Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

יש לי לנסר שנת 90, אתמול בזמן נסיעה פתאום אני שם לב לריח חריג, ואדים שעולים ממכסה המנוע,

בדקתי את השמן, מסתבר שלא היה כלום (בפעם האחרונה בדקתי לפני כשבועיים שלושה...),

מילאתי 2 ליטר עד שהתמלא מחדש, השארתי את האוטו ללילה, בדקתי שוב - וראיתי שהשמן נשמר במיכל,

אבל כשהנעתי את הרכב, שמתי לב שהוא מטפטף שמן, ששוב יש ריח ואדים מאזור אגן השמן,

ושיש מעיין רטיבות שמן באחת הפינות של אגן השמן...

האם זה אומר שהבעיה היא בהכרח כאשר האוטו מונע, ויכול להיות שאם ככה, זה אולי בסה"כ עניין של גומיה או משהו כזה?

מהי לדעתכם הבעיה, ועלות התיקון שלה?

ואם במסגרת הביטוח של הרכב אני יכול להזמין טכנאי שירות או גרר, מה כדאי לי לעשות?

להזמין טכנאי שירות? להזמין גרר למוסך הקבוע שלי (בת"א)? לנסוע בעצמי עם הרכב למוסך קרוב יותר (אני כרגע בירושלים)?

תודה!

פורסם

אני מניח שאם הייתה נזילה באופן כללי, אחרי לילה שלם הייתי אמור לראות ירידה משמעותית בכמות השמן לא?

לפי המדיד הכמות נשארה אותו דבר.. ככה שאני מניח שזה קורה רק כאשר הוא מונע...

ולגבי בורג משוחרר, אני לא יודע, האם ייתכן שסתם ככה ישתחרר בורג?

פורסם

אני לא בטוח מהו מכסה השסתומים.. אם הכוונה היא למיכל עצמו (במרכז) שדרכו ממלאים את השמן,

אז כן, מסביב ישנם סימני שמן

פורסם

לפעמים אני חונה עם 2 גלגלים על המדרכה כשאין ברירה, אז כן,

וגם מתישהו עליתי בכביש על איזשהו חלק שנפל מרכב אחר (זה היה או לעלות עליו או לסטות בפתאומיות לנתיב אחר בכביש מהיר..).. אם זה גרם לנזק לקרטר, איך מתקנים אותו? מעיין איטום? צריך לפרק אותו? כמה זה אמור לעלות?

תודה

פורסם

יכול להיות שהנזילה מגיעה ממקום גבוה יותר שאתה לא יכול לראות בצורה טובה.

הכי טוב זה לגרור למוסך, שישטפו את המנוע, ואז יניעו ויראו מהיכן הנזילה.

מבחינת מה נוזל זה יכול להיות כמה וכמה דברים וחבל סתם לזרוק דברים באוויר.

בברכה,

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

הזמנתי טכנאי שירות, לדבריו הבעיה היא שצריך להחליף שני אטמים בקרטר, וגם לשטוף את המנוע,

השמן מטפטף רק כשהאוטו מתחמם, והוא אומר שזה קורה כשהאוטו עומד במקום, ולא ממש בנסיעה,

ככה שאני יכול לדבריו לנסוע עם האוטו בחזרה מירושלים לת"א, ולטפל בו במוסך שם...

מה אמור להיות המחיר של ההחלפה הזאת כולל עבודה? יש לכם המלצה למוסך בדרום ת"א?

ומתוך סקרנות, למה שהשמן לא ינזול בזמן נסיעה, לא כל כך הבנתי?

זאת בעיה של בלאי טבעי אם ככה, ולא כתוצאה מהנהיגה?

פורסם

חבר, העיקר אל תיכנס לפאניקה 8). כמו שאמרו לך על מסך המחשב אי אפשר לאבחן תקלות. סע למוסך ורק שם תקבל תשובה חד משמעית .

MX-5 :arrow: THANK YOU

ALFA 159 :twisted:

• תוכן חדש...