Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה התחיל לפני כמה שנים טובות שנדלקתי על יצירת האומנות הזאת שנקראת "מוריס מיני מיינור" אך המזל לא הטיב עמי ולאחר שביקרתי אצל מספר בכלל לא מבוטל של בעלי מיני מיינור נתקלתי בלא מעט קשיים בכל הסוגים החל מרכבים שקשה מאוד לראות איך אני מצליח להחזיר לכביש ועד סירובים מצד המוכרים בדקה ה90 להפרד מהרכבים (אגב זה קרה שלי לא פעם ולא פעמים גם שהייתי צריך לנסוע רחוק בשעות לא שעות.)

בסופו של דבר הגיע הרגע הגדול היום לקחתי חופש מהעבודה ונסעתי להזיז עניינים והרי התוצאות:

מיני מיינור נגנבה כל היודע דבר ליצור קשר בבקשה

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ברכותי !

נשמח לראות תמונות נוספות, לתמונה שבסמלון שלך.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

פה כבר היא אומרת שלום לבעלים הקודם בתקווה שתראה מהר כביש ,

קצת מידע על הרכב הוא עמד בערך שנה ונסע כמובן כמו שאתם רואים בתמונות יש מה לעבוד על הפחחות אבל אני יגיע לזה בהמשך כרגע אני רוצה להשמיש אותו למצב נסיעה.

ניסתי להניע אותו היה סטרטר אבל הוא לא הניע לא רציתי לגרום נזק עם זה מחר אני מקווה להניע את הרכב בעזרת שתי בעלי מקצוע שאמורים לתת יד במלאכה תהנו מהמשך התמונות יעכן מחר

תמונה 7.jpg

תמונה 8.jpg

תמונה 9.jpg

תמונה 010.jpg

תמונה 011.jpg

פורסם

קודם כל תתחדש:lol: נראה שמיתחת לצבע הלבן יש לא מעט עבודה,לאחרונה יש כמות נכבדה של שיופץ רכבים כאלו בפורום,אני בטוח שהם ישמחו לעזור.

פורסם

ברוכים הבאים למחלה...

תקפיד לקחת את הכדורים בזמן :wink: אחרת כל יומיים תלך לדואר להביא עוד משלוח "קטן" מאנגליה.

אם אתה צריך עזרה בכיף...

בהצלחה בשיפוץ וכיף לראות עוד מיני שחוזרת לכביש.

שגיא

לנשמה מיני 1979 -

קישור

לחוויה טנדר סובארו 4X4

פורסם

מברוק אל הרכישה

להסתכל ולא להאמין הרכב הזה היה נוסע יום יום ע"י בחורה מתל אביב במשך 10שנים אומנם כול המעיכות זה מהבחורה שנכנסו בה

אבל לא היה חלודה ומצב גרוע .

שמח שעברה עוד יד ועכשיו תעלה חזרה לכביש ע"י אדם שאוהב את הרכב

בהצלה מחכים לתמונות הפירוק ...

מיני רכב שכובש את הלב]

פורסם

אם אתה נכנס לפרוייקט של פירוק (מה שמומלץ לפי מצב הבודי-טיפול שורש), פרק הכל, תחליט מה יוזמן כחדש ואת מה אפשר לשפץ או לייפות, ויאללה לדרך...

בתור בעליהם של שתי מיני בעברי, יש לך אחלה אוטו, עם טונות של הנאה. בהצלחה.

פורסם

תתחדש! האוטו נראה במצב מקורי מבחינת כל החלקים, ובסה"כ לא רע- אם כי אין בשום פנים ואופן לזלזל בחלודה הקשה שיש בקורה באחת מהתמונות- דורשת תיקון מקצועי וייסודי מאד, אם אתה רוצה שהאוטו הזה ימשיך ויישמח אותך לעוד הרבה שנים! אל תמשוך את זה יותר מדי זמן- זה רק יחמיר! וחבל- שוב- האוטו בהחלט נראה כבסיס טוב לשיפוץ עדיין! בהצלחה!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

תודה רבה לכלום בהחלט היה שווה רק בשביל כל המחמאות האלה לרכוש את המיני!!8)

אבא שלי (מכונאי) וחבר מאוד טוב שלי (טסטר במכון רישוי) בדקו את המיני וכמו שחשבתי כמעט ואין מה להחליף על מנת לעבור טסט כמובן שזאת רק ההתחלה, הצימיגים מצויינים, גומיות תקינות, משאבות + צינורות נראות תקינות ולא נוזלות, זה בשלב הראשון. רציתי כבר היום להניע את הרכב אבל השעה כבר הייתה מאוחרת ולא ניתן היה להביא מצבר חדש, עם כבלים לא ניתן להניע את הרכב משום מה, אז ההתנעה הראשונה תדחה לראשון ואם הכל יילך כמתוכנן יום שני המיני תתייצב השקם בבוקר במוכן הרישוי לבדיקה שנתית אחרי בדיקה של מוסך וקבלת אישור תקינות.

סתם שאלה שמעניינת אותי לא ייצא לי לבדוק כמה אמור לעלות ביטוח חובה + צד גמל לנהג מתחת לגיל 24 (23 למען הדיוק)?

הוספתי עוד תמונות של הרכב על הגרר לא יצא לי להוסיף אותם אתמול

דרך אגב אני מאוד ישמח לקבל טיפים מנסיון אישי שלכם מה לעשות במקומי התוכנית שלי כזאת קודם כל להשמיש את הרכב לטסט זה בשלב הראשון , שלב שני לעשות יישור קו מכני אני קצת קצר כרגע מבחינה כספית ואני לא מתכנן לעשות כרגע שיפוץ מסיבי מהיסוד,

שלב השלישי זה השלב האסטטי הפנסים הראשיים לא טועמים אחד שטוח ואחד מעוגל כלפי חוץ גם הבקליות של האיטות לא טועמות אחד גדולה ואחד קטנה, דבר שלישי חסר לי ציר שמאלי לתא מטען , דבר רביעי הגריל כולו שבור ודורש החלפה וכמובן כל הנושא של החלודה והפחחות בפרט שאותו אני משאיר כרגע בצד אני מאמין שנדבר על כך עוד רבות בנתיים שבת שלום מצפה לשמוע תגובות והמלצות שלכם מה עלי לעשות?

האם מה שאני מתכנן לעשות נכון מבחינה טכנית? ועל מה עלי לשים עוד את הדגש ?

תמונה 012.jpg

תמונה 013.jpg

תמונה 014.jpg

תמונה 015.jpg

• תוכן חדש...