Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שלום רב.

קיימים קיטים ל-383 בפחות מהמחיר שציינתם.

זה מה שמתוכנן להתבצע אצלי על מנוע 350.

לינק מצורף :http://www.rpmmachine.com/383-chevy-forged-stroker-sb.shtml

נאור.

מה יחס הדחיסה של המנע המיועד ?

ומי בונה את המנוע ומה היעד של ההספק ?

יתכן שהאור בקצה המנהרה זה אני עם הגיפ בפול גז אז זוז טמבל .:evil:

פורסם
נאור,מה המחיר של קיט כזה?ומה עם ראשים מאלומניום הם תורמים רק למשקל או שיש להם משמעות בכוח?

מחירים יש לך שם בלינק. אני יודע שגם ב-EBAY מוכירם קיטים כאלו, יש טווח מחירים די גדול.

בקשר לראשים, בטח שיש משמעות בכוח.

נאור.

In torque we trust

פורסם
מה יחס הדחיסה של המנע המיועד ?

ומי בונה את המנוע ומה היעד של ההספק ?

אני עדיין רק בשלב של ה: "שיעורי-בית".

כמובן שבעצמי ארכיב ואבנה.

אני יודע שיש גם קיטים לשדרוג של מנוע 350 STROKER שמגיעים להספק די רציני כמו ה-383 .

הכל עדיין בלמידה .

נאור.

אגב, רכב יפה יש לך שם, בהצלחה.

In torque we trust

פורסם

תודה על הצעת העזרה , תזהר אני עלול להיתמש בה:lol: בקשר למפגשים שלנו - דבר עם גיא הוא לרוב שולח הודעות טקסט , מייליים גם אני מעולם לא קיבלתי...או שתשלח לי את הפלא שלך בהודעה פרטית ואני ידאג לעדכן אותך.

בקשר לשיפורי מנוע - אני ההיתי נשאר עם הנפח המקורי ואם מדובר במנוע בריא פשוט קונה קיט שיפור הכולל ראשי מנוע שיעלו יחס דיחסה , קאמשאפט חם יותר סעיפת יניקה וקרבורטור .{כמובן כל זה אחרי החלפת צנרת הפליטה כולל דודים משופרים} קיט כזה עולה באיזור ה1700$ בארה"ב.{ללא קרבורטור וכל שאר החמוצים הנדרשים כדי להחליף}

עוד 2 נקודות שהרבה אנשים לא מספקים להם תשומת לב - החלפה של הגיר לאחד מתקדם יותר בעל יותר יחסי העברה יעשה פלאים ליכולות של הרכב בכל מצב ובסוף גם יוכל לשפר את צריכת הדלק בצורה משמעותית.

כל יצרני מנועי האפטר מרקט מצהירים על הספק בערכי ברוטו בגל ארכובה , בלי {הצרכנים} שמורכבים על הבלוק לכן ההספק שמתקבל בסוף הינו נמוך יותר ואת זה כדי לדעת מראש.

תום

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

אתמול בערב הוחלט על שידרוג הגיר לגיר 700 4 הילוכים ומכוון שהגיר ללא שידרוג לא יעמוד במנוע אז הוזמן קיט שידרוג של חברת HUGHES שמוגדר קיט RACE נמתין לקיט ונמתין לגיר שהוזמן {משומש} נרכיב וניראה את השינוי

ולגבי המנוע איין מה לדון בזה ומניסיון אישי של בניית מנוע לגיפ שלי גם 383 משודרג מעבר למנוע הנוכחי זה לא ניגמר בתיכונן והתקציב הראשוני .

קבל תמונה של המנוע של הגיפ

מנוע 8 034.jpg

פורסם

קבלת החלטה נכונה להחליף את הגיר במידה והגיר המקורי שלך היה אוטומטי זה היה פוגע לך בסחיבה והנסיעה מיחוץ לעיר בהילוך שלישי הייתה בסל"ד גבוה. דבר נוסף כדאי לבדוק גם את מערכת הקירור.

.u.s not just vegas baby

if it's not a corvette it's just a car

פורסם

כל הכבוד על ההשקעה ! יש לך שילוב מנצח מכונית מדהימה חזקה וקלאסית.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

שוב תודה לכולם על הפרגון .

הגיר הנוכחי 3 הילוכים אוטומט ונוסע יפה עד 180 {כמובן שאני נוהג לפי החוק זה הכול בתאוריה לפי הספר :wink: } מעל זה הרכב צורח וזה לא משנה עם איזה מנוע זה כי מדובר על סיבובי מנוע .

סדנה 451.jpg

פורסם

אם אתה מחליף גיר ל 4 הילוכים כאשר היחס העברה של ההילוך הרביעי גבוה יותר , אז בוודאי שעבור מהירות X יספיק סלד נמוך יותר במנוע (ולהלן רעש נמוך יותר)

זה לפחות מה שאני יודע... :oops:

ירון

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• תוכן חדש...