Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תערוכת ז'נבה מול פרנקפורט?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מכיר את ז'נבה, אבל כדי להספיק את כל פרנקפורט אתה תזדקק ללפחות ארבעה ימים מלאים. אני ביקרתי שם שלושה ימים ויש איזורים שלמים שלא הספקתי לראות או כאלה שרק חלפתי על פניהם בחטף.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
לא מכיר את ז'נבה, אבל כדי להספיק את כל פרנקפורט אתה תזדקק ללפחות ארבעה ימים מלאים. אני ביקרתי שם שלושה ימים ויש איזורים שלמים שלא הספקתי לראות או כאלה שרק חלפתי על פניהם בחטף.

מה עלות הכניסה לתערוכה ?

פורסם

אכן בפרנפורט כרטיס כניסה לסטודנט עלה בפעם האחרונה 7.5 יורו. גם אם השנה יהיה עדכון, הוא לא יהיה מכריע.

במבחינת גודל התערוכה, אני די בטוח שפרנקפורט היא תערוכת המכוניות הגדולה בעולם. הזמן הדרוש תלוי בין היתר גם במבקר, כלומר כמה תמונות יעשה, האם יש יצרנים שלא ממש מעניינים אותו ולכן לא יתעכב שם וכיוצא בזה.

נמוכים.

ג'נבה עוד לא הספקתי, אך בעקבות הצגתה של אלפא רומיאו 4C, יש מצב שזה ישתנה...

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

ג'נבה היא החשובה ביותר, בעוד שלפרנקפורט שמור תואר הגדולה ביותר.

כרטיסי כניסה לפרנקפורט 2011 יעלו 15 יורו. ב-2009 שילמנו מחיר זהה.

כרטיסי כניסה לז'נבה 2011 יעלו 16 פר"ש. ב-2010 שילמנו מחיר דומה.

יגאל.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

• תוכן חדש...