Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

יש לי יונדאי טוסון 2005 מנוע בנזין 2700 עם גיר אוטומתי טיפתרונק,

הרגשתי כמה פעמים שאם אני לוחץ חזק והסלד בנתיים מתפס למעלה ואני משחרר קצת את הדוושה (לא עוזב, רק משחרר קצת למעלה) אז הגיר ישר עולה הילוך נגיד מ 2 ל3 או 3 ל4 ואז במעבר הזה אני מרגיש מכה חזקה מהגיר.

אז מה דעתכם הסיבה?

האם זה תקין או שיש בעיה?

האם זה קשור אולי לתושבות?

ויש עוד תופעה למשל (לפעמים לא תמיד) אני לוחץ עד הסוף וכאשר הסל"ד מגיע לקוו האדום(מנתק ההצתה) אז לפני שהוא עולה הילוך הגיר כאילו מקרטע או משתעל לשניה ואז עולה הילוך.

אז האם יש קשר בין 2 התופעות שתיארתי?

האם כדאי לקפוץ למכון גירים?

תודה רבה.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

לדעתי (הבלתי מחוייבת) מה שאתה עושה, זה "לשגע" את הגיר (מחשב הגיר): הגיר "רוצה" כבר להעלות הילוך (אבל אתה לפתע מרפה מהגאז), ויש נקודה של להשאר בהילוך הקודם, או להעלות הילוך, ויוצא שהגיר מעלה בסוף הילוך בתוספת מכה.

לא נראה לי שגיר כזה יאריך ימים באופן תפעול כזה.

alfa 156 2.5.

פורסם

יש מצב שלא הסברתי טוב:

לפעמים אני נוסע בכביש בין עירוני ובא להאיץ למהירות 80-90 אז אני לוחץ עד הסוף והגיר כבר עשה קיק ועכשיו הוא בהילוך 2 אז כאשר הסל"ד מגיע לאיזור ה 4 או 5 (בהילוך 2) לפתע בא איזה אוטו לפניי ומעקב אותי קצת אז אני משחרר קצת את הדוושה ולא עוזב אותה ואז הגיר מחליט שהוא עולה הילוך ואז אני מרגיש את המכה,

חשוב לציין שזה לא תמיד ככה ואם אני לוחץ מההתחלה קצת על הגז אז הגיר עולה הילוכים חלק ולא מרגישים כלום,

אבל פה במקרה הזה הגיר מרגיש כאילו המצערת נסגרה אבל אני עדיין לוחץ קצת.

אז מה אתה אומר?

ומה לגבי המקרה השני?

פורסם

אתה משגע את מחשב הגיר במשחקים של הילדים הקטנים שלך, מומלץ לקחת שיעורי נהיגה.

בהקשר לקטע השני שלך,

תקין, אבל ממש לא בריא במיוחד למנוע של היונדאי לבלות במנתק.

פורסם

לגבי המנתק אני לא יושב שעה וחצי שם אלא לוחץ חזק ואז הוא אטומתי מעביר הילוך אני לא משתמש בטיפתרונק.

לגבי המכה, לא רק אני גם אבא שלי נוהג בג'יפ וקרה לו כמה פעמים.

ואני מבקש מי שרוצה להגיב בלי התפלצחות ומילות יתר כי אני לא מעוניין לכנס עכשיו לנושאים אחרים.

• תוכן חדש...