Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי את הרכב החדש שיש בו מערכת מולטימדיה עם מסך מגע

אני רוצה להרכיב טיונר דיגיטלי- טלויזיה לרכב- שמתחבר למסך

הבחור שמתקין שהייתי אצלו אמר לי לחכות עד סוף החודש שאז יוצא הממייר עם יותר ערוצים.

אתמול במקרה ראיתי בעיתון בערב שאושר החוק להגדיל ערוצים אבל זה ייכנס עוד שנתיים.

מה נכון?

מי כאן מתעסק עם זה ויכול לומר לי האם הוא צדק או שלא לחכות?

פורסם

נכון להיום יש 5 ערוצי טלויזיה 1 \ 2 \ 22 \ 10 \23 \ 99 .

השידור די איכותי בחלק מהממירים הקיימים והמחיר ירד ביחס לשנה קודמת.

פורסם
נכון להיום יש 5 ערוצי טלויזיה 1 \ 2 \ 22 \ 10 \23 \ 99 .

השידור די איכותי בחלק מהממירים הקיימים והמחיר ירד ביחס לשנה קודמת.

תודה על התשובה, אבל זה לא מה ששאלתי...

ואם כבר ענית אז ברשותך :

הבחור אמר לי שיש כמה סוגים - עם אנטנה אחת, שתיים וכו'.

בתור אחד שמבין- מה עדיף? יש איזה סוג ממיר שאותו כדאי לי לקחת? יותר איכותי או משהו?

פורסם

קודם כל אתה סוג של צודק

הערוצים החדשים לא יהיו בזמן הקרוב , מדובר על כנראה לפחות חצי שנה וזה לפחות כי גם דחו את הביטול של האנלוגי עד כמה שידוע לי בינתיים..

דבר שני אין דבר כזה ממיר חדש שיקלוט את הערוצים הנוספים , הממיר שיקלוט לך היום את הערוצים הקיימים יקלוט גם את הנוספים ( אולי יש קידוד מסויים בערוץ hd של ערוץ 1 שהולך להכנס שיש ממירים שלא יוכלו לפענח אבל ככה או ככה זה לא רלוונטי למסך ברכב.. )

לגבי האנטנה אחת , 2 אנטנות וכו'

בעיקרון 2 אנטנות משפרות את הקליטה , ו"אמורות" לעזור גם בזמן נסיעה ( קרא על diversity בגוגל )

אם הכיוון הוא לצפייה בזמן עמידה בעיקרון ברוב החלקים המיושבים היום תוכל לקלוט בלי יותר מדי בעיות

אם הכיוון הוא לצפייה בזמן נסיעה אז אתה חייב להשתמש בdiversity וגם היכולת של זה מוטלת בספק ( למרות שיש דיווחים שזה עובד אני אישית עדיין לא חוויתי את זה )

הממיר הנפוץ שאפריל טקליין וכל החברות האחרות מוכרות ואמור לשמש גם בזמן נסיעה ( עד 250 קמ"ש לפי טענתם ) הוא זה :

http://cgi.ebay.com/Car-DVB-T-Receiver-H-264-HD-MPEG4-USB-record-PVR-/220725003198?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item33643c43be#ht_3771wt_1002

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

הממיר הנפוץ שאפריל טקליין וכל החברות האחרות מוכרות ואמור לשמש גם בזמן נסיעה ( עד 250 קמ"ש לפי טענתם ) הוא זה :

http://cgi.ebay.com/Car-DVB-T-Receiver-H-264-HD-MPEG4-USB-record-PVR-/220725003198?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item33643c43be#ht_3771wt_1002

היי,

הוצע לי לאחרונה דגם אחר, משהו שנקרא TARGET דגם y3003 , שדיי דומה לקישור שנתת וגם מבחינת נתונים הוא נראה אותו דבר (עם כניסת USB להקלטה - מה בדיוק זה אומר? מה זה PVR? צריך תוספת פיזית בתשלום או שהכוונה היא שאפשר לחבר DOK USB ולהקליט עליו?) אבל במה שהציעו לי היתה רק אנטנה אחת. המחיר היה כ-1,000 ש"ח.

זה אותו דבר? משהו דומה? משהו שונה?

אתה מכיר? מומלץ? לא מומלץ?

תודה :)

עריכה:

לפי התמונה של המכשיר ושל השלט, אני דיי בטוח שמדובר במכשיר הזה:

http://www.dealextreme.com/p/dvb-t-digital-television-tv-receiver-box-44094

רק האנטנה שונה, ב-DX לפי התמונה זה מגיע עם 2 אנטנות כאלה כשלכל אחת מתחברים 2 קצוות, ובמה שהציעו לי בארץ יש אנטנת "עיגולים" כזאת כמו מהלינק שלך באיביי.

פורסם

כל עוד הוא מפענח mpeg4 אין סיבה שהוא לא יעבוד

לגבי נסיעה - שוב מה שאפריל מוכרים זה מה שהבאתי

טוענים שזה עובד גם בנסיעה , אישית לא ראיתי

אבל מה שהציעו לך רוב הסיכויים שלא יעבוד בנסיעה כמו שצריך ( בגלל האנטנה הבודדת ) ..

לגבי הpvr זה נשמע ככה , סתכל בחוברת תראה מה רשום לגבי זה...

אבל גם אם כן מה יש לך להקליט כבר?

לגבי המחיר לדעתי זה די שחיטה

אתה יכול לקנות את מה שאפריל מוכרים

להתקין לבד

ועדיין ישאר לך עודף..

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

באמת?

את הדגם שהציעו לי (ב-990 ש"ח) אני יכול לקנות ב-DX ב-100 דולר.

בכמה אפריל טקליין מוכרים את הדגם שהם מציעים?

פורסם

כשזה יצא זה היה בסביבות ה2000 שקל

לא יודע אם זה השתנה..

• 11 חודשים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...