Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מעוניין לדעת פחות או יותר מה העלויות של אחזקת רכב מסוג סיטרואן C5 שנתון 2008 פחות או יותר.

טיפולים שוטפים / דלק / תקלות

אני מבקש אם אפשר לקבל תשובות רק מאנשים שיש להם רכב כזה ולא מכאלה ששמעו כל מיני דברים

את הרכב אני חושב לקנות דרך לובינסקי טרייד עם אחריות לשנתיים.

תודה.

פורסם

לאחי יש C5 מודל 2008

הוא מרוצה מאד מהרכב,החסרונות של הרכב זה הגימור הבינוני,ובנוסף הרכב צמא יותר מהממוצע בקבוצת הרכבים מסוגו.

פורסם
אני הבנתי שבבינעירוני עושים משהו כמו 1 ל 14 ( זה נכון ? )

ולגבי הגימור אפשר לפרט קצת ?

1-14 זה די אופטימי,1-12,זה כבר יותר הגיוני.

קשה לי להסביר לך ספציפית למה הגימור בינוני,זה לא שהרכב מקרקש שנוסעים בדרך עפר,הוא מאד שקט ואיכותי.

אבל הפיניש של כל מיני פלסטיקים וחומרים אחרים לא באיכות מדהימה.

האחזקה דרך אגב זולה.

פורסם
לאחי יש C5 מודל 2008

הוא מרוצה מאד מהרכב,החסרונות של הרכב זה הגימור הבינוני,ובנוסף הרכב צמא יותר מהממוצע בקבוצת הרכבים מסוגו.

אני מניח שהכוונה לדגם עם מנוע 2L.

גימור בינוני? הגימור של הדגמים האלה הוא ברמה גבוהה, גם אם העיצוב הוא קצת ניינטיז. לגבי מצב הגימור - או שהרכב של אחיך נשחט או שהסטנדרטים שלכם גבוהים מאד. תא הנוסעים של הסיטרואן נשמר במצב מעולה לאורך זמן והוא די יעיל (למרות שאני לא מת על הקונסולה המרכזית).

לגבי שתיית דלק, אתה יכול להדגים לי רכב משפחתי 2L משנתון דומה עם צריכת דלק טובה יותר באופן כללי?

לפותח השרשור, אני מציע לך ללמוד היטב את היתרונות והחסרונות ברכב הזה - כולל הגיר מסוג AL4. הפורום מלא במידע בנושאים האלה. עלויות אחזקה משתנות מרכב לרכב, אבל ככלל (שיש הרבה יוצאים ממנו), החלפים יקרים יותר מאשר מכונית משפחתית. אבל הביטוח השנתי זול בצורה משמעותית מרכבים אחרים.

לא כל נזילה או תקלה דורשת תיקון.

שורה תחתונה מבחינתי לפחות - וודא שהרכב טופל כהלכה ושהוא מצב מעולה. קנייה מטרייד אין של היבואן היא החלטה טובה כעקרון, בזכות האחריות.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
אני מניח שהכוונה לדגם עם מנוע 2L.

גימור בינוני? הגימור של הדגמים האלה הוא ברמה גבוהה, גם אם העיצוב הוא קצת ניינטיז. לגבי מצב הגימור - או שהרכב של אחיך נשחט או שהסטנדרטים שלכם גבוהים מאד. תא הנוסעים של הסיטרואן נשמר במצב מעולה לאורך זמן והוא די יעיל (למרות שאני לא מת על הקונסולה המרכזית).

לגבי שתיית דלק, אתה יכול להדגים לי רכב משפחתי 2L משנתון דומה עם צריכת דלק טובה יותר באופן כללי?

לפותח השרשור, אני מציע לך ללמוד היטב את היתרונות והחסרונות ברכב הזה - כולל הגיר מסוג AL4. הפורום מלא במידע בנושאים האלה. עלויות אחזקה משתנות מרכב לרכב, אבל ככלל (שיש הרבה יוצאים ממנו), החלפים יקרים יותר מאשר מכונית משפחתית. אבל הביטוח השנתי זול בצורה משמעותית מרכבים אחרים.

לא כל נזילה או תקלה דורשת תיקון.

שורה תחתונה מבחינתי לפחות - וודא שהרכב טופל כהלכה ושהוא מצב מעולה. קנייה מטרייד אין של היבואן היא החלטה טובה כעקרון, בזכות האחריות.

הרכב מודל 2008,רמת גימור גבוהה-PACK,הרכב בן 3 עם 40000ק"מ,נקי לגמרי וחדש לחלוטין.

יש לו גם 406 מודל 2001 עם 220000ק"מ שאוכלת משמעותית פחות דלק ומגומרת משמעותית יותר טוב,גם ה307 של אמא שלי[אנחנו חובבי PSA] מגומרת טוב יותר מהסיטרואן.

בסך הכל אחי מרוצה מאד מC5 שלא תבינו אותי לא נכון,כנראה שמושלם אין.

פורסם

כנראה ש"גימור טוב" זה עניין סובייקטיבי...

לגבי צריכת דלק, נראה לי שאפשר להוציא קצת יותר מהסיטרואן שלכם, אבל זה ניחוש בלבד.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
כנראה ש"גימור טוב" זה עניין סובייקטיבי...

לגבי צריכת דלק, נראה לי שאפשר להוציא קצת יותר מהסיטרואן שלכם, אבל זה ניחוש בלבד.

למרות שהרכב אחרי טיפול גדול ובדיקה בסורק [בגלל צריכת הדלק] עדיין הצריכה גבוהה.

אמרתי לאחי שיגיע הזמן אני יקנה לו פילטר אויר פתוח,אולי אם המנוע ינשופ יותר טוב הצריכה תרד.

פורסם

מניסיוני עם שנתיים של C5 2006 נסעתי 80 אלף ק"מ הוצאתי על אחזקה כ 13 אלף שח (כרגע יש לרכב 160 אלף קמ)

טיפלתי רק במוסך מורשה ולא ניסיתי לחסוך במיוחד. 3000 שח מהוצאות האחזקה זה על צמיגים (מקוריים של מישלן די יקרים)

צריכת דלק בין עירוני רגוע 1 ל 12

סהכ תמורה טובה בהנחה שנובעים הרבה ואז יוצא להנות מהנוחות וכו

פורסם

צריכת דלק אצלי - 1 ל 10

עלויות החזקה: שמן גיר פעם ב 30 אלף , 400 ש"ח + טיפול רגיל, טיימינג ב 120K

איכות חומרים סבבה לגמרי (הדשבורד מרגיש מוצק ואיכותי)

בסהכ - אחלה אוטו.

היה רק משהו לא צפוי - חיישן לחץ שמן בגיר - 600 ש"ח + מעמ .

קניתי ב 78K ק"מ ומכרתי ב 150K ק"מ.

(מכרתי בעקבות התפטרות ..ומעבר לעסק עצמאי, לכן לא רציתי להוציא כסף על ביטוח וכו . לא כי הרכב לא היה טוב)

אגב ביטוח בזול ( ביטוח ישיר,) 4200 כולל חובה + מקיף + גרירה + שמשות.

פורסם

נשמע סבבה.

יש משהו מיוחד שצריך לשים לב אליו לפני קניה ?

למשל :

ראיתי רכב אחד שבתא המנוע שלו בצד שמאל מעל לגלגל יש איזה חלק מעוגל שנראה כמו כדור שיוצא ממנו צינור מתכת דק מסולסל.

בקיצור החלק הזה היה מזיע כולו משמן.

מה זה החלק הזה והאם זה תקין שהוא מזיע ככה או שצריך להחליף אותו ?

• תוכן חדש...