Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב גרנדה 08, בפונטו הקודמת השקעתי די הרבה במערכת, מגבר JBL קומפוננטים של דוטק מורל רמקולים מאחורה של JBL סאב מעולה של JBL וכל מה שקיבלתי זו במה אחורית והרבה באס. כמובן שבאס היה אפשר להוריד, אבל מעולם לא הרגשתי את הנוכחות של הקומפוננט. בכל אופן, זה כבר לא משנה, הכל נמכר ביחד עם הרכב. אני מבין שלכיוון מערכת יש חשיבות רבה בנושא, אך הפעם אני מחפש במה קדמית עם צליל נקי וכמה שיותר איכותי.

תקציב לקומפוננט 2000 +

מגבר 1500 גג 2000

תודה מראש לעוזרים!

פורסם

בגדול, זה מאוד תלוי לאיזה אופי צליל אתה מתחבר יותר.

אתה מחפש מגבר 2 ערוצים לקומפוננט בלבד או מגבר 4 ערוצים שיחזיק גם כן סאב?

אם אתה רוצה להגיע לאיכות מקסימלית, חשבת לבצע בנוסף לרמקולים ולמגבר, גם בידוד אקוסטי ?

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

בידוד לא בא בחשבון, אין לי זמן להתעסק עם זה, אני בטוח שזה משנה המון ומוסיף אך לעת עתה מעדיף לוות על כך.

בעיקרון יש לי מגבר של JBL 4 ערוצים עליו אני מתכננן לשים סאב וזוג רמקולים 6X9

אני מחפש מגבר עם עדיפות ל 4 ערוצים כדי שבעתיד אוכל לשחק עם זה.

פורסם

קומפוננטים בסביבות ה- 2000-2500:

SEAS PERFORMANCE

HERTZ MLK165

HAT CLARUS/LEGATIA

MOREL ELATE

FOCAL KR/KRX

ויש עוד

מגבר 4 ערוצים בטווח מחיר הזה:

CELESTRA FA475X

SUNDOWN SAX100.4

HERTZ EP4X

המלצה שלי- הסט של SEAS בשילוב עם המגבר של סלסטרה יתנו את התמורה הכי גבוהה לכסף שלך, והם גם שילוב נהדר ביחד.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אני הייתי ממליץ על בחום על פוקל.

אם תשמע אותם אתה תתאהב בהם, או שמורל סופרימו , אתה יכול למצוא במחיר הזה.

ושוב אם אתה פתוח ליד 2 , במחיר הזה אתה יכול למצוא קומפוננטים חזקים , איכותיים וטובים.

כנ"ל גם למגברים, הייתי הולך לכייון של הסלסרה , או סאן דאון.

בהצלחה.

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

פורסם

אני חושב שאתה קצת מפספס את המוסר השכל מהסטאפ הקודם שלך.

שמת קומפוננט סביר וסאב ו6X9 ואתה מתלונן על במה אחורית והרבה באס.

ובכן זה בדיוק התוצאה של שילוב של 6X9 וסאב, תוסיף לזה כיוונים לא נכונים ואולי אפילו הגברה לא נכונה (מה חובר לרדיו דיסק ומה חובר למגבר?ואיזה 6X9 אלו היו בדיוק?) וקיבלת במה אחורית עם הרבה באס.

במה קדמית וצליל נקי ואיכותי תשיג עם כל קומפוננט טוב, דוטק ומעלה יהיה מעולה.

את הבאס תקבל מהסאב ותוותר על ה6X9, ככה לא תתקל למצב שבו יש לך שוב במה אחורית או סאונד היקפי, רק במה קדמית כמו שרצית.

איזה מגבר יש לך?איזה רכיבים יש לך כבר?

אפשר בקלות להמליץ לך על המון רכיבים ויקרים מאוד, השאלה מה אתה הולך לעשות איתם מה כבר יש ומה לא.

חבל לקנות סתם..

פורסם

ממליץ בחום על MLK165 של הרץ

קומפוננט נדיר עבור המחיר שלו

תוסיף לו Celestra FA2150 או משהו בסגנון שמספק לו 120-150 וואט פר ערוץ ואתה מסודר לבמה קדמית מעולה

MLK165 + HL70 @ Steg K4/02 + Celestra FA2150X | ML3000 @ LRX1.1K | Alpine 9887R | Audison Bit1

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מקפיץ.

התקציב עלה ל 5K

רציתי להבין, כדאי לחבר קומפוננט למגבר 2 ערוצים מאשר 4 בכדי להיציא מקסימום איכות או שזה לא משנה ?

ועדיין לא מצליח להיסגר על קומפוננט, הבנתי מכנה אנשים שהפוקל מאוד איכותי אך יש כאלו שלא מתחברים ומוציאים בו כסאנד צורם.

מה אתם אומרים על על MLK165 של הרץ?

כמו כן, אשמח לקבל תגובות על MOREL ELATE.

פורסם

כל הסטים האלו ברמה גבוהה! אף אחד לא יענה לך מה הכי טוב כי זה כבר טעם אישי

אני הייתי הולך לכיוון המורל או ההרץ

פורסם
טוב, הוחלט על המורל, מה ההבדל בין 3WAY ל 2 WAY חוץ מ 1000 שקל (זאפ)

מה זאת אומרת מה ההבדל? זה עוד אלמנט!

פורסם
טוב, הוחלט על המורל, מה ההבדל בין 3WAY ל 2 WAY חוץ מ 1000 שקל (זאפ)

אתה מתכוון חוץ מ3000 שקל, 1000 על המיד ועוד 2000 על בניות =)

לקנות זה דבר אחד מה עם להתקין???

חשבת איפה ואיך תתקין? כמה תשקיע בזה?

ולקנות את הסטים האלה בלי להשקיע בהתקנה ראויה שכוללת בידוד דלתות קדמיות בעצם קיבלת פורשה עם מנוע של פיאט אונו.

ואני לא מדבר רק על בידוד יש עוד המון דברים שצריך לחשוב עליהם לפני שרצים לקנות רכיבים כאלה ובטח שבטח מהרמה הגבוהה יותר מהממוצע.

אבל זה רק אני אז... =) בהצלחה.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

אני שמח שיש כאן חברים מתנשאים, כנראה ששכתם שזה פורם, זה המקום ללמוד ולהשכיל.

אני אשמח לקבל המלצה ע"פ התקציב, בידוד לא מתכוון לעשות, וכן, אני רוצה רמקולים איכותים מבלי ללכת לצד הקיצוני ולהיות אודיופיל. בסה"כ מגבר וקמפוננטים שיחזיקו לאורך זמן והיו איכותיים.

• תוכן חדש...