Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרבה פעמים שאני רוצה ליראות איזה קליפ ביוטיוב מופיעה לי ההודעה הבאה או משהו דומה:

This video contains content from Sony Music Entertainment. It is not available in your country.

מי חוסם את זה ולמה?

פורסם

תנסה לשנות את ההגדרות שלך ביוטיוב לארה"ב ואז תבדוק אם הסרטון עולה.

יתכן והסרטון מוגבל לצפיה לפי מיקום (מה שהגדרת שם).

סתם לדוגמה, במרקט של האנדרואיד יש אפליקציות שמישהו מישראל לא יכול לראות כי האפליקציות האלה סגורות לארה"ב בלבד, מה שעושים זה מתקינים תוכנה שמדמה את המיקום שלך לארה"ב ובכך נפתחות לך במרקט כל האפליקציות של ארה"ב.

אין מניעה שזה יקרה גם ביוטיוב עם הסרטונים שלהם

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

למה? כי בישראל הם לא יכולים לנטר את כמות הצפיות, ולגבות תמלוגים בהתאם.

בנוסף, גם הפרסומות שיושתלו לאחר מכן במחשב שלך לא תהיינה אפקטיביות, כי הן מגיעות ממידנה אחרת.

פורסם

האם יש תוכנה שניתן להתקין על המחשב שידמה מיקום אחר?

אני מנוי לשירות בשם NETFLIX שזה פשוט גאוני , אני מקבל 3 DVD בדואר עם מעטפות גוביינא, מסיים לראות ושולח ולאחר יומיים מקבל עוד אחד ככה שתמיד יש ברשותי 3 סרטים, אין הגבלה לכמות הסרטים , אבל זה לא רלוונטי, מה שרלוונטי זה השירות של האון-ליין שלהם.

יש סרטים באיכות גבוהה מאוד (3800kbps) וסדרות טלוויזיה שאני רוצה שאמא שלי תצפה בהם מהארץ לצערי היא לא יכולה להיכנס לחשבון שלי כי הוא לא נותן לעשות את זה מישראל.

haters will hate

פורסם

מה שאתה צריך זה פרוקסי של ארצות הברית, או מדינה ממנה אפשר לראות.

תנסה תוכנה בשם HIDE MY IP.

אודי A4

דימה.

• תוכן חדש...