Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רכשתי לא מזמן פולו חדשה עם מערכת מובנית נראה לי 310 (עד שאני אחליף)

האיכות קליטה-שידור של הרדיו פשוט גרועה

חוץ מ2 תחנות ששומעים ממש טוב כל השאר רק רעשים

אני גר במרכז ולא אמורה להיות פה בעיה כזאת (מנסיון עם רכבים אחרים)

ראיתי פולו כמו שלי רק שעל הגג שלה במקום אנטנה משולשת קטנה כזאת

היה לו ממש אנטנה "ארוכה" , יש קשר? או פשוט זה מערכת אחרת?

מה אפשר לעשות בנושא עד שאני אחליף מערכת?

פורסם

ראיתי פולו כמו שלי רק שעל הגג שלה במקום אנטנה משולשת קטנה כזאת

היה לו ממש אנטנה "ארוכה" , יש קשר? או פשוט זה מערכת אחרת?

?

לפי התיאור שלך , יש לך בדיוק את אותה אנטנה שראית בפולו האחרת רק ששם היה מוט אנטנה, זהו מוט שמוברג לבית האנטנה על הגג (דבר יחסית דיי גניב לצערנו ) אם אין לך אותו אז באמת איכות הקליטה ירודה מאוד.

אם זה רכב חדש דנדש : היית צריך לקבל את מוט האנטנה במעמד המסירה , אחרת בקש להשלים ציוד , אם זה רכב יד שניה - שאל את המוכר או רכוש אחד (מקורי יקר אבל יש מלא תחליפיים )

aerial-spiral-neck-large_91.jpg

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

הרכב חדש , בדיוק חיפשתי באיביי מצאתי את זה

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Car-Stubby-Whip-Antenna-VW-Jetta-Golf-Jetta-Polo-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem336263b6a7QQitemZ220694034087QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories

אם אתה אומר שצריך לקבל בעת שקיבלתי את הרכב מחר אתקשר לסוכנות

זה מוזר כי רב הפולו החדשות שראיתי הן ללא אנטנה כזאת

פורסם

בפולו שאני ראיתי , יש אנטנה , אם לך אין לך לסוכנות הרכב:

polosy.jpg

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

עכשיו הבנתי מה קרה

ששוטפים את האוטו לפני המסירה שכחו להחזיר את האנטנה

זה מצחיק שראיתי את זה בכמה פולו

פורסם
:roll: שכחו :roll: (קוראים לזה שיטת מצליח )

פורסם

מי מוריד את האנטנה ששוטפים את האוטו ?

והאם זה היה במכונה הזו ששורטת את האוטו ?

זה שיורדת על האוטו ומתגלגלת עליו ?

Ofer 1973

+1

שיטת מצליח XD

• תוכן חדש...