Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5446 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

GTI33,

הסופרב הבסיסית זהה למאובזרת מבחינת מכלולי הינע, בהחלט. כוונתי הייתה שגם עם מנוע 1.8 TSI היא מהירה מאותה מאזדה, קל וחומר עם ה2.0 TSI, גם אם בשנייה הראשונה יש איזושהי השהיה זניחה.

הפער עומד על כ20,000 ש"ח אך בתמורה מקבלים מנוע חזק באופן ניכר (זה לא משמעותי?), גג שמש (לא מגיע ב1.8 TSI הרגילה?), מסך מקורי ומערכת שמע משודרגת, חישוקים גדולים יותר ותיבת הילוכים שונה: DSG7 קלאץ' יבש ב1.8 לעומת DSG6 קלאץ' רטוב ב2.0. מבלי לפתוח דיון על הנושא, תיבת הDSG6, ממה שאני מכיר, מוצלחת יותר.

לדעתי כל אלה בהחלט מצדיקים את אותם 20,000 ש"ח. במקומות אחרים על תוספת אבזור דומה תשלם כפליים.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הפורד מונדיאו מצויינת, אם כי בהחלט מרגישים את 'שורשייה האמריקאים'.. תצרוכת דלק גבוהה יחסית בשל המנוע החזק, ואמינות על הפנים (לפחות ברכב שנהגתי בו). ייתכן בהחלט שנעשו שינויים בדגם המעודכן של ה-240 כ"ס, השאלה היא עד כמה.

את רוב הנתונים האחרים אתה יודע כבר בעצמך..

הפורד מתנהגת מצויין, הגה מעולה, המון כוח (שבא לידי ביטוי בתצרוכת הדלק), נוחות טובה, מראה טוב, מרווח מאוד, אמינות בעייתית, תא נוסעים סביר אך לא כמו של הסופרב, לטעמי גם המונדאו עצומה במימדייה ולא קל לתמרן אותה ולחנות איתה- זה משהו שכדאי מאוד שתבדוק לפני הקנייה לפי דעתי (למרות שגם הסופרב בערך באותו הגודל). האבזור של הסופרב יותר עשיר מזה של הפורד, עיצוב על הפנים לדעתי- אפרורי, משעמם ומכוער בכמה זוויות.

בחירה לא קלה, בעיקר בגלל האמינות ותצרוכת הדלק הלא מדהימה של הפורד, אחרת הייתי ממליץ על המונדיאו בלי לחשוב בכלל.

עריכה: רק עכשיו שמתי לב שפותח השרשור כבר הזמין את המונדיאו. תתחדש ידידי עשית בחירה מעולה, תעדכן בהקדם ותעלה תמונות.

עכשיו אני גם קורא את דבריו של Orimal ולפייהם תצרוכת הדלק של המונדיאו לא גבוהה כפי שחשבתי, 11 ק"מ לליטר למכונית עם 240 כ"ס זה יפה מאוד, והוא עוד לא חישב נסיעה בכביש מהיר שבוודאי תוריד עוד יותר מהצריכה.

פורסם
GTI33,

הסופרב הבסיסית זהה למאובזרת מבחינת מכלולי הינע, בהחלט. כוונתי הייתה שגם עם מנוע 1.8 TSI היא מהירה מאותה מאזדה, קל וחומר עם ה2.0 TSI, גם אם בשנייה הראשונה יש איזושהי השהיה זניחה.

הפער עומד על כ20,000 ש"ח אך בתמורה מקבלים מנוע חזק באופן ניכר (זה לא משמעותי?), גג שמש (לא מגיע ב1.8 TSI הרגילה?), מסך מקורי ומערכת שמע משודרגת, חישוקים גדולים יותר ותיבת הילוכים שונה: DSG7 קלאץ' יבש ב1.8 לעומת DSG6 קלאץ' רטוב ב2.0. מבלי לפתוח דיון על הנושא, תיבת הDSG6, ממה שאני מכיר, מוצלחת יותר.

לדעתי כל אלה בהחלט מצדיקים את אותם 20,000 ש"ח. במקומות אחרים על תוספת אבזור דומה תשלם כפליים.

אכן. ה- 2.0T + DSG6 הוא מנוע מדהים בשילוב מעולה עם הגיר.

הפורד מונדיאו מצויינת, אם כי בהחלט מרגישים את 'שורשייה האמריקאים'.. עכשיו אני גם קורא את דבריו של Orimal ולפייהם תצרוכת הדלק של המונדיאו לא גבוהה כפי שחשבתי, 11 ק"מ לליטר למכונית עם 240 כ"ס זה יפה מאוד, והוא עוד לא חישב נסיעה בכביש מהיר שבוודאי תוריד עוד יותר מהצריכה.

בחלומות.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אני מעדכן - צריכת הדלק המעודכנת לאחר מספר מדידות (גם בכביש מהיר) היא 10.5-11 ק"מ לליטר.

קשה לי להאמין שהצריכה תהיה טובה מזו אבל אמשיך לבדוק.

צריכת דלק זו היא ממוצעת בין נסיעות עירוניות לבינעירוניות

• תוכן חדש...