Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהגי הקפוצ'ון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה שנה וקצת ניתקלתי בתופעה דיי מעצבנת של אנשים שכנראה אין להם חימום באוטו ומסכנים אותי ואת הסביבה.

טווח גילאים 17.5 עד 20 וקצת.

לכולם מזהה אחד קפוצ'ון על הראש ותנוחת ישיבה של שכיבה.

כך שלא רואים את הכביש ולא רואים את הצדדים שלהם, כי הקפוצ'ון שלהם מסתיר אותם.

נראה לי ,שכרגע לאור הגזירות הקשות של הממשלה על הדלק והמיסוי, אין לאנשים כסף לתקן את החימום באוטו, ולכן הם נוסעים עם קפוצ'ון.

הצעד הבא שמתבקש מאנשים אלו זה להקים קבוצת תמיכה בפייסבוק, ולצאת להפגנות על מנת שיסדרו להם את החימום באוטו.

ועכשיו ברצינות.

מה אתם אומרים על התופעה הזאת שמסכנת את כל מי שנוהג בסביבת נהגי הקפוצ'ון.

רותם

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לאחרונה אני נתקל בתופעה של נהגים שמסתכלים יותר מדי על מה שאנשים לובשים במקום לשים לב לכביש.

אני חושב שמשטרת האופנה הזאת מסכנת את כולנו וצריך לעשות משהו בנדון.

פורסם
לאחרונה אני נתקל בתופעה של נהגים שמסתכלים יותר מדי על מה שאנשים לובשים במקום לשים לב לכביש.

אני חושב שמשטרת האופנה הזאת מסכנת את כולנו וצריך לעשות משהו בנדון.

קפוצ'ון פוגע בשדה הראייה לצדדים. זה לא עניין אופנתי.

לבישת הקפוצ'ון אמורה להסתיר את החובש ולגרום לו להראות כאילו הוא גנגסטר, למרות שמדובר בגנגסטרים דמיקולו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

וכל אלה שנוהגים עם כובע זה בגלל שאין להם מזגן?

לאנשים אין טיפת מודעות לסכנות הנהיגה ומתייחסים לפעולה הזאת כמו שמתייחסים להליכה או נשימה, משהו טבעי. לכן חבישת קפוצ'ון נתפשת כמעשה ברור מאליו, גם אם נוהגים באוטו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

האמת די הגבתי בכוונה לגרור תגובות.

אני לא חובב התופעה, או סוג האנשים שנוסעים ככה (כן יש לי סיוויק 94 סגולה עם ג'אנט מגנזיום ומערכת קולנית במיוחד אבל אני ממש לא מהמגזר שלהם, אם הייתם רואים אותי הייתם יודעים).

אין מה לעשות, יש כיום חבר'ה שמנסים לפצות על בטחון עצמי נמוך ולא יודע מה בזה שהם מנסים להראות יותר קשוחים וכו', טיפשי ומסכן.

הצעת חוק נגד קפוצ'ון? למה לא.

פורסם

זה מדים של בדואים בב"ש.

עם הכניסה לרכב הם מחוייבים לחבוש את הקאפוצ'ון. :)

בכל אופן, כמו שאמרתי בשירוש מקביל, זה מתפשט כמו כלבת בכל הארץ.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אני ראיתי זוג צעירים [שני גברים] שלבשו קפוצ'ון ושמרתי מהם מרחק כי הם נראו לי כמו מחסלים של העולם התחתון.

נ.ב. שכחתי לציין שהם נהגו ב BMW 740 שחורה חדשה.

נ.ב.ב. אם יש עולם תחתון מה זה עולם עליון ?

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם
בסדר בלי לחץ, עוד מעט נגמר החורף והקפוצ'ונים חוזרים לארון למעלה...

אני עד עכשיו שירתי את רוב שירותי בדרום ולפי מה שראיתי הקפוצ'ונים לא נכנסים לארון, מסתבר שיש קולקציית קיץ.

פורסם
אני ראיתי זוג צעירים [שני גברים] שלבשו קפוצ'ון ושמרתי מהם מרחק כי הם נראו לי כמו מחסלים של העולם התחתון.

נ.ב. שכחתי לציין שהם נהגו ב BMW 740 שחורה חדשה.

מצד אחד מה שכתבת זה סטריאוטיפי לחלוטין. אולי הם משקיעים ב"רציו" ועשו מכה מהחיפושי נפט.

מצד שני, ומציאותי, אתה כנראה צודק בהערכות לגבי תחום ההתמחות המקצועי.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לכולם מזהה אחד קפוצ'ון על הראש ותנוחת ישיבה של שכיבה.

זה כי הם נוסעים לקנות כובע.

חשבתי מקודם לכתוב "הכובע בכביסה", אבל מה להם ולכביסה.

בסדר בלי לחץ, עוד מעט נגמר החורף והקפוצ'ונים חוזרים לארון למעלה...

זה מה שאתה חושב...

mens-hooded-scarf.png

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
מסתבר שיש קולקציית קיץ.

זה מה שאתה חושב...

mens-hooded-scarf.png

אוי לא!!! זה אמיתי!

רק לא נראה לי שחובבי אופנת "הקפוצ'ון באוטו" ילכו עם דבר כזה.

זה נראה כמו כפייה וזה קצת לא מסתדר להם עם אהדת בית"ר ירושלים ושנאת הערבים.

A_Bedouin_Arab_137.jpg

• תוכן חדש...