רב :cry:

Toyota Yaris Hybrid 2014 Active, Automatic. :-Dהבייבי החדשה :-D

אני לא גזען, אני שונא את כולם במידה שווה.

פורסם
יש לי שאלה אחרת, איך אתה יודע שאחרי 140 זה נרגע???]

כי אחרי ה140 הרעידות נחלשות משמעותית.

יש לי עוד שאלה קטנה בבדיקה שעשעיתי לרכב רשמו לי רעש אביזרי מנוע \רצועה\ מותחנים וגלגלות.

מה אמורה להיות מקור הבעיה ועלות תיקון משוערת?

פורסם
יש לי שאלה אחרת, איך אתה יודע שאחרי 140 זה נרגע???]

כי אחרי ה140 הרעידות נחלשות משמעותית.

יש לי עוד שאלה קטנה בבדיקה שעשעיתי לרכב רשמו לי רעש אביזרי מנוע \רצועה\ מותחנים וגלגלות.

מה אמורה להיות מקור הבעיה ועלות תיקון משוערת?

מה שאתה מתאר זה רצועת טיימינג, והטיפול הוא לא הכי זול שיש,

כמובן תלוי בסוג האוטו וסוג הרצועה וכמובן אצל מי אתה עושה את העבודה.

פורסם
אם ההגה רועד - כיוון פרונט.

אם כשאתה עוזב את ההגה הרכב מתחיל לסטות - איזון גלגלים בד"כ אבל לפעמים יכול להיות פשוט ג'אנטים דפוקים

(בעיקר לרכב עם נסועה מעל 100K) כמו שקרה אצלי.

בדיוק הפוך. :-)

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

פורסם

הרכב הוא יונדאי קופה 2004 מנוע 2700 הוא עשה 85K

אני צריך לעשות טיפול טיימינג עוד 5K לפי ההוראות יצרן.

כדאי להקדים את הטיפול? מה העלות של הטיפול במוסך מורשה?

בקשר לגנטים דפוקים אני לא יודע כ"כ לבדוק מה המצב שלהם אבל אני צריך להחליף צמיגים דחוף!!!

כדאי להחליף גם גנטים באותה הזדמנות? איזה חברות מומלצות לצמיגים ולגנטים?

אחלה פורים שיהיה לכולם:-)

פורסם
הרכב הוא יונדאי קופה 2004 מנוע 2700 הוא עשה 85K

אני צריך לעשות טיפול טיימינג עוד 5K לפי ההוראות יצרן.

כדאי להקדים את הטיפול? מה העלות של הטיפול במוסך מורשה?

בקשר לגנטים דפוקים אני לא יודע כ"כ לבדוק מה המצב שלהם אבל אני צריך להחליף צמיגים דחוף!!!

כדאי להחליף גם גנטים באותה הזדמנות? איזה חברות מומלצות לצמיגים ולגנטים?

אחלה פורים שיהיה לכולם:-)

הקילומטראז' שהאוטו עבר באמת מצריך טיפול טיימינג (שזה בערך כל 100 אלף+- ברוב הדגמים), אני מציע לך קודם להחליף צמיגים ולעשות כיוון פרונט ואיזון גלגלים, כי זה קצת יקר כל העסק אבל בטיחות לא סובלת דיחוי, לעומת הטיימינג שיכול לחכות עוד קצת קילומטרים עד שתגיע לאזור ה90-100 אלף. אבל זה שיקול שלך.

צמיגים פשוטים וסבירים שאני יכול להמליץ עליהם זה GOOD YEAR (צמיג אמריקאי) שאפשר להשיג אפילו באזור ה-700-800 ש"ח לזוג אם לחפש ממש טוב, תלוי כמובן מהמידה שאתה צריך, (אני קניתי במחיר הזה 14" 60/185) לא יודע מה המידה שלך אבל האתר הזה יכול לעזור לך: http://www.tires4u.co.il/homepageAdvance.asp

לא ממליץ על צמיגים סינים משום סוג למרות ששמעתי דווקא המלצות על צמיגי FIRESTAR מחברים טובים שיש להם רשת פנצ'ריות.

ג'אנטים זה עסק יקר, מאוד יקר. אם אתה רוצה מגנזיום חמודים אז זה מתחיל מאזור האלף ומצפין ככל שהאיכות והגודל עולים.

פורסם

התקציב שלי באזור החמש אלף לצמיגים +גנטים אולי אני יוכל לחלוב עוד קצת.

הרכב כרגע עם גנט 16 אני רוצה לשים 17 חתך נמוך. הציעו לי צמיגים של פדורל סיליקון ב500 שקל לאחד נשמע לי ממש יקר, עד כמה הם אכותיים הצמיגים האלה?

פורסם

החלפתי השבוע צמיגים + גנטים עלה לי כל העסק 4 וחצי אלף לא זול אבל אפשר לבלוע:-D. עשיתי גם כיוון פרונט והבעיה עדין קימת! כל האוטו רועד וגם ההגה רועד לי באזור ה120. יכול להיות שיש בעיה אחרת? או שלא עשו לי את האיזון כמו שצריך?

• תוכן חדש...